T-SHIRTY JUVENTUSU DRUGA EDYCJA! ZAPISY!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2010, 23:41

faja69 pisze:jeśli znajdziesz taki obrazek przynajmniej w rozdzielczości 900x900 to nie będzie problemu
Postanowiłem troche popracować nad tym Kielonem, i pytam was, czy pasuje wam Karykatura z prawdziwego zdjęcia? Oczywiście do koszulki sie coś doda itp itd, ale na wstępie chce wiedzieć czy może być takie coś?

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Oczywiście, można jeszcze jemu coś poprawić, bez obaw :) ( moim zdaniem drugi face chyba lepszy :) ).
Czekam na odpowiedź.

Zawidowianin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 00:48

Bez wahania bym brał.

I ewentualnie może ktoś chciałby zrobic coś podobnego do tej koszulki Pumy z 1:45 s.

Z tym, że zamiast zarysu piłki byłby zarys hymnu Juventusu?

onliforpipul
Kurczi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 07:03

kaczy19FJ pisze:
faja69 pisze:jeśli znajdziesz taki obrazek przynajmniej w rozdzielczości 900x900 to nie będzie problemu
Postanowiłem troche popracować nad tym Kielonem, i pytam was, czy pasuje wam Karykatura z prawdziwego zdjęcia? Oczywiście do koszulki sie coś doda itp itd, ale na wstępie chce wiedzieć czy może być takie coś?

Oczywiście, można jeszcze jemu coś poprawić, bez obaw :) ( moim zdaniem drugi face chyba lepszy :) ).
Czekam na odpowiedź.
na dniach bede mial zrobionego Giorgio takiego jak mial Iniesta na koszulce :)

kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 10:19

Kurczi pisze:
kaczy19FJ pisze:

Czekam na odpowiedź.
na dniach bede mial zrobionego Giorgio takiego jak mial Iniesta na koszulce :)
To git :) , tak patrzałem tylko, że nikt o tym nie pisał, to się zgłosiłem :).

alex_KiNiO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 17:38

faja69 pisze:w tym roku na pewno już nie.. zapisy potrwają gdzieś tak do połowy stycznia i wtedy tez zaczniemy wpłaty, także na połowę lutego były by u Was.
Skoro do połowy stycznia to ja jeszcze się wstrzymam z moim zamówieniem, bo jak się uda więcej kasy zachować to się więcej wzorów koszuleczek weźmie. :wink:

A jeszcze pytanko do organizatora. Czy inne wzory poza obecnymi też jeszcze się ukażą? Bo widziałem, że w obróbce jest jeszcze ta z kielonem, tak?

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 17:40

alex_KiNiO pisze:
faja69 pisze:w tym roku na pewno już nie.. zapisy potrwają gdzieś tak do połowy stycznia i wtedy tez zaczniemy wpłaty, także na połowę lutego były by u Was.
Skoro do połowy stycznia to ja jeszcze się wstrzymam z moim zamówieniem, bo jak się uda więcej kasy zachować to się więcej wzorów koszuleczek weźmie. :wink:

A jeszcze pytanko do organizatora. Czy inne wzory poza obecnymi też jeszcze się ukażą? Bo widziałem, że w obróbce jest jeszcze ta z kielonem, tak?
Sorka że piszę nowy post, ale chce żeby to zauważono. @alex_KiNiO Moim zdaniem jeszcze może coś będzie, bo trochę czasu jest. Kurczi mówił że załatwi karykaturę Kielona takiego jak w "We are 11". Jeśli nie zdoła załatwić, ja mogę dalej popracować nad projektem :).

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 17:59

Ja poproszę wzór 1 i 3 :) rozmiar: XXL
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2010, 22:09 przez sharikk, łącznie zmieniany 1 raz.

JUVE PER SEMPRE!!!
Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 19:30

W takim razie czekamy Kurczi na Twoje wypociny, pamiętaj, że ma być duży rozmiar...

