Ekstraklasa 2011/2012
- Lord of San Siro
- Interista

Nie napinaj się, bo na Łazienkowskiej 3 pkt wziął Śląsk.it doesn't matter pisze:Jaki jest nowy kierunkowy do Wrocławia? 0-4? :rotfl:
Jeden głupi błąd ustawił cały mecz, nie wiem, co miał w głowie dziś Pietrasiak, ale rozum to raczej nie był. 40 sekunda piłka na nodze, którą może posłać w kosmos, a ten się bawi. Sytuacja z czerwoną kartką analogiczna, mógł z tą piłką zrobić wszystko, a postanowił ją oddać rywalowi, a później idiotycznie faulował.
Takie mecze się zdarzają i trudno. Cieszy mnie jednak, że warszawka zajarana już przymierza koronę. To może wyjść nam tylko na dobre.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- sebastian10
- Juventino

mnie tylko zdziwiła i zasmuciła troche beznadziejna postawa Milla powinien odac powołanie
- valsir
- Juventino

całą twoją wypowiedź podsumować można tak :Lord of San Siro pisze:bla bla bla
jesteś za interem ? To dużo tłumaczy
PS. Piękny mecz w wykonaniu Legii
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- oliver
- Juventino

Chłopcze malinowe nie łudź się, że Śląsk ma jakie kol wiek szanse na mistrza. Słaba gra z Ruchem fatalna gra z Legią. Nie ma się co tłumaczyć, pierwszą minutą spotkania, jest jeszcze 89 gdzie t wszystko wyglądało beznadziejnie. Legia rozgrywa naprawdę bardzo dobry sezon i jest pierwszym i ostatnim kandydatem na mistrza.Lord of San Siro pisze:Nie napinaj się, bo na Łazienkowskiej 3 pkt wziął Śląsk.it doesn't matter pisze:Jaki jest nowy kierunkowy do Wrocławia? 0-4? :rotfl:
Jeden głupi błąd ustawił cały mecz, nie wiem, co miał w głowie dziś Pietrasiak, ale rozum to raczej nie był. 40 sekunda piłka na nodze, którą może posłać w kosmos, a ten się bawi. Sytuacja z czerwoną kartką analogiczna, mógł z tą piłką zrobić wszystko, a postanowił ją oddać rywalowi, a później idiotycznie faulował.
Takie mecze się zdarzają i trudno. Cieszy mnie jednak, że warszawka zajarana już przymierza koronę. To może wyjść nam tylko na dobre.
Porażka we Wrocławiu...
Idziemy na mistrza :!:
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- D-Rose
- Juventino

Ooooo! ynterowski smierdziel sie znalazł :shock: Co spowodowało ze opusciłes swoja przytulną nore trolu?Lord of San Siro pisze:Nie napinaj się, bo na Łazienkowskiej 3 pkt wziął Śląsk.it doesn't matter pisze:Jaki jest nowy kierunkowy do Wrocławia? 0-4? :rotfl:
Co spowodowało twoja absencje na tym forum? Co spowodowało ze twoja tworczosc na tym forum ograniczyła sie do tematu o polskiej ekstraklasie? :lol:
A szkoda, bo byles taki wygadany swego czasu. :roll:
I na deser wtopa Wisly z Koroną

- Lord of San Siro
- Interista

A o wtopie w Zabrzu tydzień temu już zapomniałeś? Ot cała Legia i jej kibice. Napinka przede wszystkim, to Wam zawsze wychodziło, podobnie jak włażenie na dziko na stadiony, gdzie oficjalnie Was nie ma.oliver pisze: Legia rozgrywa naprawdę bardzo dobry sezon i jest pierwszym i ostatnim kandydatem na mistrza.
Wybrał się dziś taki jeden do nas, niestety dla niego słabo schował szalik pod kurtką...
- oliver
- Juventino

W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting. Nikt się nie napina, no może, it doesn't matter trochę przesadził. Co do drugiej kwestii, hmm nie ma tak jak wybudować "nowoczesny" stadion na Euro i nie wpuszczać kibiców. Co do kibica który chowa szalik, nie mówmy o czymś czego nie ma.Lord of San Siro pisze:A o wtopie w Zabrzu tydzień temu już zapomniałeś? Ot cała Legia i jej kibice. Napinka przede wszystkim, to Wam zawsze wychodziło, podobnie jak włażenie na dziko na stadiony, gdzie oficjalnie Was nie ma.oliver pisze: Legia rozgrywa naprawdę bardzo dobry sezon i jest pierwszym i ostatnim kandydatem na mistrza.
Wybrał się dziś taki jeden do nas, niestety dla niego słabo schował szalik pod kurtką...
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino

No tak, zamiast się skupić na ligowych punktach myśleli o wyjazdowym meczu z portugalskim zespołem, któremu nie dali rady u siebie. Tak jakby myśleli o wygraniu Ligiu Europyoliver pisze:W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting.
- Lord of San Siro
- Interista

To trzeba było oddać mecz walkowerem z Górnikiem i odpoczywać przed wyjazdem do Portugalii. Trochę bez sensu takie tłumaczenie.oliver pisze: W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting. Co do drugiej kwestii, hmm nie ma tak jak wybudować "nowoczesny" stadion na Euro i nie wpuszczać kibiców.
Nie nasza to wina (kibiców), że na stadion nie mogą wchodzić goście. Ruch wszedł na układzie i siedział razem z nami, parę innych klubów też wejdzie na układzie. Legia na układzie nie weszła i sama powinna wiedzieć najlepiej dlaczego nie weszła. Jak ktoś nie potrafi uszanować gościny i robi Ci bajzel w domu, to tego kogoś już więcej nie zapraszasz.
- oliver
- Juventino

