Akcja t-shirty Juventusu druga edycja!
- Gandalf8
- Juventino
Trzeba wrzucić info z akcją na główną to zaraz będzie masa zapisów - przy wszystkich poprzednich akcjach tak było...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Bianconero92
- Juventino
Prosiłbym o wykreślenie mnie z listy. Sorki, ale upatrzyłem sobie inną koszulkę Juve.
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- alcantara
- Juventino
Dokładnie tak jak napisał Gandalf8, gdy info pojawi się na głównej, bardzo szybko znajdą sie kolejni chętni na koszulki. Nie każdy ma czas na śledzenie forum, a jedynie na przeglądanie głównej (wiem po sobie). Myślę, że warto byłoby dać o tym znać na głównej, bo koszulki zapowiadają się naprawdę świetnie.
- mateo369
- Juventino
gdybyś uważniej śledził temat, to wiedziałbyś, że lepsze wzory z różnych powodów musiały odpaść niestety. Do tej pory nie mogę odżałować różowej Vecchia Signora, no ale cóż, takie prawa rynkuRaaja pisze:Marnie idą zapisy, bo oprócz 1 wzoru wszystkie wzory są po prostu słabe. W tamtym temacie tyle fajnych wzorów a tu takie nijakie są

ja bym prosił o zapisanie mnie na:
wzór: 1
kolor: granatowy
rozmiar: L
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- mati888
- Juventino
a nie da się zrobić 'akcji główna', jak to już wcześniej wspominali Koledzy? Ktoś z 'wyższych sfer', jeśli tu zagląda, mógłby coś w tej sprawie zrobić? Oczywiście, jak już opadnie kurz po batalii w Neapolu 
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'