Sparing (15.07): JUVENTUS 5-0 Al-Nassr

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
me7a7ron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:07

do usunięcia.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 19:07 przez me7a7ron, łącznie zmieniany 1 raz.

Prezes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:07

Po dwóch meczach bilans bramek znakomity 11:0
:bravo:
No , ale również musimy zwrócić uwagę na klasę rywali .
Wydaje mi się że prawdziwą formę Juve poznamy dopiero po dwóch najbliższych meczach :whistle:

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:08

nie ma sie czym zachwycac Treze ze strzelil 5 goli w 2 mecze z pol-amatorami. oczywiscie nie mozna tego nie wspomniec ale nie ma co popadac w hurra optymizm (nie zrozumcie mnie zle - oczywiscie chcialbym wielkiego powrotu Treze ale jeszcze za wczesnie aby o tym mowic). jakby faktycznie przyszedl Dzeko to bym sprzedal Amauriego && VI wyciagnelibysmy z 20mln za nich a to jest b dobry boczny obronca.

czekam na HSV to jest pierwszy normalny sparing. zobaczymy jak sie zaprezentujemy na tle juz normalnej druzyny.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 19:17 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Cobra

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:09

Mular pisze:Nasz Pasquato się nam rozkręca :dance:
Czy to nie jest jego drugi gol w tych sparingach? :-D

#FinoAllaFine
#WeAreOne
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:12

Diego ewidentnie jest w świetnej formie. mimo, że dziś nie strzelił to w drugiej połowie praktycznie każda akcja nakręcona przez niego i jak dobrze widziałem 3 asysty + zrobiony karny i niewykorzystany przez niego. Piękny obrazek na końcu jak Del Neri przytula Diego jak syna ;)
Trezeguet pokazuje, że zasługuje na pozostanie w drużynie. Choć jego taki brak entuzjazmu po strzelonych bramkach daje tez dużo do myślenia..
Z młodych Pasquato zrobił bardzo cenną i wnoszącą dużo do gry zmianę. Poza strzeleniem bramki robił dużo zamieszania raz na prawym raz na lewym skrzydle. Co do Lanzafame i Martineza to widać, że Gigi będzie nimi rotował na skrzydłach nie przypisując ich ściśle do prawego czy też lewego. Martinez zagral dobrze, zaś Lanzafame przeciętnie. Fajne parady Storariego w 1 połowie budzą optymizm, że się będzie dobrze prezentował pod nieobecność Gigiego i Alexa. Tyle z moich uwag dotyczących meczu.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:13

marcinek pisze:nie ma sie czym zachwycac Treze ze strzelil 5 goli w 2 mecze z pol-amatorami. oczywiscie nie mozna tego nie wspomniec ale nie ma co popadac w hurra optymizm. jakby faktycznie przyszedl Dzeko to bym sprzedal Amauriego && VI wyciagnelibysmy z 20mln za nich a to jest b dobry boczny obronca.

czekam na HSV to jest pierwszy normalny sparing. zobaczymy jak sie zaprezentujemy na tle juz normalnej druzyny.
O czym Ty w ogóle mówisz, człowieku?? Mówisz TAKIE rzeczy po TAKIM meczu z TAKIM przeciwnikiem, kiedy NASZ Treze strzelił hattricka? Ty musisz być krypto - interistą, skoro nie doceniasz SIŁY OGNIA Trezegola!! Jeszcze nasz Davidek będzie miał króla strzelców, a wy - hejterzy będziecie mu buty lizać i się kajać, jak ten Żydek Tusek!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:17

Mular-Treze w 2 meczach strzelił 5 nie 4 :lol:

Nie ma sie na razie czym podniecać.
Miałek okazję oglądać mecz w telewizji,ale długo tam reklamy były i myślałem,że juz nie poleci,zdążyłem na moment gdy piłkarze dziękowali sobie za występ :x

Treze 5 goli po każdym golu nie okazuje radości,normalka to zwykły sparing.Amauri zdobywa swą pierwszą bramkę z zaciechem i wzniesionymi rękami biegnie podziękować Alexowi,że mu wrzucił:D

Obrazek
marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:23

@deszczowy
eh wiedzialem ze ktos wpadnie na taki genialny tekst jak ty i dodalem ten nawias ale chyba z 30 sek za pozno...
"(nie zrozumcie mnie zle - oczywiscie chcialbym wielkiego powrotu Treze ale jeszcze za wczesnie aby o tym mowic)"

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Prezes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:23

Piotr Juvefan wiem , ale ja swojego posta dodawałem jeszcze wtedy kiedy było 4:0 dla Juventusu . Wtedy Treze mia jeszcze na swoim koncie tylko cztery bramki :D

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:26

Mular-dobra dobra nie mądruj się :D

Obrazek
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:27

W necie oglądałeś czy w TV?

Obrazek
Chip

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:32

Uważam, że z pochwałami, ale również z krytyką należy poczekać przynajmniej do rozkręcenia się sezonu. Śmieszne są te zachwyty nad Trezeguet, które tutaj wypisujecie, tak samo jak krytyka Del Piero. Sezon wszystko zweryfikuje.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 19:32 przez Chip, łącznie zmieniany 1 raz.

"Czyż to, co daje szczęście człowiekowi, musi być następnie źródłem jego cierpień?"-Johann Wolfgang Goethe
Prezes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:32

Piotr Juvefan - w necie .
I wcale sie nie madruje :angry:

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:36

Mular-Ty wejdź sobie na pokój jak zacząłeś kibicować Juve i napisz tam,że "mój kolega Piotrek zagorzały Juventino,bardzo wrogi w stosunku do interu zaszczepił mnie miłością do Juventusu"czy jakoś tak :D :D :D

Obrazek
Prezes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2010, 19:47

Sorry ze napisalem dwa razy to samo ale komp mi sie zawiesil :D

A Piotr Juvefan juz odwiedzlem ten pokoj i dodalem swoja opowiesc :dance:

Zablokowany