BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- białas
- Juventino
dobra, koniec pitolenia. jest możliwość na Strychu? = trzeba próbować. jako, że ja nie mam czasu (jak zwykle) sprawę trzeba na kogoś zrzucić :roll: widzę, że Winner wychyla się przed szereg, więc spróbujmy chociaż. jak nie podziała rezerwacja miejscówy, no to już nie wiem 

- Winner
- Juventino
Tak dzwoniłem na strych i można obejrzeć mecz ale jak się spytałem o rezerwacje to powiedział że za rezerwację trzeba 20 zł od osoby do wykorzystania w barze. Co powoduje że z oglądania nici bo raczej nie wyłożymy takiej kasy na rezerwacje.A jak pójdziemy bez rezerwacji to pewnie będzie brak miejsc albo mogą pościć coś innego. Jak uważacie, ale ja myślę że 20zł to za dużo od osoby.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
w takim razie należałoby się szybko porozumieć z innymi osobami zapośrednictwem telefonów i ustalić ile osób pójdzie a potem zapłacić za rezerwację np. na 2-3 osoby (przy liczbie ok. 5-7 osób) i wtedy kwota na osobę wyszłaby duż niższa. a jak Was znam, to każdy te jedno czy 2 piwa wypije. pozostaje problem z miejscami, bo jak rezerwacja na 2-3 osoby a będzie 6 czy 7, to możemy się nie pomiescić ;/Winner pisze:Tak dzwoniłem na strych i można obejrzeć mecz ale jak się spytałem o rezerwacje to powiedział że za rezerwację trzeba 20 zł od osoby do wykorzystania w barze. Co powoduje że z oglądania nici bo raczej nie wyłożymy takiej kasy na rezerwacje.A jak pójdziemy bez rezerwacji to pewnie będzie brak miejsc albo mogą pościć coś innego. Jak uważacie, ale ja myślę że 20zł to za dużo od osoby.
- kiler_bandyta
- Juventino
ja ide !! mi styka !! ja chce mecz ! mam dosc tego ze nie moge obejrzec !! pusci mecz i tyle ! a jak cos mus ei nie bedzie podobac to mu wytlumacze chyba!! ja chce mecz !! i nic ale to nic mnie nie obchodzi !!
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- Winner
- Juventino
Mnie dziś nie będzie. Teraz chyba będzie przerwa na reprezentacje a po niej 22 gramy z Udines transmisja na canal plus 20:45 a 25 środa transmisja meczu z Bordeaux na kanale 59 platformy n więc przy dobrych wiatrach oba obejrzymy bez problemów nareszcie.
- Dagmara
- Juventino
- KUZMA
- Juventino
hej dawno mnie nie bylo i meczu niestety tez nie miałem jak zobaczyć
ale symboliczne 100zl postawiłem
postaram sie być na najbliższym meczu o ile będzie transmisja ...
ps może ktoś cos ciekawego powiedzieć meczu i grze
ale symboliczne 100zl postawiłem

postaram sie być na najbliższym meczu o ile będzie transmisja ...
ps może ktoś cos ciekawego powiedzieć meczu i grze
JUVE the best i love football
- kiler_bandyta
- Juventino
Mecz taki jaki byc powinien ! wynik mowi sam za siebie
pokazali klase:) Nawet Poldi mial pare akcji którymi zadziwil mnie, szkoda jego nieuznanej bramki
ja tam jestem zadowolony
a i na Strychu bez problemow mozna mecz sobie obejrzec tylko faktycznie, albo rezerwacja albo sporo wczesniej przychodzic bo ludzi duzo ... 

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- Winner
- Juventino
Pojawił się jakże ciekawy news http://www.juvepoland.com/news.php?id=14367 a że od nas to rzut kamieniem(254km) to pks jedzie tylko 6 godzin :C .A więc wypadałoby się dowiedzieć kto jedzie, kto planuje ,a kto nie i wtedy pomyśleć nad transportem. Z ekonomicznego punktu widzenia to chyba tylko pks i samochód osobowy, ale szkoda kierowców no chyba że ktoś ma na grudzień jakieś postanowienia abstynenckie. Jako że się nudziłem na stronce pks Białystok znalazłem 2 połączenia z Lublinem 6:40( z czasem na zwiedzanie :lol: ) i 9:35.
Ja raczej na pewno jadę i rozmawiałem z Judziem i on też się wybiera. Więc wypowiadać się im szybciej będziemy wiedzieli tym lepiej.
Ja raczej na pewno jadę i rozmawiałem z Judziem i on też się wybiera. Więc wypowiadać się im szybciej będziemy wiedzieli tym lepiej.
- białas
- Juventino
patologia ostatnio panuje na meczach, mam nadzieję, że na Udinese i LM będzie lepiej, zwłaszcza, że nie będzie to ten nieszczęsny Polsat Futbol :roll:
co do wyjazdu do Lublina. ja jadę. z teco co widzę jest nas na razie 3. trzeba się zadeklarować do 3 grudnia, więc na ww. wspomnianych meczach powinniśmy dogadać wszelkie szczegóły.
co do wyjazdu do Lublina. ja jadę. z teco co widzę jest nas na razie 3. trzeba się zadeklarować do 3 grudnia, więc na ww. wspomnianych meczach powinniśmy dogadać wszelkie szczegóły.
- KUZMA
- Juventino
Mecz z Udnie na Pewno będzie w canal +
ps.Nie wiecie czy trzeba być zrzeszonym fanem ??
Może bym pojechał z wami
na meczu z Udnie trzeba będzie poruszyć ten temat ......
ps.Nie wiecie czy trzeba być zrzeszonym fanem ??
Może bym pojechał z wami

JUVE the best i love football
- białas
- Juventino
KUZMA pisze:ps.Nie wiecie czy trzeba być zrzeszonym fanem ??
Może bym pojechał z wamina meczu z Udnie trzeba będzie poruszyć ten temat ......
wszyscy mogą wpaść.news JP pisze:Spotkanie jest otwarte dla wszystkich kibiców Juventusu!