Sparing (18.07): HSV 0-0 JUVENTUS
- nowik92
- Juventino
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Hola hola, ja nic nie pije.blads pisze:o co w tym momencie pijesz do mnie bo nie rozumiem? Napisałem jak wygląda gra z takimi czarodziejami, prawda jest taka a nie inna. Jak ktoś nie ma bajecznej techniki to musi nadrabiać czym innym, a że ja preferuje siłową piłkę...nie oznacza że tutaj kogoś straszę. Tak więc darowałbyś sobie tak daremne komentarze.Jacky pisze: Psssst, szaa Monte Cristo, uwazaj, bo blads i byc moze niejaki bluesman to meskie byczki i nie lubia mniejszych od siebie traktujac ich z bara[/b]
Przepraszam za moje daremne komentarze - pojde przemyslec swoje zachowanie

Po skrotach meczu stwierdzam, ze to HSV bylo strona przewazajaca i to oni zasluzyli na wygrana. O zawodnikach nie bede sie wypowiadal, bo meczu nie ogladalem, ale na skrotach widzialem ze Malace bardziej pasowala pozycja na srodku pomocy/za napastnikami anizeli na skrzydle, co jest niepokojace, gdyz tam mamy juz grajkow, a co to za skrzydlowy ktory... nie potrafi grac na skrzydle

Do czego to doszlo, ze jak na zbawienie czekacie na nieokrzesanego Pepe i starego dziada Camoranesiego, ktorego 90% forum by wypieprzylo na zbity...
Tobie proponuje czasem pocwiczyc mozg i jesli nie wiedziec, to chociaz zajrzec to netu czy gdzies jak to sie pisze nazwisko kopacza, ktory gra w Twojej ulubionej druzynie. Swoja droga gdzies tu byl jakis ktos, kto glosil ze Legro i Mexes "TO TEN SAM POZIOM"...KondzioJuveFans pisze:Legrotagglie to bezmózg...

:shock:Del Neri pisze:"To był dobry test, chociaż brakowało nam dziś jakości, ze względu na wysoką trawę, która faworyzowała siłę. Jestem jednak zadowolony. Musimy i możemy zrobić postępy, a można tego dokonać poprzez ciężką pracę."
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2010, 04:21 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 2 razy.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Ciro85
- Juventino
Cóz, patrzac na sparingi został sprowadzony właśnie na prawe skrzydło. Jeśli nie odejdzie Camoranesi będziemy mieli w kadrze 3 prawych (dlatego sądze, ze Pasquato mimo pokazania się w dotychczasowych sparingach z dobrej strony, nie zostanie w Juve). A i wczoraj przez jakies 15 minut na prawej pomocy miał okazje zagrać Lanzafame (który jednak będzie docelowo lewym pomocnikiem - obecnie podstawowy zawodnik na tej pozycji). Krótko mówiąc na prawej pomocy obecnie mamy nadmiar (choć Martinez jest bez formy, ciekawe jak to wygląda u Pepe i Camoarnesiego). Gorzej sytuacja jest z lewą, jest Lanzafame, De Ceglie (niesmiało sprawdzany na tej pozycji, ale jak sam mówi jest lewym obrońcą :]) no i Giovinco który jest na wylocie. Pytanie czy Marotta i Del Neri mają kogo upatrzonego własnie na lewe skrzydło...Arbuzini pisze:
Dalej nie mam pojęcia na jaką pozycję został on ściągnięty
- PrzemasJuve
- Juventino
krzynowek jest bez kontraktu...Ciro85 pisze:Pytanie czy Marotta i Del Neri mają kogo upatrzonego własnie na lewe skrzydło...
pamietaj ze hsv tez gralo bez kadrowiczow a mogli i powinni to wygrac...Arbuzini pisze:O to chodzi. W środku obrony zagrali zawodnicy, którzy w trakcie sezonu będą numerem 4 i numerem 5, a w pomocy zabrakło Marchisio i Pepe. Co tam, że zagraliśmy bez 4* podstawowych zawodników, których mamy już w składzie, a czekają nas jeszcze transfery.
