Serie A (30): Napoli 3-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
goly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2010, 18:11

pan Zambrotta pisze:
goly pisze:Boski Didier miał przynajmniej jaja
DD publicznie żałował decyzji podjętej pochopnie i gdyby mógł, zostałby w Turynie. Więc chyba pojął szybko, w jakiej sytuacji znajdował się Juventus po 2006/2007.
Wierzyłeś w bajkę sprowadzenia w/w zawodników? scenariusz mocno naciągany. Didier chcąc nie chcąc dostałby skład zbliżony do tego, co dostał Ranieri. A porównując obu trenerów, dziękuję Bogu że wykopano Francuza.
Wiem o tym, że żałował, a do Ranieriego w sumie też nic nie mam, bo z takim składem jak miał można powiedzieć, że nie raz czynił cuda, ale pamiętam DD nie obiecywał kibicom mistrzostwa i innych bajek. Pamiętam dokładnie jak mówił, że Scudetto to utopia, a Nedved sam w wywiadzie to potwierdził. Tym właśnie różnił się Didier, nie był zasranym populistą i nie mydlił oczu. Prawda jest też taka, że miał przed sobą przyszłość i jakąś wizję na ten zespół, a skoro postanowili jednak rozwiązać kontrakt za porozumieniem obu stron(a nie wywalili go) to znaczy, że poglądy Deschampsa była całkiem inne niż te które miał w swojej głowie Ranieri i zarząd. Czy dobrze na tym wyszliśmy? Minęło już trochę czasu, sam oceń, bo ja osobiście trochę żałuje.

"gdyż to, co oni mówią, więcej mówi o nich samych niż o tobie" - Anthony de Mello
Fontas_Diego

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 marca 2010, 00:24

Głupie debaty co by było gdyby.. Trzeba powiedzieć sobie wprost.. Jesteśmy w tym sezonie słabi jak nigdy.. Dostarczamy wszystkim punkty.. Heh.. Chłopaki mają gest co?? :D :D

fontas_diego
Zablokowany