LE (gr. A) [02]: Manchester City 1-1 JUVENTUS
- Wojtek
- Juventino
Dobry mecz w naszym wykonaniu, a z remisu nie jestem nie zadowolnowy...
Najbardziej szkoda karnego! (który powinien być) i poprzeczki Alexa z wolnego :roll:
Mamy 3 miejsce ale nie ma źle.Teraz musimy wygrać dwumecz z Salzburgiem! bo jeśli Lech i Man City ich pokonali to nie sądze żebyśmy my ich nie pokanali!
Teraz Inter :twisted: FORZA JUVE!!
Najbardziej szkoda karnego! (który powinien być) i poprzeczki Alexa z wolnego :roll:
Mamy 3 miejsce ale nie ma źle.Teraz musimy wygrać dwumecz z Salzburgiem! bo jeśli Lech i Man City ich pokonali to nie sądze żebyśmy my ich nie pokanali!
Teraz Inter :twisted: FORZA JUVE!!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No chyba żartujesz, że Melo zrobił coś głupiego. Jego akcje w ostatnich minutach, zwody(!) niesamowicie bujnęły grę. Nie pamiętam, żadnych strat.Łukasz pisze:(dwóch dm-ów ograniczało się do odbioru i ...strat - znowu głupota Melo)
- Adamosus
- Juventino
Sissoko,to był jego mecz!
Ahh te jego dłuugie nogi...wreszcie funkcjonowały tak jak należy
Mecz zaskoczył mnie pozytywnie na naszą korzyść,pierwsze minuty super,przemyślana gra,podania dokładne,ładne zagrania z klepki...naprawde miło
Karny dla Juve? Dyskusyjna sytuacja i obiektywnie patrząc,sędzia miał prawo podjąć decyzje w obie strony.Wybrał dla gospodarzy,trudno.
Melo dobre wejscie w mecz,jest progres
Wolny Del Piero,jak już piłka minęła mur i zmierzała w światło bramki,mówiłem sobie że bd 2:1 dla Juve
no ale na drodze stanęła poprzeczka
cóż to była by za bramka :roll:
Ogólnie pozytywnie,obrona(co dziwi na +)przyzwoicie.Ten mecz jest przesłanką na dobrą przyszłość. Teraz Inter i liczy sie tylko zwycięstwo :!:

Karny dla Juve? Dyskusyjna sytuacja i obiektywnie patrząc,sędzia miał prawo podjąć decyzje w obie strony.Wybrał dla gospodarzy,trudno.
Melo dobre wejscie w mecz,jest progres
Wolny Del Piero,jak już piłka minęła mur i zmierzała w światło bramki,mówiłem sobie że bd 2:1 dla Juve

Ogólnie pozytywnie,obrona(co dziwi na +)przyzwoicie.Ten mecz jest przesłanką na dobrą przyszłość. Teraz Inter i liczy sie tylko zwycięstwo :!:
- Łukasz
- Juventino
Mi się dwa razy transmisja przycięła, ale tak wywnioskowałem z przytransmisyjnego czata, to powtarzam. Być może niesłusznie. Nie było żadnej wtopy?mateelv pisze:No chyba żartujesz, że Melo zrobił coś głupiego. Jego akcje w ostatnich minutach, zwody(!) niesamowicie bujnęły grę. Nie pamiętam, żadnych strat.Łukasz pisze:(dwóch dm-ów ograniczało się do odbioru i ...strat - znowu głupota Melo)
- bajbek17
- Juventino
strasznie podobał mi się ten mecz w wykonaniu Juve. Grygera nawet dobrze, Sissoko gdyby nie głupie straty rozegrałby super spotkanie, a de Ceglie to chyba kłamał jeśli chodzi o kontuzje a tak na prawdę to zaszył się w domu i czytał posty na jego temat na naszym forum i postanowił chyba potrenować bo grał bardzo dobrze. Szkoda bramki Alexa a raczej jej braku, ale zespół bardzo mi się podobał a najciekawsze w tym to to, iż była to raczej rezerwa. Aha Marchisio znów niewidoczny.
- Kubba
- Juventino
Ja takowej nie widziałem... a oglądałem calutki mecz. Może jakieś niecelne podanie, co najwyżej, ale komu się to nie przydarzyło wczoraj?Łukasz pisze: Mi się dwa razy transmisja przycięła, ale tak wywnioskowałem z przytransmisyjnego czata, to powtarzam. Być może niesłusznie. Nie było żadnej wtopy?
- Gandalf8
- Juventino
Kurde, w trakcie przerwy padł mi net i nie widziałem drugiej połowy
Ale z wyniku jestem zadowolony, bo City w pierwszej połowie za bardzo się rozkręciło zaraz po tym jak Vicek strzelił gola... Szkoda, że sędzia nie przyznał ewidentnego karnego po faulu na Krasiciu, bo można było ten mecz wygrać...

