LaLiga
- BIGGI
- Qualità Juventino
OJEJ...ale sie usmiałem do rozpuchu......MIELIŚMY FUKSA POWIADASZ ?? PRZECIEZ REAL NIE ISTNIAŁ W MECZU Z JUVE !! BUHAHA DOBRE.....A CO DO NASZEJ POLITYKI TRANSFEROWEJ TO SKORO ZAGRALISMY W FINALE LM TO LOGICZNE ZE JEST ONA LEPSZA OD REALU BO ON DOSZEDŁ DO 1/2 !!r9 pisze:Real rozwali wasze Juve jak będzie chciał chyba że znowu bedziecie mieć fuksa i nie zagra Ronaldo-bo inaczej do 0 bedzie ... A ta wasza polityka transferowa nie wychodzi jakoś co było widać w finale LM. NARA
:-D
![]()
:o :shock: :? 8) :lol: :x
:oops:
:evil: :twisted: :roll:
:!: :idea:
ps. sorry ze z caps lockiem,
- Johnny
- Juventino
BIGGI Real by wygral tylko oni nie mieli tego grubego chomiko-pawiana Ronaldo.......HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA .......zaraz wykorkuje......HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA .....sorry.......HA-HA HA-HA HA-HA HA-HA
- Mania
- Juventino
No jasne!!! Mieliśmy fuksa gdy:
1. Trezeguet dostał podanie od Alexa i strzelił pierwszą bramkę
2. Alex ośmieszył Hierro i Salgado- chłopaki o mało się o siebie nie pozabijali
3. Nedved podwyższył na 3:0
W końcu wszyscy widzieli że Juve wygrał z realem tylko dzięki szczęściu u przekupieniu sędziów no nie? :evil:
Agnieszka
1. Trezeguet dostał podanie od Alexa i strzelił pierwszą bramkę
2. Alex ośmieszył Hierro i Salgado- chłopaki o mało się o siebie nie pozabijali
3. Nedved podwyższył na 3:0
W końcu wszyscy widzieli że Juve wygrał z realem tylko dzięki szczęściu u przekupieniu sędziów no nie? :evil:
Agnieszka
- kostekyo
- Juventino
Ja do tej pory nie wiem po co Real wydaje tyle kasy na zawodnikow. Przeciez mozna grac z "tanszymi" zawodnikami i byc wysmienitym klubem czego JUVE jest przykladem. A pozatym po co Realowi pomocnicy i napastnicy skoro JUVE ukazal w polfinale prawdziwa slabosc Realu ktora jest obrona. Jak odszedl Hierro(i tak byl slaby) to nie wiem kto bedzie tam gral w defensywie.
- JIm
- Juventino
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA jaka polityka buhahahahahahahaha niby Real ma lepsza ? buhahahahahahaah wez koles chyba nie trafiles na to forum co trzeba idz tam podyskutowac z kolegami jaki to Real bedzie mial extra squad w nastepnym sezonie z Beckhamem
buhahahahahaha
a Ronaldo to spasiona malpa

a Ronaldo to spasiona malpa

Juve !
- Gradi
- Juventino
Dajcie spokój, takimi osłami jak r9 nie ma co się w ogóle zajmować. Dajecie mu tylko powód do radości, bo w końcu ktoś się nim zainteresował. Jeśli chodzi o transfery Realu, to obiektywnie patrząc, w większości są one do dupy. Anelka to kompletny niewypał, od Figo jest co najmniej paru lepszych prawoskrzydłowych (i o wiele tańszych), to samo z grubiutkim Ronaldo. Jedynie Zizu to dobry transfer, i dla Realu, i dla Juve (paradoksalnie). Bo o obliczu Realu stanowią właśnie Zizu (jedyny z wielkich zakupów), Raul (wychowanek), Carlos (kupiony za drobne) i Cassillas (wychowanek). A Beckham to będzie kompletna klapa, jestem pewien, że Real będzie teraz powoli staczał się w dół. Ale przyczyny tego to już temat na osobną bajkę.
Lubię Juve jak koń owies:)
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
Kiedyś byłem mondry, pooźniej poszłem do szkoły
- r9
- Juventino
Wiesz ty <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jesteś i tyle. Ronaldo i Zidane i Carlos rozwalą wasze Juve, w którym jest jedynie jeden dobry piłkarz Del Piero - jednak on sam i tak nic nie zdziała.Gradi pisze:Dajcie spokój, takimi osłami jak r9 nie ma co się w ogóle zajmować. Dajecie mu tylko powód do radości, bo w końcu ktoś się nim zainteresował. Jeśli chodzi o transfery Realu, to obiektywnie patrząc, w większości są one do d.... Anelka to kompletny niewypał, od Figo jest co najmniej paru lepszych prawoskrzydłowych (i o wiele tańszych), to samo z grubiutkim Ronaldo. Jedynie Zizu to dobry transfer, i dla Realu, i dla Juve (paradoksalnie). Bo o obliczu Realu stanowią właśnie Zizu (jedyny z wielkich zakupów), Raul (wychowanek), Carlos (kupiony za drobne) i Cassillas (wychowanek). A Beckham to będzie kompletna klapa, jestem pewien, że Real będzie teraz powoli staczał się w dół. Ale przyczyny tego to już temat na osobną bajkę.
____________JA_____________
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
+++++++++R9++++++++++
RONALDO
- Mania
- Juventino
Tak! Rozwalą nas tak samo jak to zrobili w tym roku na Delle Alpi- forza real :evil: :!:Wiesz ty <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jesteś i tyle. Ronaldo i Zidane i Carlos rozwalą wasze Juve, w którym jest jedynie jeden dobry piłkarz Del Piero - jednak on sam i tak nic nie zdziała.
Agnieszka
- ALLAH
- Juventino
Tak człenio chyba zadużo ostatnio siedział na słońcu.r9 pisze:Real rozwali wasze Juve jak będzie chciał chyba że znowu bedziecie mieć fuksa i nie zagra Ronaldo-bo inaczej do 0 bedzie ... A ta wasza polityka transferowa nie wychodzi jakoś co było widać w finale LM. NARA
:-D
![]()
:o :shock: :? 8) :lol: :x
:oops:
:evil: :twisted: :roll:
:!: :idea:
- Alexxxxx
- Juventino
4 to zamało im by się przydało 25 piłkarzy :!: :!: :!:Oskar8 pisze:Jeden obronća jednak troche zamało oni potrzebuja 4juveluck pisze:Jak tak juz tu zazyle o tym Realu gadaci, ktorego ja osobiscie najbardziej na swiecie nie nawidze i nie wiem po co te tematy o nim wogole sa zakladane. To mozna nadmienic ze kupili calkiem dobrego obronce , a mianowicie Gabriel Milito z Independiente
A tak wogule to nie wiem czy ten gosciu kturego kupili jest dobry i czy sie wpasuje w tą drużyne
I czy wogóle nowy trener da mu szanse.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli