Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
True.IGI pisze:Mysle, ze najrozsadniej byloby rozegrac spotkanie na neutralnym gruncie. U nas tez kiedys z powodu mgly mecz w LM przekladali, wiec nie ma co sie spinac.it doesn't matter pisze:Juventus powinien postawic sprawe jasno. Walkower albo mecz w Turynie.
Niby Parma nie ma wpływu na warunki pogodowe , a jednak u nas mozna grać zawsze gdyż mamy nowoczesny obiekt z podgrzewana murawą etc.
To Serie A. Powinni trzymac poziom piłkarski i techniczny.
- mazi12
- Juventino
A jest taka możliwość? Nawet nie wiedziałem. W takim razie dlaczego dajemy się tak "cyckać". Mają zabytki zamiast stadionów to muszą poniesć konsekwencje. A później bedziemy grać 3 mecze na tydzien i się posypiemyit doesn't matter pisze:Juventus powinien postawic sprawe jasno. Walkower albo mecz w Turynie. Za nic w swiecie nie zgodzilbym sie na przekładanie przełozonego już wczesniej meczu... Bo fakt, ze nie mamy na głowie Ligi Mistrzów nie jest rownoznaczy z tym iż maja nam przekladac jakis mecz w nieskonczonosc, zwłaszcza ze wina nie lezy po naszej stronie, a gospodarza.

- D-Rose
- Juventino
Wiesz co, to juz obojetne gdzie. Moze byc Turyn, moze byc Rzym, moze byc Neapol. Ale niech wkoncu zagraja ten mecz, a nie po raz eNty przekładają. Bo pozniej faktycznie stanie sie tak, ze na 2 tygodnie przed koncem ligi, bedziemy musieli piec meczy zagrac. Trzy planowe + 2 zaległe. :roll:IGI pisze:Mysle, ze najrozsadniej byloby rozegrac spotkanie na neutralnym gruncie. U nas tez kiedys z powodu mgly mecz w LM przekladali, wiec nie ma co sie spinac.it doesn't matter pisze:Juventus powinien postawic sprawe jasno. Walkower albo mecz w Turynie.
Nie porównuj mgły do sniegu... sniegu mozesz uniknac na pierdyliard sposobów. Zwłąszcza ze parma ma z tym problem co roku, wiec wkoncu mogli by z łaski swojej cos z tym zrobić. Za to mgły nie bardzo unikniesz, no chyba ze jest jakis sposob.
No nie wiem, ale na miejscu Marotty czy kogos innego kto jest odpowiedzialny za to, taki wariant bym zastosował. A nóż by sie udało zagrac u siebie lub na jakims neutralnym gruncie.A jest taka możliwość? Nawet nie wiedziałem. W takim razie dlaczego dajemy się tak "cyckać". Mają zabytki zamiast stadionów to muszą poniesć konsekwencje. A później bedziemy grać 3 mecze na tydzien i się posypiemy

- pumex
- Juventino
Bierzcie pod uwagę realne rozwiązania. Parma w życiu nie zgodzi się na rozegranie meczu gdzie indziej. Zresztą, szczerze mówiąc, nie dziwie im się.
Niestety, ale pojawiają się informacje, że w tym tygodniu również ten mecz się nie odbędzie.
Niestety, ale pojawiają się informacje, że w tym tygodniu również ten mecz się nie odbędzie.

- @Maras@
- Juventino
Można powiedzieć, że jest duża szansa na to że nie uda się go rozegrać, bo dzisiejszy ich mecz u siebie również został przełożonypumex pisze:Bierzcie pod uwagę realne rozwiązania. Parma w życiu nie zgodzi się na rozegranie meczu gdzie indziej. Zresztą, szczerze mówiąc, nie dziwie im się.

- Antek666
- Juventino
@Maras@ ,no już wczoraj mecz Parmy z Fiorentiną został ogłoszony odwołanym,wraz z odwołaniem meczu Juve w Bolonii
Wczorajsze odwołanie meczu dzisiejszego wkurzyło mnie mocno,ale w sumie tak sobie myślę,że no ok przekłądanie meczy psuje tryb meczowy i treningowy piłkarzy ale z drugiej strony to jest więcej czasu na te trening bo nie ma meczy.Więc może chłopacy lepiej się zgrają i może taktycznie w ataku Antek coś fajnego zbuduję,bo nie tylko dobrze zorganizowana obrona by się nam przydała,atak kuleję
Juve się zgrywa i wytrwale trenuję a tymczasem inter u siebie przegrał z Novarą ,hiehie
Wczorajsze odwołanie meczu dzisiejszego wkurzyło mnie mocno,ale w sumie tak sobie myślę,że no ok przekłądanie meczy psuje tryb meczowy i treningowy piłkarzy ale z drugiej strony to jest więcej czasu na te trening bo nie ma meczy.Więc może chłopacy lepiej się zgrają i może taktycznie w ataku Antek coś fajnego zbuduję,bo nie tylko dobrze zorganizowana obrona by się nam przydała,atak kuleję

Juve się zgrywa i wytrwale trenuję a tymczasem inter u siebie przegrał z Novarą ,hiehie

