RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Zawsze możesz przyjść choćby popatrzeć.Tristan pisze:oby nie padało.
ja będe napewo tylko jak się rozpoznamy bo nikogo z was nie znam.
Będziecie w koszulkach Juve??
...a nóż zabraknie kogoś.
Aha - robię sobie długi weekend (1-6 czerwca) to z chęcią bym przyszedł pograć jakbyście coś robili.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- marcinek
- Juventino
jak mi sie zacznie sesja (ostatnia w zyciu ?) to nie bede mial czasu biegac z wami ;p
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
Głupia wymówka. przecież to oczywiste, że nikt nie jest w stanie siedzieć 24/h i sie uczyc, czasem trzeba się oderwać od książek...
puszek - tak, na pewno będziemy cos robili, uwzględnię Cię
puszek - tak, na pewno będziemy cos robili, uwzględnię Cię
- Tristan
- Juventino
szkoda
jak by ktoś nie mógł albo ewentualnie drużynie oponentów kogoś brakowało to dajcie znać do rana bo tak przyjść popatrzeć to zabardzo nie mogę przez sesje. co do umiejętności to gram na średnim poziomie przez 3 lata w klubie w A klasie a ostatnie 2 lata to tylko towarzyski w niedziele.
jak by ktoś nie mógł albo ewentualnie drużynie oponentów kogoś brakowało to dajcie znać do rana bo tak przyjść popatrzeć to zabardzo nie mogę przez sesje. co do umiejętności to gram na średnim poziomie przez 3 lata w klubie w A klasie a ostatnie 2 lata to tylko towarzyski w niedziele.
- Push3k
- Juventino
Tristan widzę, że jednak jakiś skład na zlot będzie.
Mnie pozostaną głębokie rezerwy
Pójdę po finale LM.
Mnie pozostaną głębokie rezerwy

Taaa... Ja siedzę przy Symfonii C++ i się uczę na programowanie, bo w we wtorek kolo, a tutaj z radiowęzła w akademiku co chwilę wołają by wyjść i pomóc przy akcji przeciwpowodziowej.Volto pisze:Głupia wymówka. przecież to oczywiste, że nikt nie jest w stanie siedzieć 24/h i sie uczyc, czasem trzeba się oderwać od książek...
Pójdę po finale LM.
Tylko jak by się dało to nie w niedzielę, bo wtedy ja chcę na uczelnię wracać.Volto pisze: puszek - tak, na pewno będziemy cos robili, uwzględnię Cię
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Luna
- Juventino
No nie mogę juventini nie moze zagrac bo milanista zajmuje mu miejsce w druzynie, zaraz mnie strzeli. Tristan wbijaj na mecz nawet sie nie patrz ze pelny skład zagramy albo po o 1 wiecej albo bedziemy sie zmieniac chodz pewnie będzie to 1.
- marcinek
- Juventino
Tristan to bedziesz pewnie najlepszy z nas na boisku bo my tu kopiemy sobie rekreacyjnie ;pTristan pisze:szkoda
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 44 razy
W takim razie to Ty Luna się będziesz zmieniał
poza tym dla mnie nie ma znaczenia, że juventini, na Pippo mogę liczyć zawsze, zaś z tych 'juventinich' prócz Kuzyna to zawsze sobie ktoś sobie w kulki poleci, więc nawet na ten temat nie dyskutuje.

- Tristan
- Juventino
W takim razie to Ty Luna się będziesz zmieniał Wink poza tym dla mnie nie ma znaczenia, że juventini, na Pippo mogę liczyć zawsze, zaś z tych 'juventinich' prócz Kuzyna to zawsze sobie ktoś sobie w kulki poleci, więc nawet na ten temat nie dyskutuje.
to dajcie znać do 12.00 czy mam być czy nie bo nie chce komuś miejsca zabierać na boisku
to dajcie znać do 12.00 czy mam być czy nie bo nie chce komuś miejsca zabierać na boisku