Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- Czachor
- Juventino
Ja wczoraj postawiłem na Juventus :S. Wchodzew na bwin.com a tam zdjęcie na głównej z graczami Juventusu i kurs 2,7. A na milan 2,3 czy coś. Już obstawiłem zwycięstwo juve. Mała stawka bo praktycznie juventusu nigdy nie obstawiam. Jestem za mało obiektywny no ale:MILAN Przegrał chyba (8
) kilka ostatnich spotkań. My prezentujemy się dobrze w ostatnich meczach. Wraca Diego
Jedynie sie boję, miejsa rozgrywania meczu. Mediolan to zawsze jest Mediolan i różnie może być 

- Kryształ
- Juventino
Dzisiaj postanowilem sie przejsc do fortuny jak to bywalo za dawnych lat kiedy to jeszcze istniala nazwa profesional :-D Coś na najbliższe dni:
milan - Juve + 2,5
Monfils - Karlovic 1
Timisoara - Stuttgart handi. 1-0, 2
Panathinakos - Atl. Madryt x2
Genoa - Odense handi. 0-1, 1
Werder - Aktobe handi. 0-1, 1
ako wyszlo spore dzieki naprawde pokaznej stawce na stuttgart (3,55) ale i ryzyko jest sporawe.
Natomiast zaraz mam w planach posiedziec troche na bet-at-home i moze jeszcze cos na dzisiaj wymysle, moze Juve..
milan - Juve + 2,5
Monfils - Karlovic 1
Timisoara - Stuttgart handi. 1-0, 2
Panathinakos - Atl. Madryt x2
Genoa - Odense handi. 0-1, 1
Werder - Aktobe handi. 0-1, 1
ako wyszlo spore dzieki naprawde pokaznej stawce na stuttgart (3,55) ale i ryzyko jest sporawe.
Natomiast zaraz mam w planach posiedziec troche na bet-at-home i moze jeszcze cos na dzisiaj wymysle, moze Juve..
- Buri
- Juventino
Typy na rozgrywki pucharowe...
I
Steaua - St.Patrick's 1
Twente - FK Qarabaq 1
Galatasaray - Levadia T. 1
Brema - Aktobe 1
Benfica - Vorskla P. 1
Ajax - Slovan 1
kurs ogólny ok.
3,57
II
Everton - Sigma O. 1
Fulham - Amkar 1
Bilbao - Tromsoe 1
Genoa - Odense 1
Lazio - Elfsborg 1
kurs ogólny ok.
5,32
III
Stabaek - Valencia 2
Sh.Tiraspol - Olympiakos 2
Kosice - Roma 2
kurs ogólny ok.
4,67
Typy jak widać nie z kosmosu. Raczej "pewne" i przeznaczone do gry za większe pieniądze by odczuć jakikolwiek zysk.
W weekend postawiłem podobnie, jeden kupon wszedł na drugim zawiedli Litex i Sturm Graz.
Tutaj liczę na co najmniej 2 trafione kupony.
Mam do was pytanie odnośnie gry na progresje. Typowalbym tutaj remisu drużyny pokroju Bologna, Chievo, Cagliari, przypuszczam że średnio kurs wynosiłby 3. Jak wiadomo zysk jest pewny, lecz nie wiadomo po jakim czasie i wkładzie finansowym. Jak to wygladało u was?
I
Steaua - St.Patrick's 1
Twente - FK Qarabaq 1
Galatasaray - Levadia T. 1
Brema - Aktobe 1
Benfica - Vorskla P. 1
Ajax - Slovan 1
kurs ogólny ok.
3,57
II
Everton - Sigma O. 1
Fulham - Amkar 1
Bilbao - Tromsoe 1
Genoa - Odense 1
Lazio - Elfsborg 1
kurs ogólny ok.
5,32
III
Stabaek - Valencia 2
Sh.Tiraspol - Olympiakos 2
Kosice - Roma 2
kurs ogólny ok.
4,67
Typy jak widać nie z kosmosu. Raczej "pewne" i przeznaczone do gry za większe pieniądze by odczuć jakikolwiek zysk.
W weekend postawiłem podobnie, jeden kupon wszedł na drugim zawiedli Litex i Sturm Graz.
Tutaj liczę na co najmniej 2 trafione kupony.
Mam do was pytanie odnośnie gry na progresje. Typowalbym tutaj remisu drużyny pokroju Bologna, Chievo, Cagliari, przypuszczam że średnio kurs wynosiłby 3. Jak wiadomo zysk jest pewny, lecz nie wiadomo po jakim czasie i wkładzie finansowym. Jak to wygladało u was?
