Stroje na sezon 2011/2012
- Wojtek
- Juventino
Są świetne jak dla mnie. Idealnie wkomponowany BetClick a nie to co w tym sezonie. Jako wyjazdówka świetna. Szkoda że takiej nie będzieremortus pisze:Mnie osobiście bardzo przypadł do gustu projek jednego z kibiców:
http://www.footballshirtculture.com/com ... 872203.png

- gruzin_juve
- Juventino
Widzieliście nowe stroje Bayernu??
Klasyka w czystym wydaniu
http://www.fcbayern.pl/index.php?s=news&id=2164
Klasyka w czystym wydaniu

http://www.fcbayern.pl/index.php?s=news&id=2164
- Osgiliath
- Juventino
Przynajmniej Adidas ma jakiś pomysł na trykoty. Domówki Bayernu zamiatają, a jeśli chodzi o Serie A to wg mnie pierwszy strój ACM wygląda fenomenalnie i nie obraziłbym się, gdyby czerwony kolor zastąpiony został białym w przyszłym sezonie
Z resztą, gdyby Adidas zaczął szyć stroje dla Juve to tez bym się nie obraził.

- gruzin_juve
- Juventino
Te trzecie są całkiem ok i dla mnie nike mogłoby coś podobnego zaproponować 

- 15Kowal
- Juventino
Jak dla mnie najbardzie prawdopodobne to te białe z różowym paskiem. Nie zapominajmy że 01.01 już był taki przeciek http://www.footballshirtculture.com/11/ ... eaked.html.tabo89 pisze:Fajne, ale nawiązując do przejęcia przez sponsora Bayernu czyli T-Mobile naszej polskiej Ery można by powiedzieć - takie rzeczy tylko w Erze![]()
Ostatnio pojawiły się takie:
A ta pierwsza to po prostu koszulka z poprzedniego sezonu ze zmienionym kolorem :-D więc wątpie, chyba, że panowie z nike pójda na największą łatwizne od lat :lol:
Co do koszulki trzeciej to coś mi nie pasuje

Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2011, 22:35 przez 15Kowal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Azrael
- Juventino
Te są całkiem przyjemne, choć - jak doskonale wszyscy wiemy - to tylko przeróbka naszych strojów wyjazdowych sprzed roku.tabo89 pisze:
Te są zwyczajne, bez polotu, troche smutne. Niestety wyglądają jak faktyczny produkt końcowy i mam wrażenie, że tak będą wyglądały nasze drugie stroje w przyszłym sezonie. Szkoda, że Nike choć trochę ich nie podrasowało, bo wyglądają jak zwykle T-shirty.tabo89 pisze:
Fakt, że mamy mieć(?) takie jasne, a właściwie całkiem białe stroje wyjazdowe, skłania do prostej konkluzji, iż stroje domowe będą utrzymane w mocno ciemnej tonacji. Tak jak choćby bardzo ładna koszulka poniżej:
Szkoda, że to tylko pomysł internetowego projektanta-amatora, bo Nike mogłoby ten pomysł podchwycić (choć wiadomo, że reklama musi być na całej szerokości piersi) i wykorzystać w przyszłym sezonie.tabo89 pisze:
Niestety koszulki na przyszły rok zapewne już są wyprodukowane i czekają w magazynach. Obawiam się, że to będzie "najkowy fortepian" taki jak w całej Europie.
Pozdrawiam!
- 15Kowal
- Juventino
A może to koszulki treningowe?Azrael pisze: Te są zwyczajne, bez polotu, troche smutne. Niestety wyglądają jak faktyczny produkt końcowy i mam wrażenie, że tak będą wyglądały nasze drugie stroje w przyszłym sezonie. Szkoda, że Nike choć trochę ich nie podrasowało, bo wyglądają jak zwykle T-shirty.

- Azrael
- Juventino
Nie sądzę. Logo drugiego sponsora od koszulek wyjazdowych na całej szerokości piersi mówi samo za siebie. Choć oczywiście mieć nadzieję jeszcze można - zapewne kilka ciekawych amatorskich pomysłów jeszcze się na tej stronie przewinie.remortus pisze:A może to koszulki treningowe?![]()
Pozdrawiam!
- juventini22
- Juventino
Stroje rozowe???????????????????? Czy was juz naprawde pogrzalo??????????????????????