Kurczi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 19:37

kaczy19FJ pisze: Sorka że piszę nowy post, ale chce żeby to zauważono. @alex_KiNiO Moim zdaniem jeszcze może coś będzie, bo trochę czasu jest. Kurczi mówił że załatwi karykaturę Kielona takiego jak w "We are 11". Jeśli nie zdoła załatwić, ja mogę dalej popracować nad projektem :).
Zdoła zdoła :P już dopracowywane są szczegóły, i bez obawy będzie odpowiedniej wielkości 8)

Mateuszello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 19:43

Kurczi pisze:
kaczy19FJ pisze: Sorka że piszę nowy post, ale chce żeby to zauważono. @alex_KiNiO Moim zdaniem jeszcze może coś będzie, bo trochę czasu jest. Kurczi mówił że załatwi karykaturę Kielona takiego jak w "We are 11". Jeśli nie zdoła załatwić, ja mogę dalej popracować nad projektem :).
Zdoła zdoła :P już dopracowywane są szczegóły, i bez obawy będzie odpowiedniej wielkości 8)
Dasz radę wrzucić w tym tygodniu?

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 19:50

mam 2 propozycje do rozważenia :wink:

1) można by zmienić nazwę topicu a konkretnie dodać słowo "ZAPISY" bo wydaje mi się, że wiele osób nawet go nie odwiedza bo myśli, że zapisy jeszcze nie ruszyły.

2) do kosztów wysyłki dodać tę złotówkę i wysyłać priorytetem. Nie myślę tutaj o sobie, bo mieszkam niedaleko Faji więc i tak przesyłki mi szybko przychodzą. List/paczka priorytetowa dochodzi najpóźniej po 3 dniach a zwykły polecony potrafi nawet ponad tydzień iść. Pozwoliłoby to na uniknięcie dobrze nam znanych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> komentarzy typu: "do mnie jeszcze nie doszła" czy "zapłaciłem jako jeden z pierwszych a paczki jeszcze nie mam"

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
kaczy19FJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 20:44

mateo369 pisze:mam 2 propozycje do rozważenia :wink:

1) można by zmienić nazwę topicu a konkretnie dodać słowo "ZAPISY" bo wydaje mi się, że wiele osób nawet go nie odwiedza bo myśli, że zapisy jeszcze nie ruszyły.

2) do kosztów wysyłki dodać tę złotówkę i wysyłać priorytetem. Nie myślę tutaj o sobie, bo mieszkam niedaleko Faji więc i tak przesyłki mi szybko przychodzą. List/paczka priorytetowa dochodzi najpóźniej po 3 dniach a zwykły polecony potrafi nawet ponad tydzień iść. Pozwoliłoby to na uniknięcie dobrze nam znanych <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> komentarzy typu: "do mnie jeszcze nie doszła" czy "zapłaciłem jako jeden z pierwszych a paczki jeszcze nie mam"
Co do tego powinniśmy policzyć gdzieś ze dwa złote ( dla każdego, myślę że to mało ! :). A czemu? Od każdego złotówka dla naszego organizatora, i druga złotóweczka dla JPC. Według mnie to nie jest jakiś duży wydatek ( spójrzmy też na to że straciliśmy dwie flagi i się nie zdziwię jak Lech coś z nimi zrobi na meczu -,- ).

faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 22:09

projekt z Kielonem brałem pod uwagę, ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego zdjęcia ani stworzyć tego w grafice wektorowej... a najlepiej w formacie .eps także kaczy jeśli się tego podejmiesz i uda Ci się to to będzie super

Obrazek
AveDelPiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 listopada 2010, 22:19

Kielon świetny. Jak będzie gotowy z chęcią nabędę ^^

Biel i czerń to idealny przykład równowagi
Juve to jeszcze lepszy jej przykład
krzys10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 listopada 2010, 10:48

To tak
Jeśli chodzi o przykładowe koszulki zamieszczone w pierwszym pościę to zamówię napewno nr 3 (niebieski kolor) w nr 1 mi się podoba napis, ale kolor koszulki jest nie do przejścia. Może byłoby więcej takich osób i by się po prostu zmieniło kolor koszulki, a napis by pozostał.
Czekam jeszcze na inne propozycję np z Kielonem (mam odłożoną kasę na 3 koszulki) jak się nic nie zmieni to wezmę jeszcze jedną może zółtą

jak już wszystko będzie dograne to wrzućcie info na pierwszą stronę na pewno więcej ludzi się dowie.

dzięki za wykonaną pracę nad tym projektem

Zablokowany