Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2009, 22:59

paku pisze:Wiślaków w Bełchatowie ok 150 mimo zakazu. :D
.
Nic dziwnego. Na wyjazdach to was nigdy nie ma..

Co do dopingu. Zdecydowanie w tej kolejce najlepiej wypadł Górnik. Nieźle też u Jagusów.

Ciekaw jestem gry Wisły bez Brożka. Patrząc na wyniki i strzelców, to Wisłę trudno jest wygrać, kiedy Paweł nie strzelał..
Zobaczymy tego wielkiego Beto..

Kibicowsko wielki piknik w Kielcach, Widzewiakow 800, wielu pod stadionem bez biletow. Oprawa na początku meczu i przyzwoity doping.

Fotki z naszej oprawy:
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20378/
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20379/

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2009, 23:40

Juventino90 pisze:
.
Nic dziwnego. Na wyjazdach to was nigdy nie ma..

Co do dopingu. Zdecydowanie w tej kolejce najlepiej wypadł Górnik. Nieźle też u Jagusów.

Ciekaw jestem gry Wisły bez Brożka. Patrząc na wyniki i strzelców, to Wisłę trudno jest wygrać, kiedy Paweł nie strzelał..
Zobaczymy tego wielkiego Beto..

Kibicowsko wielki piknik w Kielcach, Widzewiakow 800, wielu pod stadionem bez biletow. Oprawa na początku meczu i przyzwoity doping.

Fotki z naszej oprawy:
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20378/
http://www.mks-korona-kielce.pl/image/20379/
Weź ty sie udaj chłopie do psychoanalityka, psychologa, bo widzę że masz jakieś kompleksy na tle Wisły Kraków. I zejdź z nas, nudne sie to już robi.

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 01:12

Amika Poznań z perspektywy tv nie słyszalna ani razu. :D
W niedzielę derby ! :D Szkoda że bez pasiastych dziewczyn...
O mój słodki Jezu, ale ci kibice Wisły są nieziemscy :lol:
Trudno, żeby niecałe 2000 kibiców zagłuszyło 20000, prawda cwaniaku ;)
Mimo to, to właśnie w Zabrzu Lechitów pojawiło się 2 klocki.
Jesteście obaj warci siebie z oliverem zarzucając kibicom Lecha, to że nie było ich słychać podczas tego meczu, na tak gorącym stadionie z taką ilością fanów miejscowych.
Mistrz i tak w tym sezonie zawędruje do stolicy Wielkopolski, czy wam się to podoba czy nie. Zapraszam na Stary Rynek na Lecha po rozgrywkach ligowych :smile: Ewentualnie na Warkę :>

A tak w ogóle paku, jakimkolwiek byś nie był fanatykiem, to każdy chyba na obecną chwilę obiektywny kibic Ci powie, że najlepsze oprawy, kibiców, i generalnie doping ma Lech. I z tymi żałosnymi filmikami, gdzie powiewa wasza biała gwiazdeczka złożona z kartoników to naprawdę możecie się schować przy takich, które zwykła kiedyś robić Legia, teraz robi Widzew chociażby i takich, którymi miażdży was Lech.
Przykład? Proszę:

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 01:43

Juve Master pisze: O mój słodki Jezu, ale ci kibice Wisły są nieziemscy :lol:
Jesteście obaj warci siebie z oliverem zarzucając kibicom Lecha, to że nie było ich słychać podczas tego meczu, na tak gorącym stadionie z taką ilością fanów miejscowych.
Mistrz i tak w tym sezonie zawędruje do stolicy Wielkopolski, czy wam się to podoba czy nie. Zapraszam na Stary Rynek na Lecha po rozgrywkach ligowych :smile: Ewentualnie na Warkę :>
Nie prawda cwaniaku :angry:
Znam ekipy które potrafiły "przekrzyczeć" Zabrzańską publikę i nie było ich ok 1800 tylko znacznie mniej (np. my)
http://www.legialive.pl/mecz/365/relacja_z_trybun
i pewnie jeszcze w tym sezonie usłyszymy przyjezdnych na Roosevelta, niestety marnym krzykaczom z "Poznania" się nie udało. Prawda w oczy kole?
Jak byś pominą pewne fakty z tego linku to Ci w skrócie przedstawię.
Data: słoneczna niedziela w tym sezonie
Kibiców Górnika: 17000
Kibiców Legii : 700 (na zakazie)
Trudno powiedzieć, że zagłuszyliśmy Górników. :rotfl: , ale były momenty, że dawaliśmy radę, a was jak Paku wspomniał nie było słychać ani przez minutę. Cóż cwaniaczku da się? Da się! (tylko nie bądź tak żałosny i nie zasłaniaj się wynikiem)
W ogóle masz coś pojęcie o czym piszesz, czy piszesz żeby bronic ten klubik? TzN na ilu wyjazdach byłeś?

