Liga Mistrzów 2011/12
- Serpente
- Interista
Problem też w tym że wielu piłkarzy miało swoje "życiówki" właśnie w 2009/2010 i teraz po prostu już nie mają tego zapału do gry,Mourinho to też jest cwaniak,wiedział że tak jest i odszedł bo wiedział że nawet on nie wygra niczego z nimi,po prostu w Interze panuje brak świeżości,większość piłkarzy powinna już myśleć o zakończeniu karier,żeby coś wygrać to przede wszystkim musi być głód gry i zwycięstw,niestety w Interze na razie są jakby...najedzenipumex pisze:Serpente, wiesz w czym jest problem? Mourinho potrafił wyciągnąć z piłkarzy 110% ich możliwości. Gdy ten odszedł, zgasł Maicon, Milito, Stankovic, Motta, nawet Cesar nie broni tak jak za Mou. Do tego macie coraz starszą drużynę, której coraz mniej chce się grać w piłkę.

- Wojtek
- Juventino
No i Interek poległ :lol: Trzeci mecz w sezonie i trzecia porażka, I like it!
Mecz słaby, ja już prawie zasnąłem przy tej grze. Bardzo się ciesze z trzech pkt Trabzonu. Fajnie jakby Inter nie wyszedł z grupy to byłby początek ich końca :twisted:
Spodziewałem się że Man City zmiecie Napoli a tu takie zaskoczenie no no.
Mecz słaby, ja już prawie zasnąłem przy tej grze. Bardzo się ciesze z trzech pkt Trabzonu. Fajnie jakby Inter nie wyszedł z grupy to byłby początek ich końca :twisted:
Spodziewałem się że Man City zmiecie Napoli a tu takie zaskoczenie no no.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dzisiaj odbywa się kilka naprawdę ciekawych spotkań. Bayern po pierwszej połowie rozmontował City, a Napoli takim samym rezultatem (2:0) prowadzi z Villarealem. Niespodzianki niestety nie ma w meczu Realu z Ajaxem. :S Generalnie, jest dzisiaj co oglądać.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Skibil
- Redaktor
Bayern wysoko zajdzie w tej edycji i nieważne na kogo wpadnie - grają wyśmienicie. Napoli mimo trudnej grupy nie daje się lać i osobiście chciałbym ich awansu kosztem $ity. Za to "czerwone diabły" powinny być wdzięczne losowi za tak łatwą grupę, bo przy ich problemach kadrowych lepsze zespoły mogłyby postraszyć Fergusona i jego świtę...
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Po czymś takim, dalej chcielibyście Teveza u nas? Gościu zarabia mnóstwo hajsu, a ciągle ma muchy w nosie. Jestem ciekawy, czy Mancini posadzi go do końca sezonu na ławie.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- zahor
- Juventino
Ok, tylko trzeba sobie zdac sprawe z jednej rzeczy. Zaden klub z Wloch nie jest w stanie obecnie kupic w Hiszpanii czy Anglii topowego zawodnika, ktory nie ma zadnej skazy. Nawet Milan musi szukac promocji typu Zlatan, ktorego nie chcieli w Barcelonie czy Robinho, ktory co roku placze ze chce zmienic klub. Nie jestesmy w stanie scigac sie po Aguero, Falcao czy Fabregasa z najwiekszymi potegami, dlatego trzeba kupowac jak w lumpeksie - wybierac sposrod tego, czego bogatsi nie chca.Antichrist pisze:Po czymś takim, dalej chcielibyście Teveza u nas? Gościu zarabia mnóstwo hajsu, a ciągle ma muchy w nosie. Jestem ciekawy, czy Mancini posadzi go do końca sezonu na ławie.
Ja osobiscie uwazam ze gdyby teraz Marotta sprytnie sie przyczail i na korzystnych warunkach sprowadzil do nas Argentynczyka, to moglibysmy miec z tego wiele pozytku. Marudzi ze nie pasuje mu angielska pogoda? We Wloszech mialby lepszy klimat. Chce grac w pierwszym skladzie? Vucinic z Matrim raczej nie graliby jego kosztem. Problemem moglby byc tylko jego kontrakt, bo jezeli chodzi o kwote odstepnego to sadze ze Man City sklonne bedzie isc na jakis kompromis. Ale mozliwosci zeby trafil do nas napastnik o takich umiejetnosciach i bez much w nosie na obecna chwile raczej nie widze i obawiam sie, ze predko nie zobacze.
Ostatnio zmieniony 28 września 2011, 10:15 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
Wyrzucić go w cholerę z klubu, co se będzie Mancini głowę wariatem zawracał. Pierw była chęć zakończenia kariery, płacz za Argentyną, za niskie zarobki a teraz nie ma czego wymyślać to pokazał, że tak naprawdę mu się nie chce. Mając w składzie Dzeko i Aguero to bym się nawet moment nie zastanawiał. Na 3 napastnika nie trzeba mieć niewiadomo jakiego gwiazdora...Antichrist pisze:Po czymś takim, dalej chcielibyście Teveza u nas? Gościu zarabia mnóstwo hajsu, a ciągle ma muchy w nosie. Jestem ciekawy, czy Mancini posadzi go do końca sezonu na ławie.
- pumex
- Juventino
Zahor, weź pod uwagę następującą, bardzo prawdopodobną opcję: wydajemy na Teveza niemałe pieniądze, dajemy mu kontrakt 4-5mln za sezon a za rok koleś zaczyna znowu jęczeć, że chce do mamy. Co wtedy? Gdyby był młodszy, a tak jego wartość z dnia na dzień maleje i do 30-tki coraz bliżej
Skala odchyłów Ibry czy Robinho jest nieporównywalnie niższa.

