Stroje na sezon 2012/13
- D-Rose
- Juventino
Tylko Nike to nie Tico czy inna firma majaca nieco słabsza raputacje niż nasz sponsor techniczny... Pozatym spojrzmy prawdzie w oczy. Kiedy mielismy naprawde spieprzone koszulki domowe w stylu przeszłosezonowej Barcelony? Zeby mowić o projektach fanów. Owszem mozna sie uczepić tej zasranej vlepki BetClica ale tutaj raczej nie jest to wina Nike a wymagan sponsora...Tak w ogóle to pamiętam jak swego czasu Cracovia ogłosiła konkurs dla kibiców na najlepszy projekt koszulki klubowej. Zwycięski projekt był oficjalnym trykotem zespołu. Może u nas też coś takiego by przeszło. Na pewno było by to lepsze niż projekt Nike, który powielany jest dla X liczby zespołów

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@@D@$: masz chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem, pisałem niejako o nas, że przez X lat mieliśmy X kolorów, i że powinniśmy mieć zawsze różowe i niebieskie, tak jak milan ma białe i czarne
a z realem to real by gral raz w rezerwowych albo trzecich, nie obchodzi nas w czym wybiegnie przeciwnik jeśli gramy na swoim stadionie
a z realem to real by gral raz w rezerwowych albo trzecich, nie obchodzi nas w czym wybiegnie przeciwnik jeśli gramy na swoim stadionie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pumex
- Juventino
Również uważam, że powinniśmy mieć mocno ograniczoną paletę kolorów jeśli chodzi o stroje wyjazdowe. Niebiesko-żółte (barwy Turynu i motyw często używany w historii strojów), białe/czarne (w zależności jaki kolor przeważa w pasiastych domówkach) lub różowe (wiadomo - historia klubu). W sumie złote (08/09) czy srebrne (09/10) wyglądały moim zdaniem bardzo dobrze, ale jednak nijak się miały do Juventusu. O czerwonych nie wspomnę.

- stahoo
- Juventino
Ja sądzę, że klasyczne, niemal identyczne rok w rok powinny być koszulki domowe (dopuszczalne drobne korekty szerokości i ilości pasów, kołnierzyka).
Wyjazdowe mogą być większym pole do popisu dla projektantów, ponieważ zdarzają się im dobre pomysły jak np. niebieskie z żółtymi poziomymi paskami w 07/08, białe z paskami flagi Włoch z zeszłego sezonu, czy też różowe z tego.
Wyjazdowe mogą być większym pole do popisu dla projektantów, ponieważ zdarzają się im dobre pomysły jak np. niebieskie z żółtymi poziomymi paskami w 07/08, białe z paskami flagi Włoch z zeszłego sezonu, czy też różowe z tego.

Czerwone się fajnie korzarzą ze scudetto 8)pumex pisze:Również uważam, że powinniśmy mieć mocno ograniczoną paletę kolorów jeśli chodzi o stroje wyjazdowe. Niebiesko-żółte (barwy Turynu i motyw często używany w historii strojów), białe/czarne (w zależności jaki kolor przeważa w pasiastych domówkach) lub różowe (wiadomo - historia klubu). W sumie złote (08/09) czy srebrne (09/10) wyglądały moim zdaniem bardzo dobrze, ale jednak nijak się miały do Juventusu. O czerwonych nie wspomnę.
Srebrne (ja bym to szarym określił) były super. Biało-czarny pas o tym przesądzał. Poluję na taką na allegro.
Niebiesko-żółte to bardzo dobry pomysł na wyjazdówki. Nie obraziłbym się, gdyby niebiesko-żółte koszulki wyjazdowe miały formę pasiaka. Prezentowały by się całkiem przyzwoicie :-D Ciekawą opcją były by jeszcze trzecie stroje, czyli "alternatywne", które kiedyś takowe posiadaliśmy:)pumex pisze:Również uważam, że powinniśmy mieć mocno ograniczoną paletę kolorów jeśli chodzi o stroje wyjazdowe. Niebiesko-żółte (barwy Turynu i motyw często używany w historii strojów)...
W tym sezonie 3 rodzaje strojów miało np. Napoli.
Lazio będzie miało Macron stroje :shock:alina pisze:a Lazio Macron

- 15Kowal
- Juventino
Ja uważam, że powinno zostać tak jak jest, a nie tak jak ma np. milan, że ciągle to samo. Zawsze to jakiś element zaskoczenia, urozmaicenia. Wyjazdowa nowa, a alternatywna: z poprzedniego sezonu. No ale fakt faktem, że kolory powinny być dobierane z określonej paltey, bo średnio widzę w następnym sezonie np. Pepe latającego w zielonej bądź brązowej koszulce...
PS. Koszulka PSG na nastęny sezon:KLIK. Jak dla mnie świetna jest
PS. Koszulka PSG na nastęny sezon:KLIK. Jak dla mnie świetna jest

- francois
- Juventino
Jak dla mnie to cudne nie sąremortus pisze:Koszulka PSG na nastęny sezon:KLIK. Jak dla mnie świetna jest![]()

Praktycznie cała koszulka jest jednego koloru (granatowy?:prochno: ), jedynie dwa dwukolorowe paseczki. Fajnie wkomponowane jest logo sponsora, ale tutaj sprawa byłą prosta, bo logo FLY EMIRATES nie ma żadnego wyszukanego tła.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Skibil
- Redaktor
Może i prosta, ale brak tego charakterystycznego czerwonego pasa na środku. Imo średni ten projekt, a kibice PSG pewnie będą niepocieszeni.remortus pisze: PS. Koszulka PSG na nastęny sezon:KLIK. Jak dla mnie świetna jest![]()
- Amarillo
- Juventino
Może coś ze mną nie tak, ale w pierwszej chwili myślałem, że ten od góry po prawej to Błaszczykowskiremortus pisze: PS. Koszulka PSG na nastęny sezon:KLIK. Jak dla mnie świetna jest![]()

Projekt niezły, ale specjalnych fajerwerków nie ma. Jeśli faktycznie będzie taka błyszcząca to będą się na stadionie świecić jak psu jaja, a brak charakterystycznego, czerwonego paska przez środek to będzie lekka przeginka dla niektórych fanów PSG. Ciekawe jak będą wyglądały wyjazdowe

Sapere Aude!