Ekstraklasa 2011/2012

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Kto zostanie mistrzem w sezonie 2011/2012?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 18:32

it doesn't matter pisze:Jaki jest nowy kierunkowy do Wrocławia? 0-4? :rotfl:
Nie napinaj się, bo na Łazienkowskiej 3 pkt wziął Śląsk.
Jeden głupi błąd ustawił cały mecz, nie wiem, co miał w głowie dziś Pietrasiak, ale rozum to raczej nie był. 40 sekunda piłka na nodze, którą może posłać w kosmos, a ten się bawi. Sytuacja z czerwoną kartką analogiczna, mógł z tą piłką zrobić wszystko, a postanowił ją oddać rywalowi, a później idiotycznie faulował.

Takie mecze się zdarzają i trudno. Cieszy mnie jednak, że warszawka zajarana już przymierza koronę. To może wyjść nam tylko na dobre.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 18:36

mnie tylko zdziwiła i zasmuciła troche beznadziejna postawa Milla powinien odac powołanie

valsir

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 18:47

Lord of San Siro pisze:bla bla bla
całą twoją wypowiedź podsumować można tak :
jesteś za interem ? To dużo tłumaczy :D

PS. Piękny mecz w wykonaniu Legii :)

LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 18:48

Lord of San Siro pisze:
Jeden głupi błąd ustawił cały mecz, nie wiem, co miał w głowie dziś Pietrasiak, ale rozum to raczej nie był. 40 sekunda piłka na nodze, którą może posłać w kosmos, a ten się bawi. Sytuacja z czerwoną kartką analogiczna, mógł z tą piłką zrobić wszystko, a postanowił ją oddać rywalowi, a później idiotycznie faulował.

Takie mecze się zdarzają i trudno. Cieszy mnie jednak, że warszawka zajarana już przymierza koronę. To może wyjść nam tylko na dobre.
Chłopcze malinowe nie łudź się, że Śląsk ma jakie kol wiek szanse na mistrza. Słaba gra z Ruchem fatalna gra z Legią. Nie ma się co tłumaczyć, pierwszą minutą spotkania, jest jeszcze 89 gdzie t wszystko wyglądało beznadziejnie. Legia rozgrywa naprawdę bardzo dobry sezon i jest pierwszym i ostatnim kandydatem na mistrza.

Porażka we Wrocławiu... :stop: Między meczami ze Spartakiem. :whistle:

Idziemy na mistrza :!:

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 19:04

Lord of San Siro pisze:

Ooooo! ynterowski smierdziel sie znalazł :shock: Co spowodowało ze opusciłes swoja przytulną nore trolu?

Co spowodowało twoja absencje na tym forum? Co spowodowało ze twoja tworczosc na tym forum ograniczyła sie do tematu o polskiej ekstraklasie? :lol:

A szkoda, bo byles taki wygadany swego czasu. :roll:

I na deser wtopa Wisly z Koroną :D

Obrazek
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 19:24

oliver pisze: Legia rozgrywa naprawdę bardzo dobry sezon i jest pierwszym i ostatnim kandydatem na mistrza.
A o wtopie w Zabrzu tydzień temu już zapomniałeś? Ot cała Legia i jej kibice. Napinka przede wszystkim, to Wam zawsze wychodziło, podobnie jak włażenie na dziko na stadiony, gdzie oficjalnie Was nie ma.
Wybrał się dziś taki jeden do nas, niestety dla niego słabo schował szalik pod kurtką...

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 20:18

Lord of San Siro pisze:
oliver pisze: Legia rozgrywa naprawdę bardzo dobry sezon i jest pierwszym i ostatnim kandydatem na mistrza.
A o wtopie w Zabrzu tydzień temu już zapomniałeś? Ot cała Legia i jej kibice. Napinka przede wszystkim, to Wam zawsze wychodziło, podobnie jak włażenie na dziko na stadiony, gdzie oficjalnie Was nie ma.
Wybrał się dziś taki jeden do nas, niestety dla niego słabo schował szalik pod kurtką...
W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting. Nikt się nie napina, no może, it doesn't matter trochę przesadził. Co do drugiej kwestii, hmm nie ma tak jak wybudować "nowoczesny" stadion na Euro i nie wpuszczać kibiców. Co do kibica który chowa szalik, nie mówmy o czymś czego nie ma.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 20:20

oliver pisze:W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting.
No tak, zamiast się skupić na ligowych punktach myśleli o wyjazdowym meczu z portugalskim zespołem, któremu nie dali rady u siebie. Tak jakby myśleli o wygraniu Ligiu Europy :D

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 20:35

oliver pisze: W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting. Co do drugiej kwestii, hmm nie ma tak jak wybudować "nowoczesny" stadion na Euro i nie wpuszczać kibiców.
To trzeba było oddać mecz walkowerem z Górnikiem i odpoczywać przed wyjazdem do Portugalii. Trochę bez sensu takie tłumaczenie.