A teraz sprawa mistrzostwa: Kocham "kibiców" którzy przyznali mistrzostwo "Lechowi" przed 10 kolejkami, tym bardziej, że ich przewaga wynosi tylko 3 pkt, jak by nie patrzeć tylko jedno spotkanie. Jeszcze dodając, że Wielkopolski klub za nic nie przypomina drużyny która walczyła dzielnie w pucharze UEFA. Na 3 mecze w dwóch ratowała tyłek w 90 minucie, a z Jagą też nie zaprezentowali się najlepiej. Jedyny plus tej całej zabawy jest taki, że Wisła i Legia też nie grają jakoś rewelacyjnie.

Sam w sobotę palnąłem, że mistrza zdobędą Leszki z Wlkp , ale tylko i wyłącznie jak by wywieźli 3 punkty z Zabrza. Nie wywieźli i zabawa trwa dalej.
Juve Master pisze:
Czemu tu niema? Ej czemu nie wrzuciłeś tej z ostatniego meczu z nami. Pośmiali by się wszyscy. :rotfl: :rotfl:

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Globusik

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 11:42

Juve Master pisze: A tak w ogóle paku, jakimkolwiek byś nie był fanatykiem, to każdy chyba na obecną chwilę obiektywny kibic Ci powie, że najlepsze oprawy, kibiców, i generalnie doping ma Lech.
Mocno bym polemizował ;) Moim skromnym zdaniem lepszy doping ma Widzew, Górnik, Legia... co nie zmienia faktu, że Lech to czołówka Polski i jedna z lepszych ekip w Europie w każdym elemencie kibicowskiego rzemiosła :-D A przepychanie się typu "Wisła lepsza", "Nie prawda Lech lepszy" świadczy tylko o Waszej dziecinadzie :roll: Każda ekipa czasami czymś błyśnie i w czymś jest lepsza.... Ale opinie się wyrabia latami a nie po każdym meczu ligowym

Forza Inter! Forza Nerazzurri ;)
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 12:07

Juve Master pisze:
Amika Poznań z perspektywy tv nie słyszalna ani razu. :D
W niedzielę derby ! :D Szkoda że bez pasiastych dziewczyn...
O mój słodki Jezu, ale ci kibice Wisły są nieziemscy :lol:

A tak w ogóle paku, jakimkolwiek byś nie był fanatykiem, to każdy chyba na obecną chwilę obiektywny kibic Ci powie, że najlepsze oprawy, kibiców, i generalnie doping ma Lech. I z tymi żałosnymi filmikami, gdzie powiewa wasza biała gwiazdeczka złożona z kartoników to naprawdę możecie się schować przy takich, które zwykła kiedyś robić Legia, teraz robi Widzew chociażby i takich, którymi miażdży was Lech.
Przykład? Proszę:
o Kibic Amiki Poznań :D
Widzę że coraz więcej osób jest tu przewrażliwionych na punkcie Białej Gwiazdy, psycholodzy by wam się wam przydali :D
Pompują was cała Polska, Media, i wasz marketing. Jesteście wychwalani pod niebiosa. A to zupełnie nie prawda... :D Takie moje zdanie, i go nie zmienię.
Widzisz, przynajmniej kibic Wisły i kibic Legii mogą się dogadać w sprawie Amiki Poznań :D

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 14:54

Powiem tak. Nie ma żadnej Amiki, jest Lech. To chyba ty tutaj masz kompleksy mały żołnierzyku.
To śmiech na sali, żeby kibic Wisły ( Który notabene nie jeździ na wyjazdy) zarzucał kibicom Lecha słaby doping.

To brzmi wręcz komicznie.

A co do tego co napisał Globusik. Legia był na samym szczycie w dopingu, ale.. w tym momencie nie istnieje. Mam nadzieje, że to się szybko zmieni, ale w tym momencie Legii w czołówce umieścić nie możemy z prostych względów.

