Serie A (28): JUVENTUS 0-1 Milan

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
JuveForeverPoznan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 02:33

beka pisze:
Boze, co wyscie zrobili z naszym Juventusem :angry: Mam wrazenie, ze przecietny kibic z forum JP poprowadzilby ten klub lepiej niz ci fachowcy od zeszlorocznej sampdorii. e
nie tylko poprowadzilby go lepiej ale co wazniejsze jego przyszlosc byla by blizsza jego sercu niz sercu tzw. wlascicieli.
mozna sie bylo zawsze smiac z kasy jaka moratti pakuje w inter, ale gdyby nasi "kochani" wlasciciele dbali o nasz klub chociaz w polowie tak jak on... :pray:

ZZX

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 04:04

Ja już nie wiem co by temu klubowi pomogło, znaczy zwolnienie Del 0 na pewno, ale co dalej? Może zatrudnienie Hiddink'a do końca sezonu, a potem DD? Nie widzę lepszej opcji, ale strach mnie ogarnia jak pomyśle że ten sam trener może zostać do czerwca albo i później, przecież wyraźnie widać że to on tutaj nie daje rady, beznadziejny jest :(

Obrazek
maati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:06

Najgorsze, że Buffon miał już tą piłkę na rękawicach powinien to obronic szkoda bo mógłby byc remis. A Del Neri wiadc, że się tu już wypalił i niech nasz zarząd to sobie w końcu uświadomi. Mecz ogólnie nie był emocjonujący inaczej by było jak byśmy byli teraz na 2 miejscu i do milanu tracimy tylko kilka punktów ach rozmarzyłem się trochę mam nadzieje, że będzie tak na następny sezon.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:09

maati pisze:Najgorsze, że Buffon miał już tą piłkę na rękawicach powinien to obronic szkoda bo mógłby byc remis.
Tyle, że remis dużo nam nie dawał w obecnej sytuacji. Oczywiście nie jest wstydem przegrać z Milanem, ale przegrać trzeci mecz z rzędu i to w tragicznym stylu - to jest powód do wstydu. BTW, od początku projektu Agnelliego "12 wygranych meczy" zdobyliśmy całe 0 punktów i strzeliliśmy 0 bramek. Jest git.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:18

rolek86 pisze:Coś się kończy coś zaczyna :)
Negri może powinieneś już spać, bo chyba emocje się udzielają :)

Obrazek
To celowy, ironiczny błąd majster. Nie musisz mi od razu wrzucać.
Czuję się zdołowany.

Naszym problemem była&jest&będzie motywacja.
Tak więc DN na bruk.

maati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:19

Nasza drużyna bije rekordy ale niestety te negatywne jak na przykład ten, że od 3 meczy nie strzeliliśmy bramki albo ten, że nie wygrywamy od 3 meczy z rzędu. Najgorsze jest to że nie strzelamy bramek ogórkom.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:20

Chciałem dzisiaj wejść na JP i zobaczyć info o zwolnieniu Del Neriego :angry:

Mecz słaby zero zagrożenia z naszej storny, Milan też słabo. Mecz do jednej bramki.
Matri,Toni do kitu VI i Del Piero tez nic nie wnieśli ehh ogólnie cała drużyna zagrała do niczego a Gigi powinien obronić strzał Gattuso!
Fajnie tylko że Ibra nie strzelił ;)

No cóż Del Neri dalej na ławce który mówimy że widział poprawe :angry: Marotta który mu ufa :angry: i pewnie dzisiaj 10 pkt straty do LM!

PS.To był ten Lucek czy nie ? Bo go nie widziałem :doh:

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:22

<<W@jTEk>> pisze:PS.To był ten Lucek czy nie ? Bo go nie widziałem :doh:
Na forum ktoś pisał, że się nie pojawił i wg Sky było to na 'prośbę' Elkanna.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
maati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:35

Nie wiem jak dla was ale dla mnie Barzagli jak na piłkarza kupionego za bardzo małe pieniądze naprawdę zagrał dobry mecz.