- Peja
- Juventino
Zależy co rozumiemy pod pojęciem "niemałe pieniądze". Skłonność Teveza do takich a nie innych zachowań na pewno zostałaby uwzględniona w negocjacjach. A jak zacznie zrzędzić to się po prostu w najgorszym wypadku rozwiąże z nim kontrakt. Z tą różnicą, że do tego momentu pewnie bylibyśmy już w Lidze Mistrzów, co jest nieodzownym elementem powrotu na nasz dawny poziom.pumex pisze:Zahor, weź pod uwagę następującą, bardzo prawdopodobną opcję: wydajemy na Teveza niemałe pieniądze, dajemy mu kontrakt 4-5mln za sezon a za rok koleś zaczyna znowu jęczeć, że chce do mamy. Co wtedy? Gdyby był młodszy, a tak jego wartość z dnia na dzień maleje i do 30-tki coraz bliżej
- @D@$
- Juventino
Conte nie zaczyna kązdego meczu tym samym atakiem, raz by sobie siadł i zaczął stroić fochy? No nie wiem czy tak fajnie by było. Fajnie że mamy takiego Vidala czy Quagliarellę, co też zadowoleni z ławkowania pewnie nie są ale jakoś nie marudzą, może nie są tak wypromowani jak Tevez ale jakieś tam umiejętności mają.zahor pisze:Ja osobiscie uwazam ze gdyby teraz Marotta sprytnie sie przyczail i na korzystnych warunkach sprowadzil do nas Argentynczyka, to moglibysmy miec z tego wiele pozytku. Marudzi ze nie pasuje mu angielska pogoda? We Wloszech mialby lepszy klimat. Chce grac w pierwszym skladzie? Vucinic z Matrim raczej nie graliby jego kosztem.
Ale o czym ta gadka, napastnika chyba w najbliższym czasie nie potrzebujemy.
Widzę, że Inter odbija się od dna z Ranierim, byle nie za bardzo.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przecież Corintians go wykupuje w zimie więc po co ta dyskusja?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- zahor
- Juventino
Otoz to, ja caly czas mowie o przypadku, w ktorym faktycznie Mancini konsekwentnie bedzie pomijal Teveza przy ustalaniu skladu i zarowno gracz, jak i klub beda sie starali o transfer. Nie sadze zeby Man City staral sie za niego wyciagnac jakies wielkie pieniadze, bo:Peja pisze:Zależy co rozumiemy pod pojęciem "niemałe pieniądze". Skłonność Teveza do takich a nie innych zachowań na pewno zostałaby uwzględniona w negocjacjach. A jak zacznie zrzędzić to się po prostu w najgorszym wypadku rozwiąże z nim kontrakt. Z tą różnicą, że do tego momentu pewnie bylibyśmy już w Lidze Mistrzów, co jest nieodzownym elementem powrotu na nasz dawny poziom.pumex pisze:Zahor, weź pod uwagę następującą, bardzo prawdopodobną opcję: wydajemy na Teveza niemałe pieniądze, dajemy mu kontrakt 4-5mln za sezon a za rok koleś zaczyna znowu jęczeć, że chce do mamy. Co wtedy? Gdyby był młodszy, a tak jego wartość z dnia na dzień maleje i do 30-tki coraz bliżej
- po pierwsze, jezeli faktycznie Tevez nie bedzie gral to bedzie najdrozszym grzaczem lawy/trybun na swiecie, drozszym nawet od naszego supersnajpera.
- po drugie, Man City ma tak szeroka kadre, ze praktycznie kazdy zawodnik przychodzac musi sie liczyc z tym, ze moze grzac lawke, moze sie nie sprawdzic, jednym slowem ze moze po roku chciec odejsc. Jezeli MC bedzie robic cyrki i na sile zatrzymywac Teveza na lawce, to moze to zniechecic graczy ktorzy w przyszlosci mieliby przyjsc.
W tym momencie jezeli chodzi o finanse to jedynym problemem bylby jego spory najpewniej kontrakt - to faktycznie problem, ale jezeli zaczalby robic cyrki pt "ja chce do mamy" to mozna by go rozwiazac za porozumieniem stron i nawet moze cos na tym zarobic.
Druga sprawa to taka, ze o ile Robinho w Realu i MC marudzil, a do tego rozczarowywal, to Tevez jednak te bramki laduje jak tylko gra.
Masz jakies oficjane info na ten temat?Maly pisze:przecież Corintians go wykupuje w zimie więc po co ta dyskusja?
Rotacja w ataku wynika z faktu ze kazdy z tych napastnikow prezentuje zblizone umiejetnosci. Gdyby pojawil sie Tevez to z miejsca stalby sie pewniakiem do pierwszego skladu.@D@$ pisze:Conte nie zaczyna kązdego meczu tym samym atakiem, raz by sobie siadł i zaczął stroić fochy? No nie wiem czy tak fajnie by było. Fajnie że mamy takiego Vidala czy Quagliarellę, co też zadowoleni z ławkowania pewnie nie są ale jakoś nie marudzą, może nie są tak wypromowani jak Tevez ale jakieś tam umiejętności mają.
Potrzebujemy za to gwiazdy. Jedna przyszla latem, ale to troche malo, tym bardziej ze ma juz na karku prawie 32 lata.@D@$ pisze: Ale o czym ta gadka, napastnika chyba w najbliższym czasie nie potrzebujemy.