Widzew ma bardzo głośnych kibiców i chyba najlepiej zorganizowanych. Pikników zbyt wielu nie ma, bo zespół nie uzyskuje sukcesów,a obecnie gra w I lidze. W dodatku odstrasza stadion i niestety ceny biletów. Ale to się zmieni, a z Zagłębiem pokażemy kunszt kibicowania.

Tym większy szacunek dla Simpsonów, że pomimo braku wyników na stadion zawsze przychodzi kilkanaście tysięcy.

A co do Wisły. Nie mam żadnych kompleksów. Zwyczajnie kibice do czołówki się jeszcze nie zaliczają. U siebie jest "średnio" a na wyjazdach fatalnie.
To już Jagiellonia ma o wiele lepszych kibiców. A jakość ich jest o wiele wyższa.

Niedługo usłyszę hasło, że Wisła jest najlepsza kibicowsko w Polsce, prezentując wyższe poziom od Lecha :roll:
Śmiech na sali..

Trochę pokory i obiektywizmu.
Ja jestem kibicem Widzewa a potrafi przyznać, że w tym momencie Lech i Górnik prezentują lepszy doping..

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 18:51

Juventino90 pisze:Powiem tak. Nie ma żadnej Amiki, jest Lech. To chyba ty tutaj masz kompleksy mały żołnierzyku.
To śmiech na sali, żeby kibic Wisły ( Który notabene nie jeździ na wyjazdy) zarzucał kibicom Lecha słaby doping.

Po pierwsze. Każda firma ma numer KRS. Numer obecnego Lecha, został przejęty od starej AMIKI. Więc ? AMIKA POZNAŃ :D
Po drugie, skąd masz takie informacje że nie jeżdze na wyjazdy ? Pisząc o kimś, posiadaj na drugi raz lepsze wiadomości.
Po trzecie. U siebie średnio dopingujemy ? Byłeś na meczu ? Widziałeś, oprócz kanapy przed TV ? Zamilcz.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 19:24

oliver pisze: (np. my)
oliver pisze: Trudno powiedzieć, że zagłuszyliśmy Górników. :rotfl: , ale były momenty, że dawaliśmy radę
oliver pisze:W ogóle masz coś pojęcie o czym piszesz, czy piszesz żeby bronic ten klubik? TzN na ilu wyjazdach byłeś?
Mógłbym wiedzieć na ilu wyjazdach Ty byłeś? Mocno identyfikujesz się z ekipą wyjazdową, więc rozumiem, że na meczu z Górnikiem również?
oliver pisze:
Juve Master pisze:
Czemu tu niema? Ej czemu nie wrzuciłeś tej z ostatniego meczu z nami. Pośmiali by się wszyscy. :rotfl: :rotfl:
Negujesz to, że Lech jest w kibicowskiej czołówce Polski? Ba, że pod nieobecności kibiców Legii, jest na szczycie?

Nie spinaj się tak, patrząc na grę Legii można załamać się. Widząc co wyprawiają z Jagą przypominał mi się dwumecz z FK Moskwa, biorąc pod uwagę kontuzje w Wiśle to właśnie Lech jest głównym faworytem do mistrza.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 19:29

paku pisze:
Juventino90 pisze:Powiem tak. Nie ma żadnej Amiki, jest Lech. To chyba ty tutaj masz kompleksy mały żołnierzyku.

Po pierwsze. Każda firma ma numer KRS. Numer obecnego Lecha, został przejęty od starej AMIKI. Więc ? AMIKA POZNAŃ :D
Po drugie, skąd masz takie informacje że nie jeżdze na wyjazdy ? Pisząc o kimś, posiadaj na drugi raz lepsze wiadomości.
Po trzecie. U siebie średnio dopingujemy ? Byłeś na meczu ? Widziałeś, oprócz kanapy przed TV ? Zamilcz.
Byleś na meczach w Bełchatowie i Bytomiu?
Nie.. Wiem, że nie jeździsz na mecze. Znam takich jak ty..

I pisze po raz enty Wisła ma słaby doping. Pogódź się z moją opinią. Równie dobrze możesz powiedzieć, że kibice MKS Odry są głośniejszy od Widzewa. Ale twój komentarz interesuje mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.
Tak zazdrościsz Lechowi, że znajdujesz kilkanaście powodów, żeby swoje rozgoryczenie na forum, w którym o piłce polskiej pisze raptem z pięć osób.