Nie nasza to wina (kibiców), że na stadion nie mogą wchodzić goście. Ruch wszedł na układzie i siedział razem z nami, parę innych klubów też wejdzie na układzie. Legia na układzie nie weszła i sama powinna wiedzieć najlepiej dlaczego nie weszła. Jak ktoś nie potrafi uszanować gościny i robi Ci bajzel w domu, to tego kogoś już więcej nie zapraszasz.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2012, 21:41

Ouh_yeah pisze:
oliver pisze:W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting.
No tak, zamiast się skupić na ligowych punktach myśleli o wyjazdowym meczu z portugalskim zespołem, któremu nie dali rady u siebie. Tak jakby myśleli o wygraniu Ligiu Europy :D
W Moskwie też było 2-2, z Turkami też awansowaliśmy wyjazdem.
Lord of San Siro pisze:
oliver pisze: W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting. Co do drugiej kwestii, hmm nie ma tak jak wybudować "nowoczesny" stadion na Euro i nie wpuszczać kibiców.
To trzeba było oddać mecz walkowerem z Górnikiem i odpoczywać przed wyjazdem do Portugalii. Trochę bez sensu takie tłumaczenie.
No tak zapomniałem, tylko Śląsk potrafi olać puchary przegrać z Rapidem 4-0 czy ile tam było
Lord of San Siro pisze: Nie nasza to wina (kibiców), że na stadion nie mogą wchodzić goście. Ruch wszedł na układzie i siedział razem z nami, parę innych klubów też wejdzie na układzie. Legia na układzie nie weszła i sama powinna wiedzieć najlepiej dlaczego nie weszła. Jak ktoś nie potrafi uszanować gościny i robi Ci bajzel w domu, to tego kogoś już więcej nie zapraszasz.
:prochno:

koniec iti
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 08:30

Przed meczem Polonii z Widzewem mówiłem, że Polonia wygra i będzie wiceliderem bo Legia nie sprosta Śląskowi :prochno: Jakże się myliłem.

Polonia zagrała tragicznie, Widzew zaś zwyczajnie mądrze. Gliwa do kadry jako czwarty w razie czego? Dobre sobie.

Legia zaś totalnie mnie zaskoczyła. Gol w 1. minucie meczu, ustawił całe spotkanie. Oczywiście Pietrasiak swoją czerwienią ułatwił Legii zadanie. Szkoda, że Novo bramki nie walnął w debiucie, zawsze dobrze to wpływa na zawodnika. Teraz tylko dwa punkty straty do Śląska, Legia nie gra w LE i można realnie koncentrować się na lidze.

Wisła zawodzi na całej linii. Porażka z Koroną? Z całym szacunkiem, ale nie powinna mieć miejsca. Po sezonie chyba będzie poważne wietrzenie szatnii. Poniekąd już się zaczęło, skoro Małecki jest jedną nogą w ŁKSie.

No i porażka Lecha spowodowała, że nie ma już Bakero w Poznaniu. To co, Probierz?

Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 18:12

Problem Wisły to brak skuteczności. Ostatni mecz ze Standardem i Koroną to pokazał. Gdzie jest Biton, który strzelał dla Wisły zwycięskie gole, a gra drewniak Genkov. Podobno chcą obniżyć cenę Bitona. Dlatego tak mało gra. Trzeci mecz w którym grają w 10. Słaba obrona, która popełnia proste błędy. Wzmocnienia są potrzebne. Mistrzem pewnie zostanie Legia :ok:.

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 20:09

Jednak myliłem się co do zwolnienia Bakero :/ W Poznaniu postawili na młodego Rumaka - co z tego będzie, zobaczymy. Na pewno wymagania będą spore, a doświadczenie z gwiazdeczkami - małe. Jeśli uratuje sezon Lecha to na pewno w Poznaniu będzie bohaterem, ale osobiście jestem sceptykiem w tym temacie :whistle:

Ponoć Małecki negocjuje z ŁKS-em :shock: Jeśli Świerczewski dopnie ten transfer to uwierzę nawet w jego olbrzymie kontakty zagraniczne... :whistle:

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2012, 20:25

francois pisze:W Poznaniu postawili na młodego Rumaka
Rumak ma pociągnąć lokomotywę? No way.
francois pisze:Ponoć Małecki negocjuje z ŁKS-em :shock: Jeśli Świerczewski dopnie ten transfer to uwierzę nawet w jego olbrzymie kontakty zagraniczne... :whistle:
Będzie tam grał za czapkę gruszek? Myślę, że wątpię.

Obrazek
Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2012, 18:08

Vimes pisze:
francois pisze:W Poznaniu postawili na młodego Rumaka
Rumak ma pociągnąć lokomotywę? No way.
francois pisze:Ponoć Małecki negocjuje z ŁKS-em :shock: Jeśli Świerczewski dopnie ten transfer to uwierzę nawet w jego olbrzymie kontakty zagraniczne... :whistle:
Będzie tam grał za czapkę gruszek? Myślę, że wątpię.
Mysle, ze najczesciej w takich wypadkach, klub podstawowy płaci wynagrodzenie, a nie ten, do ktorego pilkarza sie wypozycza, wiec zaplaci Wisla, a skorzysta ŁKS ;)

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
ODPOWIEDZ