W Moskwie też było 2-2, z Turkami też awansowaliśmy wyjazdem.Ouh_yeah pisze:No tak, zamiast się skupić na ligowych punktach myśleli o wyjazdowym meczu z portugalskim zespołem, któremu nie dali rady u siebie. Tak jakby myśleli o wygraniu Ligiu Europyoliver pisze:W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting.
No tak zapomniałem, tylko Śląsk potrafi olać puchary przegrać z Rapidem 4-0 czy ile tam byłoLord of San Siro pisze:To trzeba było oddać mecz walkowerem z Górnikiem i odpoczywać przed wyjazdem do Portugalii. Trochę bez sensu takie tłumaczenie.oliver pisze: W Zabrzu było bardzo słabo nie spodziewałem się jakiś punktów. Tematem numer jeden był Sporting. Co do drugiej kwestii, hmm nie ma tak jak wybudować "nowoczesny" stadion na Euro i nie wpuszczać kibiców.
Lord of San Siro pisze: Nie nasza to wina (kibiców), że na stadion nie mogą wchodzić goście. Ruch wszedł na układzie i siedział razem z nami, parę innych klubów też wejdzie na układzie. Legia na układzie nie weszła i sama powinna wiedzieć najlepiej dlaczego nie weszła. Jak ktoś nie potrafi uszanować gościny i robi Ci bajzel w domu, to tego kogoś już więcej nie zapraszasz.
koniec iti
koniec iti
- steru
- Qualità Juventino

Przed meczem Polonii z Widzewem mówiłem, że Polonia wygra i będzie wiceliderem bo Legia nie sprosta Śląskowi
Jakże się myliłem.
Polonia zagrała tragicznie, Widzew zaś zwyczajnie mądrze. Gliwa do kadry jako czwarty w razie czego? Dobre sobie.
Legia zaś totalnie mnie zaskoczyła. Gol w 1. minucie meczu, ustawił całe spotkanie. Oczywiście Pietrasiak swoją czerwienią ułatwił Legii zadanie. Szkoda, że Novo bramki nie walnął w debiucie, zawsze dobrze to wpływa na zawodnika. Teraz tylko dwa punkty straty do Śląska, Legia nie gra w LE i można realnie koncentrować się na lidze.
Wisła zawodzi na całej linii. Porażka z Koroną? Z całym szacunkiem, ale nie powinna mieć miejsca. Po sezonie chyba będzie poważne wietrzenie szatnii. Poniekąd już się zaczęło, skoro Małecki jest jedną nogą w ŁKSie.
No i porażka Lecha spowodowała, że nie ma już Bakero w Poznaniu. To co, Probierz?
Polonia zagrała tragicznie, Widzew zaś zwyczajnie mądrze. Gliwa do kadry jako czwarty w razie czego? Dobre sobie.
Legia zaś totalnie mnie zaskoczyła. Gol w 1. minucie meczu, ustawił całe spotkanie. Oczywiście Pietrasiak swoją czerwienią ułatwił Legii zadanie. Szkoda, że Novo bramki nie walnął w debiucie, zawsze dobrze to wpływa na zawodnika. Teraz tylko dwa punkty straty do Śląska, Legia nie gra w LE i można realnie koncentrować się na lidze.
Wisła zawodzi na całej linii. Porażka z Koroną? Z całym szacunkiem, ale nie powinna mieć miejsca. Po sezonie chyba będzie poważne wietrzenie szatnii. Poniekąd już się zaczęło, skoro Małecki jest jedną nogą w ŁKSie.
No i porażka Lecha spowodowała, że nie ma już Bakero w Poznaniu. To co, Probierz?
- Arcadio Morello
- Juventino

Problem Wisły to brak skuteczności. Ostatni mecz ze Standardem i Koroną to pokazał. Gdzie jest Biton, który strzelał dla Wisły zwycięskie gole, a gra drewniak Genkov. Podobno chcą obniżyć cenę Bitona. Dlatego tak mało gra. Trzeci mecz w którym grają w 10. Słaba obrona, która popełnia proste błędy. Wzmocnienia są potrzebne. Mistrzem pewnie zostanie Legia
.

- francois
- Juventino

Jednak myliłem się co do zwolnienia Bakero
W Poznaniu postawili na młodego Rumaka - co z tego będzie, zobaczymy. Na pewno wymagania będą spore, a doświadczenie z gwiazdeczkami - małe. Jeśli uratuje sezon Lecha to na pewno w Poznaniu będzie bohaterem, ale osobiście jestem sceptykiem w tym temacie
Ponoć Małecki negocjuje z ŁKS-em :shock: Jeśli Świerczewski dopnie ten transfer to uwierzę nawet w jego olbrzymie kontakty zagraniczne...
Ponoć Małecki negocjuje z ŁKS-em :shock: Jeśli Świerczewski dopnie ten transfer to uwierzę nawet w jego olbrzymie kontakty zagraniczne...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Vimes
- Juventino

- Dobry Mudżyn
- Juventino

Mysle, ze najczesciej w takich wypadkach, klub podstawowy płaci wynagrodzenie, a nie ten, do ktorego pilkarza sie wypozycza, wiec zaplaci Wisla, a skorzysta ŁKSVimes pisze:Rumak ma pociągnąć lokomotywę? No way.francois pisze:W Poznaniu postawili na młodego Rumaka
Będzie tam grał za czapkę gruszek? Myślę, że wątpię.francois pisze:Ponoć Małecki negocjuje z ŁKS-em :shock: Jeśli Świerczewski dopnie ten transfer to uwierzę nawet w jego olbrzymie kontakty zagraniczne...
BESTER MANN, BESTEEER !