LE (gr. A) [05]: Lech 1-1 JUVENTUS
- bendzamin
- Redaktor
Granie na takim lodowisku to jest gruba przesada, same kuchenki nic nie grają, moment nieuwagi Chielliniego i niestety 1 w plecy
Potem nasi przeważali, ale co z tego, skoro nie widać piłki. Podoba mi się dzisiaj gra Sissoko. Mam nadzieję, że w drugiej połowie wyjdziemy spięci i zaj.biemy im dwa gole bez odpowiedzi. Najważniejsze jednak, żeby nikt nie doznał na tym lodowisku kontuzji. Stan murawy to jest tragedia, nie chodzi już nawet o samą temperaturę.
Aha, trochę piłki nie widać :lol: Oby w pyrlandii mieli gdzieś pomarańczowa.

Aha, trochę piłki nie widać :lol: Oby w pyrlandii mieli gdzieś pomarańczowa.
- Goofy
- Juventino
stan boiska jest tragiczny... masakra hamuje gre...no ale cóż...
głupio stracona bramka...i to jeszcze Kielon nei pokrył Rudnevsa...
Lech nei gra wspaniałego futbolu...
czasem rwiemy tą grę ale nie ma czegoś fantastycznego...
wierze, że odniesiemy zwycięstwo i zmiane Momo na Melo
głupio stracona bramka...i to jeszcze Kielon nei pokrył Rudnevsa...
Lech nei gra wspaniałego futbolu...
czasem rwiemy tą grę ale nie ma czegoś fantastycznego...
wierze, że odniesiemy zwycięstwo i zmiane Momo na Melo
non Ti lascero' mai !
- mlozio
- Juventino
Rzeczywiście - Komentatorzy zdecydowanie faworyzują "Kolejorza".
Wynik mógł wyglądać 1:1 jednak dobitka także została sprawowana przez bramkarza Lecha. Chciałbym coś zauważyć. Czyżby kibole Lecha krzyczeli "Lech Jazda z Kur**ami!" czy mi się wydawało?
Wynik mógł wyglądać 1:1 jednak dobitka także została sprawowana przez bramkarza Lecha. Chciałbym coś zauważyć. Czyżby kibole Lecha krzyczeli "Lech Jazda z Kur**ami!" czy mi się wydawało?
- faller
- Juventino
Nie wspominając o "Juventusie Turyn".artur_89 pisze:Niech mi ktoś powiem, czy kiedyś przegraliśmy z BATE Borysów w LMBo mi się zdaje, że chyba nie. Bo gruby Kołtun, już za przeproszeniem "pieprzy", że dostalismy od nich lanie :rotfl:
:rotfl: Nienawidzę tych pajaców w Polsatu...
Chyba akcja JPC nie dotarła do Polsatu...

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Byłaby szkoda, gdybyśmy przegrali z Lechem, ale to i tak puchar pocieszenia, więc płaczu specjalnie nie będzie. Szkoda przerwanej passy bez porażki by było. Niemniej jednak, mecz się nie skończył.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- kaczy19FJ
- Juventino
Tak, tak krzyczelimlozio pisze:Rzeczywiście - Komentatorzy zdecydowanie faworyzują "Kolejorza".

Wreszcie pomarańczową piłką będą grać

PS: RÓŻOWE LINIE?! wtf?
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2010, 22:08 przez kaczy19FJ, łącznie zmieniany 2 razy.
- bendzamin
- Redaktor
- SKAr7
- Juventino
O, aaaale zostaniesz zaraz zjechany...bajbek17 pisze:Del Pierdło to niech w końcu zrozumie NIE POTRAFI DRYBLOWAĆ NIECH PODAJE!!! Strata za strata w jego przypadku za to Sissoko gra genialnie i niech nie próbują mi go sprzedawać.
Panowie z polsatu faworyzują lecha, to normalne, skoro ten jest drużyną z polski i zdecydowana większość odbiorców zapewne kibicuje niebieskim... na pewno łatwiej mi to zrozumieć, niż nazywanie przez Darka Sz. "przeciwnikami" zawodników Bayernu w meczu z Barceloną

