Serie A (11): Brescia 1-1 JUVENTUS
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Na ile wyceniasz np. hmm... Błaszczykowskiego?Łukasz pisze: Krasić musi mieć jakiegoś zmiennika, a za tę kwotę nie wiem czy - mimo całej przeciętności pracowitego Pepe - dostaniesz kogoś lepszego. Śmiem wątpić.
Mieliśmy wczoraj na boisku mało miejsca, strasznie się dusiliśmy. Tym bardziej jak ma się słabe boki obrony. I tylko przeciętne skrzydła w postaci Marchisio i Pepe.
Aqua już tak nie błyszczał. Skomasowanie w środku pola mu nie pomagało, podobnie jak Sissoko.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2010, 22:26 przez zoff, łącznie zmieniany 1 raz.
- Damianoss60
- Juventino
Nie oglądałem tego meczu bo nie miałem dostępu do kompa wczoraj.Więc nie mogę ocenić jak grali.Ale widać że po wyniku że ni zbyt dobrze.Szkoda że tracą takie durne punkty z takimi rywalami.

- Szilgu
- Juventino
Błaszczykowski+Vinovo=2xTraore.zoff pisze:Na ile wyceniasz np. hmm... Błaszczykowskiego?Łukasz pisze: Krasić musi mieć jakiegoś zmiennika, a za tę kwotę nie wiem czy - mimo całej przeciętności pracowitego Pepe - dostaniesz kogoś lepszego. Śmiem wątpić.
Mieliśmy wczoraj na boisku mało miejsca, strasznie się dusiliśmy. Tym bardziej jak ma się słabe boki obrony. I tylko przeciętne skrzydła w postaci Marchisio i Pepe.
Aqua już tak nie błyszczał. Skomasowanie w środku pola mu nie pomagało, podobnie jak Sissoko.
Mimo wszystko także uważam, że można znaleźć lepszego zawodnika niż Pepe za tą kasę. Koleś jest w ofensywie beznadziejny, nie wiem jak mógł grać skrzydłowego (to jest w 4-3-3). Za to w defensywie całkiem mi się podoba.
EDIT:
Negri, radziłby sobie lepiej. Szkoda, że jest tak podatny na kontuzje.
Ostatnio zmieniony 11 listopada 2010, 23:24 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- karpiu
- Juventino
Negri napisał :
Kuba traci w naszych "oczach" tylko dlatego ze jest Polakiem, musisz to przyznać :?Tylko mi nie piszcie, że Błaszczykowski radziłby sobie lepiej od Pepe.

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Arbuzini
- Juventino
Fabio Q. był sprowadzany jako cofnięty napastnik i siłą rzeczy w lecie nie było miejsca w drużynie dla niego i dla Diego. Nikt chyba nie przypuszczał, że tak odnajdzie się w roli snajpera i tyle bramek nastrzela głową! Życie to nie gra piłkarska, jakby tak było to ofensywa Juve wyglądała by przynajmniej tak: Fabio Q. - Giovinco, Diego, KrasicKondzioJuveFans pisze:Abruzini , wszystko ok , a pomyśl jakby to było gdyby Quaglia , Krasić i Diego grali razem ?

- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Serie A = siłowa gra, co by oznaczało dla niego kontuzję za kontuzją.karpiu pisze:Kuba traci w naszych "oczach" tylko dlatego ze jest Polakiem, musisz to przyznać :?
Dorzućmy do tego jeszcze Vinovo, to w wyniku mamy kontuzję, którą Błaszczykowski leczyłby 5 lat :lol:
- Darius19
- Juventino
Nie przesadzajmy nie pięć lat ale z kilka miesięcy na pewno. Zresztą nie trzeba być Błaszczykowskim aby złapać kontuzję w Vinovo zresztą mamy tego przykłady w obecnej kadrzeNegri pisze:Serie A = siłowa gra, co by oznaczało dla niego kontuzję za kontuzją.karpiu pisze:Kuba traci w naszych "oczach" tylko dlatego ze jest Polakiem, musisz to przyznać :?
Dorzućmy do tego jeszcze Vinovo, to w wyniku mamy kontuzję, którą Błaszczykowski leczyłby 5 lat :lol:

FORZA JUVE
- marek.siedlce
- Juventino
Negri pisze:Tylko mi nie piszcie, że Błaszczykowski radziłby sobie lepiej od Pepe.zoff pisze:Na ile wyceniasz np. hmm... Błaszczykowskiego?
Na pewno nie gorzej...
FORZA JUVE !!!
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale Błaszczykowski łapałby kontuzję za kontuzją.Darius19 pisze:Zresztą nie trzeba być Błaszczykowskim aby złapać kontuzję w Vinovo zresztą mamy tego przykłady w obecnej kadrze
Powiem otwarcie, dla mnie Pepe >> Błaszczykowski. Dlaczego? Dlatego.