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.weather.com/weather/wxdetail ... 0?dayNum=3
Chyba zagramy. Ma być od Poniedziałku słonecznie w Parmie. : )
Chyba zagramy. Ma być od Poniedziałku słonecznie w Parmie. : )
- tradetrade
- Juventino
Mecz będzie niekodowany na kanale Ictimai TV z Hotbirda 12.015 H (27500). Dodaj to info do pierwszego posta Elo Vidal:)
- stahoo
- Juventino
Ale jak cyckać? :lol: parma chciała grać w pierwszym meczu, a my byliśmy za przełożeniem... :roll: Śmieszni jesteście naprawdę - Juventus robił wszystko żeby nie dopuścić do meczu, żeby nie rozgrywać go w tamtym terminie, a tutaj są najazdy na Parmę...mazi12 pisze:A jest taka możliwość? Nawet nie wiedziałem. W takim razie dlaczego dajemy się tak "cyckać".it doesn't matter pisze:Juventus powinien postawic sprawe jasno. Walkower albo mecz w Turynie. Za nic w swiecie nie zgodzilbym sie na przekładanie przełozonego już wczesniej meczu... Bo fakt, ze nie mamy na głowie Ligi Mistrzów nie jest rownoznaczy z tym iż maja nam przekladac jakis mecz w nieskonczonosc, zwłaszcza ze wina nie lezy po naszej stronie, a gospodarza.
- tradetrade
- Juventino
jeszcze lepiejSorek21 pisze:Parma-Juventus
Środa 18:25
CANAL +SPORT !

- Bartek88
- Juventino
No tak, lepiej grac po pas w sniegu, i miec powtorkę z Poznaniastahoo pisze:Ale jak cyckać? :lol: parma chciała grać w pierwszym meczu, a my byliśmy za przełożeniem... :roll: Śmieszni jesteście naprawdę - Juventus robił wszystko żeby nie dopuścić do meczu, żeby nie rozgrywać go w tamtym terminie, a tutaj są najazdy na Parmę...mazi12 pisze:A jest taka możliwość? Nawet nie wiedziałem. W takim razie dlaczego dajemy się tak "cyckać".it doesn't matter pisze:Juventus powinien postawic sprawe jasno. Walkower albo mecz w Turynie. Za nic w swiecie nie zgodzilbym sie na przekładanie przełozonego już wczesniej meczu... Bo fakt, ze nie mamy na głowie Ligi Mistrzów nie jest rownoznaczy z tym iż maja nam przekladac jakis mecz w nieskonczonosc, zwłaszcza ze wina nie lezy po naszej stronie, a gospodarza.

Juz napisalem list do Putina z prosba o wlączenie swojego urzadzenia do manipulacji pogody by w Parmie 15-stego byl snieg, mroz i zamiecie. Nie bedą mi rozgrywac meczy, gdy nie mam mozliwosci ich obejzenia :?
- IGI
- Juventino
meczow, obejrzenia. Jesli dobrze pamietam Conte byl wsciekly na kazdego kto wypowiadal sie w takim tonie jak stahooBartek88 pisze:No tak, lepiej grac po pas w sniegu, i miec powtorkę z Poznaniastahoo pisze:Ale jak cyckać? :lol: parma chciała grać w pierwszym meczu, a my byliśmy za przełożeniem... :roll: Śmieszni jesteście naprawdę - Juventus robił wszystko żeby nie dopuścić do meczu, żeby nie rozgrywać go w tamtym terminie, a tutaj są najazdy na Parmę...mazi12 pisze:
A jest taka możliwość? Nawet nie wiedziałem. W takim razie dlaczego dajemy się tak "cyckać".![]()
Juz napisalem list do Putina z prosba o wlączenie swojego urzadzenia do manipulacji pogody by w Parmie 15-stego byl snieg, mroz i zamiecie. Nie bedą mi rozgrywac meczy, gdy nie mam mozliwosci ich obejzenia :?

A tymczasem Putin odebral list http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... rozony.php ... :?
EDIT:
mrozzi rownie dobrze mozna ogladnac mecz. Bez przesady...
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2012, 13:54 przez IGI, łącznie zmieniany 1 raz.

- Olek1987
- Juventino
Urządzenia Putina do zmiany pogody to samoloty A-12 i Ił-76, które rozpylają pewną substancję w powietrzu która rozbija chmury, żadna nowość, często tak robią przy okazji jakiś masowych świąt czy pokazów 
Czyja to wina, że Parma drugi raz nie potrafi się przygotować do meczu ? Bo na pewno nie jest to wina Juventusu. Walkower albo gramy przy pustych trybunach skoro te są zaśnieżone ... wielka filozofia odśnieżyć trybuny skoro i tak od wtorku ma nie padać w Parmie.
No, ale co się dziwić skoro w Rzymie było -5 i 5cm śniegu a ... zamknięto szkoły :rotfl:

Czyja to wina, że Parma drugi raz nie potrafi się przygotować do meczu ? Bo na pewno nie jest to wina Juventusu. Walkower albo gramy przy pustych trybunach skoro te są zaśnieżone ... wielka filozofia odśnieżyć trybuny skoro i tak od wtorku ma nie padać w Parmie.
No, ale co się dziwić skoro w Rzymie było -5 i 5cm śniegu a ... zamknięto szkoły :rotfl:
Zero szacunku dla Pogby