Forumowicz od A do Z - vol.2
- Pawełek
- Juventino
No, stahoo, nie zawiodłem się
Fajny alfabet, ciekawy, zwróciłeś uwagę na szczegóły swojego życia, na które zwykły homo sapiens przeważnie nie zwraca uwagi. Jak to mówią; "małe, a cieszy" 

Sky is the limit!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Może dać szansę tym, którzy w poprzednich ankietach zdobyli mniej głosów (minimav, Pawełek, Szymek, KeRmit19, Juve Master, kamilu_87)? Tzn. tworzyć ankiety i dodawać przy chęci wyrażonej przez wcześniej wymienionych? Powodowałoby to (przynajmniej do pewnego czasu), że zabawa nie zatrzymywałaby się.Miś Coccolino pisze:szkoda tylko, że chętnych jak na lekarstwo...
Plus oczywiście na bieżąco chętni, którzy się zgłaszają ;]
- January
- Juventino
szczypek pisze:Może dać szansę tym, którzy w poprzednich ankietach zdobyli mniej głosów (minimav, Pawełek, Szymek, KeRmit19, Juve Master, kamilu_87)? Tzn. tworzyć ankiety i dodawać przy chęci wyrażonej przez wcześniej wymienionych? Powodowałoby to (przynajmniej do pewnego czasu), że zabawa nie zatrzymywałaby się.Miś Coccolino pisze:szkoda tylko, że chętnych jak na lekarstwo...
Plus oczywiście na bieżąco chętni, którzy się zgłaszają ;]
Mi się wydaje, że narazie będzie sporo chętnych osób, które jeszcze nie brały udziału w ankiecie

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Pawełek
- Juventino
Alfabet napisałbym z przyjemnością, jednak po niedawnej ankiecie, widzę że mało osób chciałoby go przeczytać :lol: Może warto by było napisać coś na stronie na ten temat? Jakiś news przypominający lub informujący starych użytkowników o reaktywacji tej zabawy?
Sky is the limit!
- January
- Juventino
Myślę, że większość z nas napisałaby alfabet z przyjemnością
Nie martw się Pawełek, przyjdzie i czas na nasze alfabety
A głosów w ankietach mogłoby być rzeczywiście więcej 

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Radek_88
- Qualità Juventino
Kolejna ankieta przyniosla nastepujace rozstrzygniecia:
Łukasz [34 głosy]
Mati [17 głosów]
January [12 głosów]
szczypek [8 głosów]
Wszystkich głosów: 71
Tak wiec czekamy na alfabet Łukasza i zachecam do zglaszania sie do kolejnej sondy, do ktorej automatycznie przechodzi Mati.
Łukasz [34 głosy]
Mati [17 głosów]
January [12 głosów]
szczypek [8 głosów]
Wszystkich głosów: 71
Tak wiec czekamy na alfabet Łukasza i zachecam do zglaszania sie do kolejnej sondy, do ktorej automatycznie przechodzi Mati.
- Łukasz
- Juventino
Dzięki za głosy.
Do kiedy mam się z tym alfabetem wyrobić?
- pan Zambrotta
- Juventino
do jutra, bo potem mam kiepsko z czasemŁukasz pisze:Dzięki za głosy.

gratz, będzie na pewno co czytać
Lypsky, poluzuj trochę wory. Mogą być niepotrzebne spinki.
- January
- Juventino
Gratulacje dla Łukasza
Ankieta hardkor
Tacy przeciwnicy, że 3 miejsce to i tak nieźle 
Zgłaszać się ludzie
Jakby brakowało kogoś do następnej ankiety to możecie mnie dopisać, ale tylko wtedy kiedy nie będzie innych chętnych.

Zgłaszać się ludzie

Jakby brakowało kogoś do następnej ankiety to możecie mnie dopisać, ale tylko wtedy kiedy nie będzie innych chętnych.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Mój umysł tego nie ogarniaLypsky pisze:szczypek najmniej głosów?! :shock: Kto głosuje w tych ankietach?
Żartuję oczywiście. Konkurencja z najwyższej półki. Gratulacje dla Łukasza.
Od daty zakończenia przybyło mi już 3 głosy :-D Śmiem twierdzić, że gdyby tak potrwało to jeszcze dwa/trzy tygodnie to kto wie, kto wie :-D Wierzę, że jeszcze będzie okazja do napisania kilku zdań.
- M.
- Juventino
Proponowałbym, żeby do następnych ankiet przechodziły dwie osoby (ewentualnie trzecia gdyby uzyskała jakiś % głosów zwycięzcy) - pomoże to utrzymać popularność przez dłuższy czas. Po alfabecie Łukasza spodziewam się czegoś naprawdę dobrego :-D .
:roll:
- mnowo
- Qualità Juventino
Za.
Cwane, polityczne, zdeprawowane posunięcie.
3 osoba jeśli miałaby przechodzić, to proponuję 2 warianty:
a) kiedy uzyskała 80% punktów wice-zwycięzcy lub
b) kiedy uzyskała 70% punktów zwycięzcy

3 osoba jeśli miałaby przechodzić, to proponuję 2 warianty:
a) kiedy uzyskała 80% punktów wice-zwycięzcy lub
b) kiedy uzyskała 70% punktów zwycięzcy