Szczecin - wspólne wypady na mecze
- sisman
- Juventino
niestety nie będzie mnie w Szczecinie. O tej godzinie Lisowia Lisowo gra z Lodołamaczem Lutkowo, więc wybaczcie... doszły mnie słuchy że Tequila ma sędziować ten meczBIANCONERI pisze:Weź się.JuveQL pisze:Trzeba tylko pamiętać, że mecz jest w niedzielę o jakże sympatycznej 12:30. Po meczu możemy razem zjeść obiad, potem pójść na spacer i do kościoła.

Day after day I'm getting better and better.
- tequila1986
- Juventino
złe słuchy. miałem jechać do Lubanowa, ale na szczęście pierdyknęło mi kolano, w związku z czym mogę się skupić na nic nie robienu. a co do jutrzejszego meczu... może by tak do Milanisty na piccę :>
- Antek666
- Juventino
ach,aż jak tak wymieniłeś jedną z okolicznych wiosek to aż mi się zatęskniło za rejonamitequila1986 pisze:złe słuchy. miałem jechać do Lubanowa, ale na szczęście pierdyknęło mi kolano, w związku z czym mogę się skupić na nic nie robienu. a co do jutrzejszego meczu... może by tak do Milanisty na piccę :>
Szczecin! Jakie macie plany na sobotnie starcie z interkiem? No na taki mecz to pewnie coś organizujecie i tak się składa,że akurat w ten weekend będę w swym Gryfinie i chętnie podjadę sobie do Szczecina by we wspólnym gronie obejrzeć ten mecz!
Tym bardziej,że w chacie w kraju nie mam ani kompa,ani eNki a nieobejrzenie pierwszego meczu Juve w tym sezonie nie wchodzi w grę,tym bardziej z merdasami..
Odnośnie soboty bardzo bym prosił o jakieś konkretniejsze info co,gdzie i jak tak już do czwartku bo wtedy wyjeżdżam..
- BIANCONERI
- Juventino
Myślę, że nie będzie problemu z miejscami.
Jestem ciekaw na który mecz przybędzie większa liczba szczecińskich sympatyków Starej Damy :-D .
Jestem ciekaw na który mecz przybędzie większa liczba szczecińskich sympatyków Starej Damy :-D .
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- tequila1986
- Juventino
no raczej, aczkolwiek ja tylko na pierwszą połówkę wpadnę
- BIANCONERI
- Juventino
Jakby co to mamy już rezerwację na inter.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- tequila1986
- Juventino
o 20 zaczynamy?
- BIANCONERI
- Juventino
Jakieś sugestie względem jutrzejszego meczu?:)