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- francois
- Juventino
Ja, jak już pisałem przedmeczem, z remisu jestem w pełni zadowolony. Mecz był otwartym widowiskiem z obu stron.
Jednak to, na co pozwalali przeciwnikom obrońcy w naszym polu karnym... pozostawia wiele do życzenia.
Cieszy jednak, że gramy widowiskowy futbol, bez zbędnych kalkulacji.
Iaquinta, Momo i Alex zdecydowania na
Ps. LECH - RB Salzburg 2:0
Może awansuje Juve i Kolejorz 
Jednak to, na co pozwalali przeciwnikom obrońcy w naszym polu karnym... pozostawia wiele do życzenia.
Cieszy jednak, że gramy widowiskowy futbol, bez zbędnych kalkulacji.
Iaquinta, Momo i Alex zdecydowania na

Ps. LECH - RB Salzburg 2:0

- Gandalf8
- Juventino
francois pisze:Ps. LECH - RB Salzburg 2:0Może awansuje Juve i Kolejorz
Jak sprawdzałem wyniki i zobaczyłem, że Lech wygrał to też się ucieszyłem

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
- D-Rose
- Juventino
Ja tam mysle, ze to jednak Lech bedzie naszym konkurentem do zajecia drugiego miejsca w grupie, wiec nie rozumiem tu tej euforii po zwyciestwie Kolejorza z Red Bullem. :roll: Fakt jest taki ze odjechali na dwa punkty, i musimy sie zaczac pilnowac, bo nie daj Boze poznaniacy cos fuksem wywiozą z City of Manchaster, my stracimy cos w Salzburgu i bedzie ciepło.
A co do meczu z City, cieszy postawa naszych Ragazzi w pierwszej polowie. Naprawde fajnie zagrali. Druga troche skopana, ale i tak niewiele brakowało a bysmy tą smieszną druzynke bez historii ograli. Szkoda jednym słowem ze ten strzał Alexa nie wyladowal w siatce
A co do meczu z City, cieszy postawa naszych Ragazzi w pierwszej polowie. Naprawde fajnie zagrali. Druga troche skopana, ale i tak niewiele brakowało a bysmy tą smieszną druzynke bez historii ograli. Szkoda jednym słowem ze ten strzał Alexa nie wyladowal w siatce

- ewerthon
- Juventino
thor21 przez meczem z City pisze:I juventus po prostu dostanie baty i tyle ,nie ma co się tu oszukiwac. [...]
I trzeba się z tym pogodzić.City ma gwiazdy na każdej pozycji,czy to Milner czy Silva ,nawet oni dwaj mogą rozklepać obronę Juventusu.I taka jest prawda i trzeba się z tym pogodzić.
Masz jeszcze coś mądrego do powiedzenia? :lol:thor21 po meczu z City pisze:Bardzo dobra postawa obrony ,zatrzymać Teveza to jest dopiero trudna rzecz.
Bardzo dobry wynik, teraz mamy większe szanse na awans niż Angole.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ekhm... to że są mniej utytułowani niż ManUtd a teraz szejkowie pakują w nich pieniądze nie znaczy że są śmieszną drużyną bez historii. Wygrali dwukrotnie mistrzostwo Anglii, czterokrotnie puchar Anglii i raz Puchar Zdobywców Pucharów.it doesn't matter pisze:niewiele brakowało a byśmy tą smieszną druzynke bez historii ograli