- strong return
- Juventino
Bo Libertazzi ma słabą głowę, a Alexowi piłka odbiła się od opaski.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Kubba
- Juventino
Wstyd bo inaczej tego nazwać nie można. Fakt graliśmy w piłkę śnieżną, ale warunki były równe dla wszytskich. Nawet takim składem, który tragiczny nie był, powinniśmy wygrać spokojnie. A tu kompromitacja...
Pieprzenie przed meczem, że gramy dla Gaetano, że gramy o wygraną i LE liczy się tak jak Serie A... Po co to wszytsko jak ja tego nie widziałem na boisku! Ok. Liga Europejska nie jest/była dla nas priorytetem, mieliśmy sporo nie dyspozycji, ale sam fakt nie wyjścia z takiej słabej grupy jest żenująco kompromitujący nasz zespól w oczach świata...
Sissoko? Jak bylem jego zwolennikiem tak niech jak najszybciej odchodzi do Napoli, do Diego czy gdziekolwiek indziej. Masakra...
Krasić? Jedyny, któremu zależało...
Pieprzenie przed meczem, że gramy dla Gaetano, że gramy o wygraną i LE liczy się tak jak Serie A... Po co to wszytsko jak ja tego nie widziałem na boisku! Ok. Liga Europejska nie jest/była dla nas priorytetem, mieliśmy sporo nie dyspozycji, ale sam fakt nie wyjścia z takiej słabej grupy jest żenująco kompromitujący nasz zespól w oczach świata...
Sissoko? Jak bylem jego zwolennikiem tak niech jak najszybciej odchodzi do Napoli, do Diego czy gdziekolwiek indziej. Masakra...
Krasić? Jedyny, któremu zależało...
- Gotti
- Juventino
Skandaliczna pogoda do rozgrywania meczu. Nie powinno to się odbyć.
Najlepsi na boisku według mnie to Krasic, Sissoko i Traore.
Najsłabsi: Del Piero, Iaquinta i Melo po wejściu na boisko.
Camilleri słabo, ale Motta pewnie nie był by lepszy :lol: .
Ogólnie chyba dobrze, że odpadliśmy, bo gdy Milan, Roma i Inter będą na wiosnę grać mecze w LM, my będziemy mogli się w 100% skupić na walce o Scudetto.
Mimo wszystko martwi ilość remisów Juve w tym sezonie i wyraźnie widać brak klasowego napastnika - Dzeko oby do nas trafił to będzie lux.
Najlepsi na boisku według mnie to Krasic, Sissoko i Traore.
Najsłabsi: Del Piero, Iaquinta i Melo po wejściu na boisko.
Camilleri słabo, ale Motta pewnie nie był by lepszy :lol: .
Ogólnie chyba dobrze, że odpadliśmy, bo gdy Milan, Roma i Inter będą na wiosnę grać mecze w LM, my będziemy mogli się w 100% skupić na walce o Scudetto.
Mimo wszystko martwi ilość remisów Juve w tym sezonie i wyraźnie widać brak klasowego napastnika - Dzeko oby do nas trafił to będzie lux.
- Damianoss60
- Juventino
Cały mecz kamienna twarz.Nie chciałem żeby Juve trafiło na Polską drużynę bo będę miał rozdarte serce i tak było.Zawsze kibicuję Polskim klubą nie patrząc z jakiego miasta pochodzą życzę im najlepiej.Teraz do końca wierzyłem że MC przegra i wyjdzie Juve i Lech ale tak się nie stało.
Jak już Juventus trafił na Polaków to chciałem żeby Juve wygrało pewnie jak
np.Barcelona z Wisłą i pokazali gdzie jest ich miejsce w szeregu.
Mecz był do wygrania tyle set co było to bajka.Ogólnie Krasić na + ,Traroe też mi się podobał chciałem jeszcze żeby Melo szybciej wszedł może coś by zmienił.Teraz jak Lech jest w 1/16 muszą wygrać LE i pokazać że Juve nie przegrało z byle kim.
Jak już Juventus trafił na Polaków to chciałem żeby Juve wygrało pewnie jak
np.Barcelona z Wisłą i pokazali gdzie jest ich miejsce w szeregu.
Mecz był do wygrania tyle set co było to bajka.Ogólnie Krasić na + ,Traroe też mi się podobał chciałem jeszcze żeby Melo szybciej wszedł może coś by zmienił.Teraz jak Lech jest w 1/16 muszą wygrać LE i pokazać że Juve nie przegrało z byle kim.