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Pan Nike
- Juventino
Pan Nike Niedziela
PSV-Ajax - więcej niż 2,5 gola 1.75
Marsylia-Lille 1 1.70
Stawka:10
AKO:2.98
Ew.wygrana:26,82
Można jeszcze dołożyć Schalke-Bochum 1 1.40 , wygrana wyniosla by ok. 40 ale wole nie ryzykować .
WYGRANA
Niewiele ale ważne że na +
PSV-Ajax - więcej niż 2,5 gola 1.75
Marsylia-Lille 1 1.70
Stawka:10
AKO:2.98
Ew.wygrana:26,82
Można jeszcze dołożyć Schalke-Bochum 1 1.40 , wygrana wyniosla by ok. 40 ale wole nie ryzykować .
WYGRANA

FORZA JUVE
- CzarnyZkultury
- Juventino
milan - Juventus podwojna szansa 2
kurs 2zl
stawka 100zl
180 do wyjecia
kurs 2zl
stawka 100zl
180 do wyjecia
- michalr
- Juventino
- Czachor
- Juventino
info ze strony milanumichalr pisze:widze ze wszyscy na JUVE dzis stawiaja:)a ma ktos skad milanu na ten mecz?
ja skromnie obstawie moje ostatnie 10 zl z konta:)mam nadzieje ze dzieki Juventusowi bede mial za co obstawiac w tygodniu bo chyba Premiership gra 8)
Milan (4-3-1-2):
Storari; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Flamini; Ronaldinho; Pato, Huntelaar.
Juve (4-3-1-2):
Buffon; Zebina, Cannavaro, Legrottaglie, Molinaro; Marchisio, Felipe Melo, Poulsen; Diego; Del Piero, Amauri.
- pan Zambrotta
- Juventino
- Czachor
- Juventino
- białas
- Juventino
a najlepsze jest to, że Benfica nie wykorzystała karnego...Gherrick pisze:Benfica zapewne wtopi bo sa niezgrani, wymienili pol skladu a Maritimo to nie sa ogorki. Jako czlowiek ktory sie bardzo interesuje liga portugalska, moge stwierdzic ze Benfica po raz kolejny nie wygra tytulu. Jak zwykle rozstrzygnie sie miedzy Porto i Sportingiem
ja mam takie wrażenie, że oni zaczynają już od pierwszegopan Zambrotta pisze:Benfica - Maritimo 1-1
:shock:
no ##### :evil:
czy Wy też macie takie uczucie, że buki specjalnie śledzą Wasz kupon i ostatni, najpewniejszy mecz potrafią przeszfinglować, byle nie zapłacić Wam parę złociszy ? :lol:
heh, dałem się złapać na typy za 50zł na bwin :lol:Oba kupony zawalone przez Benfikę, a złota zasada mówi że nie stawia się tych samych meczów na dwóch kuponach...
za każdy zawarty zakład w zależności od stawki i ilości zdarzeń, zbierasz punkty, które później możesz wymienić na różne fanty.sempaju pisze:Koledzy z bwina. Co to jest to b'inside ?
- Zawidowianin
- Juventino
Tym bardziej, że w obronie bez Chielliniego a jak wiemy różnie to wygląda bez niego. Dla mnie bezpieczniejsze byłoby grać, że obie drużyny strzelą bramkę. Za jakiś czas zobaczymy kto ma rację (może i Wy, i ja)pan Zambrotta pisze:Odważni jesteście stawiać na Juventus dzisiaj, niektórzy widzę sporą kasę nawet wykładają. Dla mnie to tylko towarzyskie spotkanie, wszystko może się zdarzyć.
- pan Zambrotta
- Juventino
zawsze jak mam na koncie okrągłą sumę + grosze, to te końcówki wrzucam do zakładu. Zawsze więcej do wygrania, a jak wtopię, to potem na koncie nie zostaje przynajmniej takie 0.92 z którymi nie wiadomo co potem zrobić.Czachor pisze:grasz va bank ?? bo dziwna stawka z takimi groszami ;p
- Czachor
- Juventino
Ja stosuję metodę ciułania grosza do grosza i stawiam okrągłe sumypan Zambrotta pisze:zawsze jak mam na koncie okrągłą sumę + grosze, to te końcówki wrzucam do zakładu. Zawsze więcej do wygrania, a jak wtopię, to potem na koncie nie zostaje przynajmniej takie 0.92 z którymi nie wiadomo co potem zrobić.Czachor pisze:grasz va bank ?? bo dziwna stawka z takimi groszami ;p