Zwracaj się do mnie z szacunkiem. Ja mecze oglądam z odległosci trybun, a ty?
No właśnie..

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 20:25

Nie chce mi się cytować, zwłaszcza tak marnych merytorycznie i pustych wypowiedzi, więc ogólnie rzecz podsumowując:

@Globusik. Piszesz o dziecinadzie, po czym sam negujesz moje zdanie i wymieniasz polskie kluby, które mają lepszy doping. Nie ogarniam Twojego toku myślenia.
Wybacz. Faktycznie tu już się można spierać o dobór kryteriów i opinię pozostałych kibiców w Polsce, jakkolwiek jeśli Lech nawet nie ma najlepszych kibiców <pomijając fakt, iż rzeczywiście ciężko ich wyłonić, bo niby pod jakim względem tu oceniać>, to i tak z całą pewnością są w ścisłej czołówce pod tym względem.
Legia ma... OBECNIE lepszy doping ? WTF ?! Niegdyś owszem bym się zgodził, ale teraz ? Mimo to ich grupy kibicowskie, <tylko i wyłącznie> można respektować.

@paku Za to Wisła ? Paku naprawdę jesteś śmieszny i nieobiektywny do potęgi entej pisząc, że gwiazda biała znak.. : > jest najlepsza w Polsce kibicowsko. W pełni podpisuję się w tym względzie pod wypowiedzią Juventino 90. On okazuje choć trochę obiektywizmu i trzeźwego oglądu na realia kibicowskie. Twoja frustracja jest tylko i wyłącznie wyznacznikiem obecnego stanu tego miernego klubu i jego jeszcze bardziej miernych kibiców.. :smile:
Każdy to powie, Cracovia rządzi w Krakowie.. Każdy to powie.. :whistle:
I jeszcze masz czelność pisać, że ktokolwiek z nas tu piszących ma jakieś kompleksy względem tej białej.. z grzeczności nie dokończę, a sam nazywasz Lecha Amiką, bo wiesz, że póki co piłkarsko 2-krotnie okazaliście się gorsi. Pff i tyle. :roll:
Przeczytajcie post Lypskiego, to może choć trochę się ogarniecie oszołomy, nie kibice :whistle:

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 21:26

Lypsky pisze:Mógłbym wiedzieć na ilu wyjazdach Ty byłeś?
A co książkę piszesz ? Czy z policji jesteś? Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie monitora. Jak lepiej sprecyzujesz pytanie to może Ci odpowiem. Albo już odpowiem bo nie będzie okazji. Nie wiem nie liczę.
Lypsky pisze: Mocno identyfikujesz się z ekipą wyjazdową, więc rozumiem, że na meczu z Górnikiem również?
Mam jakoś szczególnie to uświadomić. Twój poziom mnie przeraża, już mnie czepiałeś się o takie rzeczy, a ja grzecznie Ci zaproponowałem odpisz na PW nic się nie odezwałeś, dzisiaj zaś zaczynasz swoje kulawe strzały. Wiesz mogę tak samo, a ty na ilu meczach byłeś? Acha kiedyś palnąłeś, że masz zakaz acha tak się mówi teraz bo jest to dosyć modne u nas ostatnio. A co zrobiłeś "wrzuciłeś kosz przez szybę wystawową"
Lypsky pisze:Negujesz to, że Lech jest w kibicowskiej czołówce Polski? Ba, że pod nieobecności kibiców Legii, jest na szczycie?
Nie neguję!
Na szycie tak są, ale nie są tak fenomenalni jak to wszyscy piszą, zdarzają im się wpadki i do kibiców z Zabrza czy NAM z dobrych lat brakuje i to dużo. A dobrymi przykładami są te dwa mecze o których pisałem.
Lypsky pisze: Nie spinaj się tak, patrząc na grę Legii można załamać się. Widząc co wyprawiają z Jagą przypominał mi się dwumecz z FK Moskwa, biorąc pod uwagę kontuzje w Wiśle to właśnie Lech jest głównym faworytem do mistrza.
Fajnie jest wybierać odpowiednie fragmenty te co pasują tylko żeby od razu z krytykować. Popraw ładnie okularki to zobaczysz, że napisałem, że gra Legii był fatalna itd. Tak Lech jest głównym faworytem do mistrzostwa, to nie znaczy, że go zdobędą czy jak nie którzy piszą, że już zdobyli i przyznawani im 10 kolejek wstecz jest typowo nie na miejscu., nie praw dasz ? Zastanówcie sie na czym polega sport.
Poziom twój poziom i Mastera jest dość podobny. Napiszcie, do PZPN, żeby nie grać już więcej meczy bo nie ma sensu, przecież Lech zremisował z Deportivo to na bank w Polsce zdobędą mistrzostwo i że reszta kolejek to tylko formalność. Po co grać? :smile:

bay bay
valsir pisze:Chyba nie sądzę by temat ten był założony głównie by dzielić się wrażeniami z meczy, a co najwyżej kolejnym miejscem gdzie można sobie dogryźć :P Z tym ,że teraz można to zrobić w osobnym temacie :)
Tak ewidentnie sprawdziły się twoje słowa.
Juventino90 pisze: Może rzeczywiście pyry to kibice widzący wyłącznie czubek własnego nosa, ale w tym momencie są najlepsze.
W niedziele tego nie usłyszałem, ani przez minutę.
Ostatnio zmieniony 17 marca 2009, 21:54 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 21:44

Lypsky jesteś z Ząbek, tak?
Wypowiadasz się jako obiektywny kibic, czy sympatyk Lecha?

Tobie chyba bliżej do Warszawy..

A co do Ciebie Oliver. Oceniasz poziom wypowiedzi Mastera i Lypskiego.
Może rzeczywiście pyry to kibice widzący wyłącznie czubek własnego nosa, ale w tym momencie są najlepsze.

Dziwne, że nie skomentujesz postów wielkiego chuligana, wyjazdowicza i ultrasa jakim jest paku.
Bardzo dowcipna postać.

Nazywa mnie zakompleksionym, jednocześnie za każdym razem nazywając Lecha- Amiką :roll:

Mam nadzieje, że derby wygra Cracovia, żeby utrzeć kichawy mega wiernym kibolom z Krakowa.
Zresztą w Wiśle, nie istnieje linia pomocy, a teraz ubył jedyny napastnik. końcu zobaczymy wielkiego Beto :wink: . Jedyna wasza szansa w Boguskim.

Jak czytam nie które posty to czuje, że nóż otworzyłby mi się w kieszeni :whistle:

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 21:56

oliver pisze:Poziom twój poziom i Mastera jest dość podobny. Napiszcie, do PZPN, żeby nie grać już więcej meczy bo nie ma sensu, przecież Lech zremisował z Deportivo to na bank w Polsce zdobędą mistrzostwo i że reszta kolejek to tylko formalność. Po co grać? Smile
Szkoda, że kibice Legii mogą tylko powspominać dawne lata dobrej gry w jakichkolwiek pucharach europejskich :(
Podobny czyli że niski ? ;< No teraz to mnie obraziłeś hooliganie legionisto.
Wychilluj spinaczu.

Szczytem żenady w Twoim wykonaniu jest przyklepywanie stwierdzeniu valsira, mimo iż tak naprawdę to Ty wraz z userem o nyku paku :> siejecie ferment i napiny na lewo i prawo. Nieźli z was hoolsi nie ma co :>
Aż się człowiek lęka, kiedy pomyśli jak przyjdzie pojechać do stolcy lub Cracova. :lol:

@oliver

No tak w niedzielę przecież zostały rozegrane wszystkie kolejki w skróconym tempie. :roll:

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2009, 22:10

oliver pisze:
Juventino90 pisze: Może rzeczywiście pyry to kibice widzący wyłącznie czubek własnego nosa, ale w tym momencie są najlepsze.
Jaki wg Ciebie klub ma obecnie najlepszy doping i wymień 5 klubów należących do elity pod względem opraw i dopingu. Bądz obiektywny..

Kolejorz jest najlepszy, chociaż po części są to kibice sukcesu. Pamiętam jak jeszcze kilka lat temu, kiedy klub był umoczony długami na wielki stadion przychodziła garstka kibiców ( 5-6 tysięcy).
Gdyby potrafili tak jak my, połączyć doping pomiędzy sektorami.. Byliby niesamowici. Mają stadion i do tego warunki.

Juve Master nie przesadzaj już. Akurat Legia kilka lat temu w dopingu była lepsza zarówno od Widzewa jak i Lecha.

ODPOWIEDZ