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- deszczowy
- Juventino
Co pokazał ten mecz? Ano - kilka rzeczy:
1. Trezeguet powinien odejść.
2. Storari może być baaardzo trafionym transferem.
3. HSV nie grało na 100 %.
4. DC to co najwyżej solidny zmiennik.
5. Momo znowu może być w formie... ale nie na pewno.
6. Juventus powinien rozstać się z Trezeguet.
7. No dobra. Z Amaurim też.
8. Lewy pomocnik nadal pilnie poszukiwany...
9. ... prawy z resztą też.
10. Tharp jest fanatykiem.
11. Coś trzeba zrobić z problemem o francuskim nazwisku i z bródką. *
*A mówiłem, że powinniśmy się rozstać z Treze?
2. Storari może być baaardzo trafionym transferem.
3. HSV nie grało na 100 %.
4. DC to co najwyżej solidny zmiennik.
5. Momo znowu może być w formie... ale nie na pewno.
7. No dobra. Z Amaurim też.
8. Lewy pomocnik nadal pilnie poszukiwany...
9. ... prawy z resztą też.
10. Tharp jest fanatykiem.
- Jack
- Juventino
- bluesman
- Juventino
ten mecz pokazał, że piłkarze solidnie przepracowali te dwa tygodnie pod względem fizycznym. teraz mają kolejne dwa na dopracowanie elementów taktyki. poza tym, jak już ktoś zauważył, nie graliśmy 11 podstawową. Nie mielismy środka obrony, nie mieliśmy środka pomocy. także wstrzymajmy konie do czasu, gdy wrócą kadrowicze.
nadal będę się upierał, że Pasquato musi zostać. jest 100 razy lepszy niż Martinez, zostać powinien też Lanza. Cały czs szkoda mi Immobile, trochę by sobie pograł i może został na cały sezon. Giovinco out na zawsze, sprzedać go i to szybko. bardziej wartościowi sa i Christian i Davide. tylko że oni nie mają głośnego nazwiska i nie grali w Empoli, więc cóż...
Storari świetny bramkarz, Motta jeszcze złapie formę w obronie. trzeba jednakl kogoś mu dokupić. i nie łudźcie się, że będziemy wydawać grube pieniądze na kilku zawodników (możemy maks na jednego), Marotta sam powiedział, że szuka piłkarzy, którym się kończą kontrakty i tych będzie ściągał. on po prostu nie ma jak na razie tylu środków, żeby kupić tych, których chce.
udzielmy mu większego kredytu zaufania. a nasze lamentowania i tak niewiele tutaj dadzą :-D
nadal będę się upierał, że Pasquato musi zostać. jest 100 razy lepszy niż Martinez, zostać powinien też Lanza. Cały czs szkoda mi Immobile, trochę by sobie pograł i może został na cały sezon. Giovinco out na zawsze, sprzedać go i to szybko. bardziej wartościowi sa i Christian i Davide. tylko że oni nie mają głośnego nazwiska i nie grali w Empoli, więc cóż...
Storari świetny bramkarz, Motta jeszcze złapie formę w obronie. trzeba jednakl kogoś mu dokupić. i nie łudźcie się, że będziemy wydawać grube pieniądze na kilku zawodników (możemy maks na jednego), Marotta sam powiedział, że szuka piłkarzy, którym się kończą kontrakty i tych będzie ściągał. on po prostu nie ma jak na razie tylu środków, żeby kupić tych, których chce.
udzielmy mu większego kredytu zaufania. a nasze lamentowania i tak niewiele tutaj dadzą :-D
- Tigmar
- Juventino
deszczowy pisze:Co pokazał ten mecz? Ano - kilka rzeczy:
MASZ SCHIZA!
