Serie A (23): Palermo 2-1 JUVENTUS
- bajbek17
- Juventino
szybka ocena:
Buffon - za szybko Del Neri wprowadził go do 1 składu i się chyba nie stara.
Barzagli -drugi Bonucci
kielon - powinien sam grać na środku bo wystarczy on tam
Melo - miał chyba powiązane jaja dzisiaj
Marchisio - dobrze
Krasic - przyjecie piłki to powinien trenować 24/7
Alex - powinien podpatrzeć u Miccoliego jak wykonuje się wolne i rożne
Matri - przecietnie
Sissoko - słabo
Troche lipa bo wyniki na innych stadionach były wyraźnie pod nas dzisiaj, ale spodziewałem się, że dostaniemy oklep jak z Napoli. Dobranoc
Barzagli -drugi Bonucci
kielon - powinien sam grać na środku bo wystarczy on tam
Melo - miał chyba powiązane jaja dzisiaj
Marchisio - dobrze
Krasic - przyjecie piłki to powinien trenować 24/7
Alex - powinien podpatrzeć u Miccoliego jak wykonuje się wolne i rożne
Matri - przecietnie
Sissoko - słabo
Troche lipa bo wyniki na innych stadionach były wyraźnie pod nas dzisiaj, ale spodziewałem się, że dostaniemy oklep jak z Napoli. Dobranoc
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 22:47 przez bajbek17, łącznie zmieniany 1 raz.
- @Maras@
- Juventino
Nie wiem czy tak mają, bo przecież minutę później strzeliliśmy gola. Gdyby było karny to nawet tej akcji by nie było. Fakt za to jest taki, że akurat tak się sytuacja ułożyła. Gdyby nie było tej bramki Marchisio w tak małym odstępie czasu to można by powiedzieć, że sędzia nas pogrążył...roostekk pisze:Co będzie na konferencji po meczu? Marotta i Del Neri bedą wszystko zwalać na tego karnego.Szlag mnie trafia, że zaś mają alibi.

- białas
- Juventino
po przebiegu meczu, można by rzec, że nie powinniśmy tego meczu nawet zremisować. dobra sytuacja Matriego + nieprzyznany karny spokojnie dałaby nam 3 punkty.
nie rozumiem zmian naszego trenera. od razu wiedziałem, że będzie coś nie tak, kiedy zobaczyłem Sissoko przy linni. gonimy wynik, a tutaj niespodzianka w postaci Alberto na ławę. Del Neri sam sobie strzelił w kolano.
Martinez chyba nie przekona mnie do siebie nawet do końca świata. nie trybię kolesia, tak samo jak jego przyjścia do nas. kiedy będzie na wylocie, chciałbym zobaczyć ile wart był każdy jego gol z tych chyba 12 mln wydanych na niego.
bieda z nędzą, bo spadamy coraz dalej i jak tak dalej pójdzie, to nawet awans do LE będzie dla nas za trudny.
pozostaje tylko usiąść i płakać.
nie rozumiem zmian naszego trenera. od razu wiedziałem, że będzie coś nie tak, kiedy zobaczyłem Sissoko przy linni. gonimy wynik, a tutaj niespodzianka w postaci Alberto na ławę. Del Neri sam sobie strzelił w kolano.
Martinez chyba nie przekona mnie do siebie nawet do końca świata. nie trybię kolesia, tak samo jak jego przyjścia do nas. kiedy będzie na wylocie, chciałbym zobaczyć ile wart był każdy jego gol z tych chyba 12 mln wydanych na niego.
bieda z nędzą, bo spadamy coraz dalej i jak tak dalej pójdzie, to nawet awans do LE będzie dla nas za trudny.
pozostaje tylko usiąść i płakać.
- karosznurek
- Juventino
Szkoda tych akcji straconych, bo wynik mógł inaczej wyglądać. Jednak to nie usprawiedliwia naszej dziurawej jak ser obrony. Na plus Matri tylko szkoda, że tak krótko grał bo mógł coś jeszcze zrobić. Nie rozumiem tych zmian przeprowadzonych przez Del Neriego. Poza tym to sędzia powinien kupić sobie okulary i radze to poczynić innym sędziom. Oby w niedziele się odrodzili może Matri strzeli byłym kolegom?
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Robaku
- Juventino
Krasic dużo pracowal? Przecież kazdy jego rajd, to była wiadoma strata.
Ostatnie 20 min to gra na afere. jak zespół podworkowy. Może coś wyjdzie a może nie.
Dobrze,ze nasz trener w 70 minucie zaczął bronić wyniku to bardzo ważne.
Del Piero trzyma piłę nic nie rozgrywa i czeka na faul. Grosso może i się włącza, ale też to oznacza stratę. po prostu masakryczna gra ostatnie 20 minut.
Krasić chyba się za pewnie czuje na boisku, Marchisio oprocz strzelenia dwóch bramek to ostatnich meczach nic nie robi. Melo po powrocie też nie ten sam.
Z Udinese wyglądało zdecydowanie lepiej.
Dzisiaj było przeraźliwie statycznie na początku. A Krasić to jak nie ma piłki to sobie drepcze cały mecz. Nie widzialem,zeby wykonywał jakies ruchy bez piłki.
Ostatnie 20 min to gra na afere. jak zespół podworkowy. Może coś wyjdzie a może nie.
Dobrze,ze nasz trener w 70 minucie zaczął bronić wyniku to bardzo ważne.
Del Piero trzyma piłę nic nie rozgrywa i czeka na faul. Grosso może i się włącza, ale też to oznacza stratę. po prostu masakryczna gra ostatnie 20 minut.
Krasić chyba się za pewnie czuje na boisku, Marchisio oprocz strzelenia dwóch bramek to ostatnich meczach nic nie robi. Melo po powrocie też nie ten sam.
Z Udinese wyglądało zdecydowanie lepiej.
Dzisiaj było przeraźliwie statycznie na początku. A Krasić to jak nie ma piłki to sobie drepcze cały mecz. Nie widzialem,zeby wykonywał jakies ruchy bez piłki.
- @Maras@
- Juventino
Oj z tym Kielonem to się nie zgodzę. Dzisiaj grał dramat. To on zawalił przy drugiej bramce, a później sprezentował świetną sytuację dla Miccoliego, i tylko temu drugiemu (+ jeszcze jednemu zawodnikowi Palermo), możemy podziękować, że ta akcja nie skończyła się trzecim golem...SirRose pisze: Świetnie pokazał się Barzalgi - razem z Cheillinim byli nie do przejścia. Pastore miał dziś ciężką przeprawę, choć i tak udowodnił że jest bardzo dobry.
Tak właśnie sobie myślałem w połowie meczu mniej więcej, że w następnej potyczce powinien wyjść od 1. minuty Storari. Biorąc pod uwage to co mówił Del Neri że będzie stawiał na tego co jest w lepszej formie a nie tego co ma nazwisko, to mam nadzieję na takie posunięcie...bajbek17 pisze:szybka ocena:
Powiem więcej... FATALNIE !bajbek17 pisze:Sissoko - słabo
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 22:53 przez @Maras@, łącznie zmieniany 1 raz.