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 09:57

Milan był po prostu lepszy i tyle. Wygrali zasłużenie bo w przeciwieństwie do nas mają czym grać. Wystarczyło popatrzeć na ich wyjściową jedenastkę - z wyjątkiem bramki i linii obrony mają na prawdę mocny skład - a u nas nyndza...
Na prawdę wczoraj mnie to ruszyło - co robią tak zwane no-name'y w barwach naszego klubu ? Sorensen, Martinez, Traore, Matri, Toni a nawet Marchisio nie reprezentują sobą poziomu odpowiedniego dla Juventusu. Nie mamy ani indywidualnych umiejętności ani zgranego kolektywu - kiedyś mieliśmy obydwa.
DelNeriego już chyba nic nie uratuje, nas przed przeciętnością już chyba tylko cud.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 10:06

Za taki stan rzeczy obwiniać można TYLKO trenera. Spójrzcie na skład i ławkę - zasłanianie się kontuzjami tak weszło w nawyk, że nawet nie widzimy że na dobrą sprawę brakuje Quagli. Ale zaraz zaraz, przecież ściągnęliśmy 2 naastników w jego miejsce... :think: na polecenie chyba naszego treneiro, nie?

Ranieri z takim materiałem jak Nocerino, Molinaro czy Palladino w okresie największych kontuzji prowadził zespół do zwycięstwa. Alojz won.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Bubu1899

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 10:07

SirRose pisze:. Wystarczyło popatrzeć na ich wyjściową jedenastkę - z wyjątkiem bramki i linii obrony mają na prawdę mocny skład
No wlasnie bramka i linia obrony są w Milanie najjaśniejszym punktem... Pomoc mocno kuleje ze wzgledu na kontuzje, a atak nie gra na miare nazwisk jakie w nim biegaja...

Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!
Obrazek
bajbek17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 10:09

pan Zambrotta pisze:Za taki stan rzeczy obwiniać można TYLKO trenera. Spójrzcie na skład i ławkę - zasłanianie się kontuzjami tak weszło w nawyk, że nawet nie widzimy że na dobrą sprawę brakuje Quagli. Ale zaraz zaraz, przecież ściągnęliśmy 2 naastników w jego miejsce... :think: na polecenie chyba naszego treneiro, nie?

Ranieri z takim materiałem jak Nocerino, Molinaro czy Palladino w okresie największych kontuzji prowadził zespół do zwycięstwa. Alojz won.
Zgodzę się i jeżeli jeszcze ktoś chce go zostawić do końca sezonu, to niech się puknie w łeb, bo ten nie ma pomysłu na grę. Nawet Conte będzie lepszy.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 10:10

Krzychu89 pisze:
ewerthon pisze:
Traore - Przy nim Cristian Molinaro jest geniuszem wrzutek, jeździec bez głowy jakich mało, jedyny atut to szybkość.
Ok. Dał ciała przy większości jak nie we wszystkich dośrodkowaniach, ale poza tym grał dobrze. Ma niezłą technikę i bez przesady z tym Molinaro.
Murzynek Traore tym meczem pożegnał się chyba z wyjściowym składem. Zero celnych podań, w obronie w miarę przyzwoicie.

Matri - opłaca nam się go kupować?
Marchisio - na środku pomocy gra słabiej niż na 'skrzydle'.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 06 marca 2011, 10:12

Del Neri widział poprawę. Ja się pytam czego?
Nieudolnych podań o jedno mniej? Parę składnych akcji, po których nawet nie było strzału? Kolo nie ma pomysłu na grę. Każe piłkarzom grać górą i dośrodkowaniami. Po co ? Uważa, że wystawi wysokiego Toniego, którego zastąpi jeszcze gorszy Wincenty za późno wyjęty, powie Melo żeby grał do nich wszystkie piłki górą bo może się odbije i wpadnie. A Marotta go broni, bo widział iskrę nadziei. Obaj siebie warci. Niszczą naszą drużynę na naszych oczach. Jeden kupuje takich grajków, co Arka Gdynia by się nawet wahała nad ich sprowadzeniem, drugi taką ma filozofię gry "Cały czas do przodu, staramy się przede wszystkim".
Boże ty widzisz i nie grzmisz! :angry:

Zablokowany