BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2009, 18:06

Winner, Ty najlepiej zorientowany: w strychu nie puszczą nam całego meczu jak się zarezerwuje stolik?? Bez przesady, żebyśmy nie mieli jak oglądać meczów, jak lecą na polsat futbol :/

Obrazek
Obrazek
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 listopada 2009, 20:35

dobra, koniec pitolenia. jest możliwość na Strychu? = trzeba próbować. jako, że ja nie mam czasu (jak zwykle) sprawę trzeba na kogoś zrzucić :roll: widzę, że Winner wychyla się przed szereg, więc spróbujmy chociaż. jak nie podziała rezerwacja miejscówy, no to już nie wiem :|

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2009, 16:50

Tak dzwoniłem na strych i można obejrzeć mecz ale jak się spytałem o rezerwacje to powiedział że za rezerwację trzeba 20 zł od osoby do wykorzystania w barze. Co powoduje że z oglądania nici bo raczej nie wyłożymy takiej kasy na rezerwacje.A jak pójdziemy bez rezerwacji to pewnie będzie brak miejsc albo mogą pościć coś innego. Jak uważacie, ale ja myślę że 20zł to za dużo od osoby.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2009, 20:35

Winner pisze:Tak dzwoniłem na strych i można obejrzeć mecz ale jak się spytałem o rezerwacje to powiedział że za rezerwację trzeba 20 zł od osoby do wykorzystania w barze. Co powoduje że z oglądania nici bo raczej nie wyłożymy takiej kasy na rezerwacje.A jak pójdziemy bez rezerwacji to pewnie będzie brak miejsc albo mogą pościć coś innego. Jak uważacie, ale ja myślę że 20zł to za dużo od osoby.
w takim razie należałoby się szybko porozumieć z innymi osobami zapośrednictwem telefonów i ustalić ile osób pójdzie a potem zapłacić za rezerwację np. na 2-3 osoby (przy liczbie ok. 5-7 osób) i wtedy kwota na osobę wyszłaby duż niższa. a jak Was znam, to każdy te jedno czy 2 piwa wypije. pozostaje problem z miejscami, bo jak rezerwacja na 2-3 osoby a będzie 6 czy 7, to możemy się nie pomiescić ;/

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 listopada 2009, 21:54

do mnie nie musicie dzwonić - mnie nie będzie na meczu...

kiler_bandyta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 16:13

ja ide !! mi styka !! ja chce mecz ! mam dosc tego ze nie moge obejrzec !! pusci mecz i tyle ! a jak cos mus ei nie bedzie podobac to mu wytlumacze chyba!! ja chce mecz !! i nic ale to nic mnie nie obchodzi !!

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 18:37

Mnie dziś nie będzie. Teraz chyba będzie przerwa na reprezentacje a po niej 22 gramy z Udines transmisja na canal plus 20:45 a 25 środa transmisja meczu z Bordeaux na kanale 59 platformy n więc przy dobrych wiatrach oba obejrzymy bez problemów nareszcie.

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 listopada 2009, 18:37

Ja i kiler idziemy i tyle! I obejrzymy mecz o! Pewnie do strychu najpierw spróbujemy. Jeśli ktoś również ma chęci, no to niech wpada. Telefon będę mieć przy sobie, także jakby co można dzwonić i się orientować.

Obrazek
Obrazek
KUZMA

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 16:05

hej dawno mnie nie bylo i meczu niestety tez nie miałem jak zobaczyć
ale symboliczne 100zl postawiłem :D
postaram sie być na najbliższym meczu o ile będzie transmisja ...
ps może ktoś cos ciekawego powiedzieć meczu i grze

JUVE the best i love football
kiler_bandyta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 16:37

Mecz taki jaki byc powinien ! wynik mowi sam za siebie :) pokazali klase:) Nawet Poldi mial pare akcji którymi zadziwil mnie, szkoda jego nieuznanej bramki :) ja tam jestem zadowolony :D a i na Strychu bez problemow mozna mecz sobie obejrzec tylko faktycznie, albo rezerwacja albo sporo wczesniej przychodzic bo ludzi duzo ... :)

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 23:10

Pojawił się jakże ciekawy news http://www.juvepoland.com/news.php?id=14367 a że od nas to rzut kamieniem(254km) to pks jedzie tylko 6 godzin :C .A więc wypadałoby się dowiedzieć kto jedzie, kto planuje ,a kto nie i wtedy pomyśleć nad transportem. Z ekonomicznego punktu widzenia to chyba tylko pks i samochód osobowy, ale szkoda kierowców no chyba że ktoś ma na grudzień jakieś postanowienia abstynenckie. Jako że się nudziłem na stronce pks Białystok znalazłem 2 połączenia z Lublinem 6:40( z czasem na zwiedzanie :lol: ) i 9:35.
Ja raczej na pewno jadę i rozmawiałem z Judziem i on też się wybiera. Więc wypowiadać się im szybciej będziemy wiedzieli tym lepiej.

gil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2009, 23:19

ja zapewne tez sie wybiore...

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2009, 15:40

patologia ostatnio panuje na meczach, mam nadzieję, że na Udinese i LM będzie lepiej, zwłaszcza, że nie będzie to ten nieszczęsny Polsat Futbol :roll:

co do wyjazdu do Lublina. ja jadę. z teco co widzę jest nas na razie 3. trzeba się zadeklarować do 3 grudnia, więc na ww. wspomnianych meczach powinniśmy dogadać wszelkie szczegóły.

KUZMA

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2009, 18:39

Mecz z Udnie na Pewno będzie w canal +
ps.Nie wiecie czy trzeba być zrzeszonym fanem ??
Może bym pojechał z wami :D na meczu z Udnie trzeba będzie poruszyć ten temat ......

JUVE the best i love football
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2009, 19:11

KUZMA pisze:ps.Nie wiecie czy trzeba być zrzeszonym fanem ??
Może bym pojechał z wami :D na meczu z Udnie trzeba będzie poruszyć ten temat ......
news JP pisze:Spotkanie jest otwarte dla wszystkich kibiców Juventusu!
wszyscy mogą wpaść.

ODPOWIEDZ