- roostekk
- Juventino
@Maras@ pisze:Nie wiem czy tak mają, bo przecież minutę później strzeliliśmy gola. Gdyby było karny to nawet tej akcji by nie było. Fakt za to jest taki, że akurat tak się sytuacja ułożyła. Gdyby nie było tej bramki Marchisio w tak małym odstępie czasu to można by powiedzieć, że sędzia nas pogrążył...roostekk pisze:Co będzie na konferencji po meczu? Marotta i Del Neri bedą wszystko zwalać na tego karnego.Szlag mnie trafia, że zaś mają alibi.
Racja, irytuje tylko, że zamiast konstruktywnej opinii o grze i krytyce niektórych zawodników (Sissoko) będzie ciągły lament o tym jak sędziowie nas krzywdzą, a my przecież gramy dobrą pilkę i wszystko to ich wina.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Kurde. NAsze boki obrony wolaja o pomste do nieba. Chociaz to niemozliwe, w nastepnym meczu zyczylbym sobie skladu:
Buffon - Salihamidzic, Barzagli, Chiellini, Pepe - Marchisio, Aquilani, Melo, Krasic - Martinez, Matri
chyba nie bylby taki zly. hmm?
a co do samego meczu, to nie gardlujcie na temat karnego. Klasowa druzyna poradzilaby sobie i bez niego z tak grajacym Palermo.
Buffon - Salihamidzic, Barzagli, Chiellini, Pepe - Marchisio, Aquilani, Melo, Krasic - Martinez, Matri
chyba nie bylby taki zly. hmm?
a co do samego meczu, to nie gardlujcie na temat karnego. Klasowa druzyna poradzilaby sobie i bez niego z tak grajacym Palermo.
BESTER MANN, BESTEEER !

- De Rossi
- Juventino
Oglądałeś dzisiejszy mecz? Marchisio ładnie zapieprzał, odbierał, podawał, pod koniec meczu jak Palermo wyszło z kontrą, to on się wrócił, przeciął podanie przed polem karnym i zapobiegł, prawdopodobnie kolejnej bramce.Robaku pisze:Marchisio oprocz strzelenia dwóch bramek to ostatnich meczach nic nie robi.
- marek.siedlce
- Juventino
hm... a jak na początku sezonu mówiłem że Marotta słabe transfery porobił i będzie powtórka z poprzedniego sezonu to się ludziska w głowę pukali :doh: Leją nas wszyscy po kolei, drużyna nie ma stylu. Czekam tylko na jutrzejszy komentarz Luciano we włoskiej prasie :C
Marotta powinien na kolanach iść do Francji po Taiwo, a potem na uszach po solidnego prawego obrońcę. Ten sezon już w plecy i tak
Może wtedy by coś drgnęlo. A no i oczywiście przy okazji Del Neriego zostawić w jakimś paryskim antykwariacie.
Marotta powinien na kolanach iść do Francji po Taiwo, a potem na uszach po solidnego prawego obrońcę. Ten sezon już w plecy i tak

Ostatnio zmieniony 02 lutego 2011, 22:57 przez marek.siedlce, łącznie zmieniany 2 razy.
FORZA JUVE !!!
- SirRose
- Juventino
Nie zgodzę się - do tej piłki powinien wyjść Buffon a nie stać na linii i czekać na zmiłowanie. Gra na przedpolu była zawsze bardzo mocną stroną Gigiego a dziś dał ciała. Obrońca Palermo uderzył piłkę w na prawdę bardzo trudnej sytuacji i moim zdaniem Giorgio utrudnił mu życie jak mógł.@Maras@ pisze:Oj z tym Kielonem to się nie zgodzę. Dzisiaj grał dramat. To on zawalił przy drugiej bramce, a później sprezentował świetną sytuację dla Miccoliego, i tylko temu drugiemu (+ jeszcze jednemu zawodnikowi Palermo), możemy podziękować, że ta akcja nie skończyła się trzecim golem...SirRose pisze: Świetnie pokazał się Barzalgi - razem z Cheillinim byli nie do przejścia. Pastore miał dziś ciężką przeprawę, choć i tak udowodnił że jest bardzo dobry.