T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
no jak widzicie każdy ma inna wizję co ma być na koszulce w jakim układzie i kolorze, dla mnie to jest różnica jakie są wzory i kolory, bo później będe miał masę roboty z tym, jak dojdą jeszcze rozmiary, opanujcie się trochę bo ja nie prowadzę sklepu aby każdy chciał sobie wybierać co chce i jak mu pasuje.
gwiazdki odpadają na rękawach bo to dodatkowy koszt a jeśli ma być jak najtaniej to niestety musimy z czegoś zrezygnować.
aha jeszcze wracając do tych kolorów,
to tak minimalna liczba sztuk jednego zamówienia to 50. koszulki jednego koloru i wzoru, także każde następna zmiana to kolejne 50szt. także odpada!
ja też mam pracę i rodzinę i nie będę siedział cały tydzień nad wysyłkami i martwienie się czy ktoś ma taką jaką sobie wymarzył.
musi pozostać tak jak jest, jedna w kolorze białym (lub innym)chociaż z tego co widzę to nie dojdziemy do porozumienia i na pewno szarym.
dlatego proszę o rozwagę i wyrozumiałość.
ja nie mówię że to musi być jedna akcja być może pod koniec roku, lub za rok zrobimy coś innego w innych kolorach i wzorach.
naprawdę chciałbym was wszystkich "zadowolić:P" ale niestety nie jest to takie proste...
gwiazdki odpadają na rękawach bo to dodatkowy koszt a jeśli ma być jak najtaniej to niestety musimy z czegoś zrezygnować.
to tak minimalna liczba sztuk jednego zamówienia to 50. koszulki jednego koloru i wzoru, także każde następna zmiana to kolejne 50szt. także odpada!
ja też mam pracę i rodzinę i nie będę siedział cały tydzień nad wysyłkami i martwienie się czy ktoś ma taką jaką sobie wymarzył.
musi pozostać tak jak jest, jedna w kolorze białym (lub innym)chociaż z tego co widzę to nie dojdziemy do porozumienia i na pewno szarym.
ja nie mówię że to musi być jedna akcja być może pod koniec roku, lub za rok zrobimy coś innego w innych kolorach i wzorach.
naprawdę chciałbym was wszystkich "zadowolić:P" ale niestety nie jest to takie proste...

- KeRmit19
- Juventino
A moze po prostu zrob ankiete na kolor(czarny, szary, bialy) drugiego wzoru bo z tego co widac, faktycznie malo osob jest za bialym?!faja69 pisze:no jak widzicie każdy ma inna wizję co ma być na koszulce w jakim układzie i kolorze, dla mnie to jest różnica jakie są wzory i kolory, bo później będe miał masę roboty z tym, jak dojdą jeszcze rozmiary, opanujcie się trochę bo ja nie prowadzę sklepu aby każdy chciał sobie wybierać co chce i jak mu pasuje.
- faja69
- Juventino
tyle że tak jak mówiłem wcześniej 2 koszulek nie chciałbym aby były w jednakowym kolorze... przynajmniej ja biorę sobie dwie i nie chce 2 różnych wzorów w jednym kolorze...
nie myście że robie to pod siebie ale chyba zgodzi się ze mną większość.
tyle że druga opcja nie może byc w kolorze czarnym bo już próbowałem robić to na czarnej koszulce i wygląda to bardzo nieładnie...
jeśli miała by być zmiana to wyłącznie pierwszej koszulki na kolor czarny a druga wersja w kolorze szarym.
ale ja wolałbym aby to było tak jak napisałem w pierwszym poście,
1szy wzór w kolorze szarym, drugi w kolorze białym.
i tak jak pisałem wyżej może bliżej zimy lub za rok zrobimy inny wzór w kolorze czarnym.
tyle że druga opcja nie może byc w kolorze czarnym bo już próbowałem robić to na czarnej koszulce i wygląda to bardzo nieładnie...
jeśli miała by być zmiana to wyłącznie pierwszej koszulki na kolor czarny a druga wersja w kolorze szarym.
i tak jak pisałem wyżej może bliżej zimy lub za rok zrobimy inny wzór w kolorze czarnym.

- mateo369
- Juventino
Ankieta nie mu tu sensu, bo ile użytkowników tyle wersji, jeden będzie chciał pierwszą wersję w kolorze szarym, inny w białym a jeszcze inny w czarnym, podobnie będzie z drugą wersją a jeszcze nie daj Boże ktoś sobie wymyśli inny wzór i wtedy nigdy nie dojdziemy do porozumienia. To Ty robisz koszulki i Ty decydujesz, jeśli ktoś będzie taki t-shirt naprawdę chciał to weźmie bez względu na wzór czy kolor, tym bardziej jeśli będą 2 wersje do wyboru.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- michal_os
- Juventino
otóż to.. i niech tak już zostanie, bo tak będzie najlepiej dla wszystkichfaja69 pisze:tyle że tak jak mówiłem wcześniej 2 koszulek nie chciałbym aby były w jednakowym kolorze... przynajmniej ja biorę sobie dwie i nie chce 2 różnych wzorów w jednym kolorze...
- faja69
- Juventino
mogę zrobić ankietę czy ma pozostać cyfra 29 w tarczy czy nie,
chodź myślę że lepiej niech pozostanie, będzie to koszulka okolicznościowa...
a więc tak jak pisałem pierwsza wersja w kolorze szarym, druga w kolorze białym...
a w przyszłości za jakiś czas zrobimy kolejne wzory i kolory.
chodź myślę że lepiej niech pozostanie, będzie to koszulka okolicznościowa...
a więc tak jak pisałem pierwsza wersja w kolorze szarym, druga w kolorze białym...
a w przyszłości za jakiś czas zrobimy kolejne wzory i kolory.

- tabo89
- Juventino
jako, że moje pytanie nie zostało zauważone pozwolę sobie je jeszcze raz zacytować:
czy opcja żeby był tylko ten 2 wzór w dwóch kolorach juz nie ma szans powodzenia:?:tabo89 pisze:niezależnie od tego jaka będzie decyzja w sprawie kolorów chciałem spytać czy będzie wykonana pierwsza próbna sztuka koszulek
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 16:26 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.