Treze jeśli wróći do formy to gwarantuje 15-20 bramek w Serie A, zastanów się co piszesz. Treze widać, że lepiej wygląda kondycyjnie i nos w polu karnym nadal dobrze węszy, więc idź lać wodę deszczu gdzie indziej, mimo, że upał, to nie chce mi się czytać Twoich wypocin nomen omen
przez chwilę jako Marco Buffon
- KondzioJuveFans
- Juventino
Nie wyszedł jeden mecz Trezeguetowi i już "sprzedać go !" zastanówcie się co mówicie bo jak strzelał bramki to go wychwalaliście pod niebosa a teraz zrypał setke i już trzeba go sprzedać...
Atak Treze i Diego robi więcej zamieszania niż drewniak Amauri i Del Piero.
Tak dla porównania to Treze grał w lidze 1163 minut i strzelił 7 bramek a Amauri grał 2226 minut i strzelił 5 bramek . Gdyby Treze grał tyle co Amauri to miałby tych bramek z 15
Atak Treze i Diego robi więcej zamieszania niż drewniak Amauri i Del Piero.
Tak dla porównania to Treze grał w lidze 1163 minut i strzelił 7 bramek a Amauri grał 2226 minut i strzelił 5 bramek . Gdyby Treze grał tyle co Amauri to miałby tych bramek z 15
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- deszczowy
- Juventino
Zieeew.... widzę, że kolejny treze-fapacz nam się objawił. Jak chcecie oglądać szwendającego się po boisku dziadzia Treze, który strzela bramki półamatorom i arabskim ogórkom... wasza sprawa. Ja nie chcę, na ten przykład.Marco Buffon pisze:deszczowy pisze:Co pokazał ten mecz? Ano - kilka rzeczy:
MASZ SCHIZA!
Treze jeśli wróći do formy to gwarantuje 15-20 bramek w Serie A, zastanów się co piszesz. Treze widać, że lepiej wygląda kondycyjnie i nos w polu karnym nadal dobrze węszy, więc idź lać wodę deszczu gdzie indziej, mimo, że upał, to nie chce mi się czytać Twoich wypocin nomen omen
- Tigmar
- Juventino
deszczowy pisze:Zieeew.... widzę, że kolejny treze-fapacz nam się objawił. Jak chcecie oglądać szwendającego się po boisku dziadzia Treze, który strzela bramki półamatorom i arabskim ogórkom... wasza sprawa. Ja nie chcę, na ten przykład.Marco Buffon pisze:deszczowy pisze:Co pokazał ten mecz? Ano - kilka rzeczy:
MASZ SCHIZA!
lecz się, lecz
a co do meczu: szkoda, że trawa była za wysoka
przez chwilę jako Marco Buffon
- Tharp
deszczowy, odechciewa sie z Toba klocic w ogole.
Zmienisz zdanie jak sezon sie zacznie, a Treze bedzie w lidze walil bramke za bramka. I znowu przyznasz ze mialem racje.
Zmienisz zdanie jak sezon sie zacznie, a Treze bedzie w lidze walil bramke za bramka. I znowu przyznasz ze mialem racje.
Ano szkoda, nawet Del Neri stwierdzil ze strasznie silna byla ta trawa... czy costam.Marco Buffon pisze: a co do meczu: szkoda, że trawa była za wysoka
- Wojtek
- Juventino
Jak było obiecane wypiałem i to nie raz za udany sezon Juve
Teraz zobaczyłem skrót meczu...Treze taka setka :doh: Storari bardzo dobrze bronił, godnie zastąpi Buffona
Treze przy mocniejszym rywalu już nie umie strzelić no niewiem zobaczymy jak będzie z OL...
FORZA!
Teraz zobaczyłem skrót meczu...Treze taka setka :doh: Storari bardzo dobrze bronił, godnie zastąpi Buffona

Treze przy mocniejszym rywalu już nie umie strzelić no niewiem zobaczymy jak będzie z OL...
FORZA!