KATOWICE I OKOLICE||wspólne granie
- drozdi
- Juventino
Do tego doliczyć 6 osób (włącznie z włoskim), które jest z Tychów i już mamy 10 osób. Czyli prawie komplet do gry. Jedyne co to trzeba się liczyć z tym, że boisko może być zajęte przez kogoś innego choć możemy mieć przewagę liczebną :C W razie czego Kuri czy MeHoweck też dysponują autami i mogliby pewnie wziąć resztę składu na Tychy i potem z powrotem na Katowice.

- Radek_88
- Qualità Juventino
Rzeczywiscie, jedyne co.. :roll:drozdi pisze:Jedyne co to trzeba się liczyć z tym, że boisko może być zajęte przez kogoś innego choć możemy mieć przewagę liczebną :C
Sorry drozdi, ale z taka organizacja to my sobie mozemy conajwyzej ziemniaki w polu pokopac. Albo mamy gdzies rezerwacje i przyjezdzamy grac na dana godzine, albo odpuszczamy ten weekend. Przynajmniej ja obecnie niestety nie mam tyle czasu zeby przyjezdzac grac gdzies w ciemno, a noz sie uda.
- Kingofthehill
- Juventino
niewiem co u was za orliki ale u nas wszystkie TRZEBA rezerowac... jest jakies 10% szans ze bedzie wolny jak nie zarezerwujesz... a w wakacje to juz pare tyg przed sie rezerwowalo na fajny termin (np nie o 12:00 w ostrym sloncu)
- drozdi
- Juventino
Wyszedłem z propozycją rozegrania sparingu z bayernem. Do jutra wieczorem mają mi dać znać czy są zainteresowani i potem będziemy działać w kwestii niedzieli 20.06 (moje urodziny
) lub 27.06
edit: otrzymałem odpowiedź, że nie zbiorą składu...

edit: otrzymałem odpowiedź, że nie zbiorą składu...