Juventus w LM
- Monte Cristo
- Juventino
Najglupsza wypowiedz jaka kiedykolwiek czytalem. To ze maja ruskiego wlasciciela to znaczy ze sa rosyjska druzyna? Czyli ze gdybym kupil Juventus to Juventus bedzie polska druzyna grajaca polski futbol? :lol:M. pisze:Bardzo słabe losowanie. Moim zdaniem rosyjski zespół, Chelsea Londyn, był drugim najsilniejszym rywalem, na którego mogliśmy trafić (po Arsenalu). Jedyne pozytywy, które w tej chwili dostrzegam:
- Roma - Chelsea 3:0
- trener w osobie Ranieriego, który wcześniej pracował na Stamford Bridge
- futbol rosyjski (np. mecze z Zenitem) leży nam bardziej niż brytyjski (Arsenal) czy amerykański (Manchester czy Liverpool)
- Roma - Chelsea 3:0
Na pocieszenie dodam tylko, że chcąc wygrać LM trzeba mierzyć się z najsilniejszymi rywalami, takimi jak Chelsea. No i Inter trafił gorzej do nas.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Osobiście jestem zadowolony z wylosowania Chelsea.Czas najwyższy,aby zmienić oblicze pojedynków Juve z angielskimi ekipami i poprawić bilans.Niby czego mielibyśmy się bać
Z ciekawości przeczytałem kilka wypowiedzi na forum kibiców Chelsea i wniosek jest jeden-to oni mają obawy przed tym dwumeczem.Najpierw nie poradziliśmy sobie z Liverpoolem,później Arsenalem,ale jak to się mówi-do trzech razy sztuka :!: Teraz nadejdzie nasz czas 

- Baala
- Juventino
Najsilniejszy rywal z możliwych. póki co 50-50, dobrze że gramy pierwszy mecz na wyjeździe. Wszystko zależy czy bedziemy mieć skład nie przetrzepany kontuzjami i jak sie wzmocnimy. Anglicy nam wybitnie nie leżą, ale licze że Ranieri ma jakis pomysł na swoja byłą drużynę. Do meczu dośc daleko i na razie skupmy się na lidze.
Drzewko chyba rozpisuje sie przy losowaniu ćwierćfinałów.
Drzewko chyba rozpisuje sie przy losowaniu ćwierćfinałów.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
No i co, lepiej niz Sporting? Bo z silniejszymi potrafimy grac? Bzdury kompletne moim zdaniem. Real byl w strasznym dolku, Milan rowniez robil straszne bledy... a jak trafilo nawet nie na bedacy w swietnej formie, ale dobrze poukladany Inter to sie skonczyla bajka i bylismy bezradni. Dlatego tez uwazam losowanie za najgorsze z mozliwych. Ale to na szczescie tylko losowanie a o wszystkim zdecyduje boisko.
No jest jeden pozytyw, w naszym dniu meczowym to ejst zdecydowanie najciekawsze spotkanie i nie powinno byc problemow z transmisja w tvp i rewanzem w jakims barze.
No jest jeden pozytyw, w naszym dniu meczowym to ejst zdecydowanie najciekawsze spotkanie i nie powinno byc problemow z transmisja w tvp i rewanzem w jakims barze.

Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2008, 13:47 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma
- darasjuve
- Juventino
Losowanie 1/4 jak i drzewko aż do finału odbędzie się dopiero po rozstrzygnięciach w 1/8Bison pisze:szukam czy jest juz drzewko rozpisane czy 1/4 tez bedzie losowanie , wie ktos ?
Co do losowania, z 6 możliwych przeciwników nie chciałem właśnie Chelsea. No ale może los tak chciał

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Z jednej strony mam wielki zal i jestem zalamany tym losowaniem,poniewaz w ostatnich latach anglicy nam nie leza,ale z drugiej strony uwazam tak jak wiekszosc,ze jezeli myslimy o zdobyciu LM to trzeba i takie druzyny pokonac.
Z perspektywy neutralnego kibica moze sie wydawac,ze to Chelsea bedzie faworytem.Wedlug mnie to Chelsea bedzie miec trudniejsze zadanie,poniewaz to oni beda pod presja,natomiast my mozna by rzec zagramy o "wszystko"i jak zwykle mam nadzieje,ze zmotywuja sie Bianconeri odpowiednio.Juz nie jednej druzynie pokrzyzowalismy plany i oby tak dalej :!:
jedyne co mnie martwi to jak wspominalem o tym,ze nam sie nie wiedzie w meczach z angolami,ale jako,ze Ranieri prowadzil juz Chelsea to moze cos wymysli.Moze cos podpowiedza Sissoko i Mellberg,ktorzy rowniez maja doswiadczenie z Premier League
No co nic innego nie zostaje jak tylko WIERZYC.
Jezeli wiara czyni cuda to ja(MY) wierze,ze sie uda :!:
To my jestesmy Juventusem i pokazemy to wszystkim
Jako,ze malo udzielam sie na forum to zycze wam juz spokojnych i wesolych swiat !
Pozdro!
Forza Juve :!:
Z perspektywy neutralnego kibica moze sie wydawac,ze to Chelsea bedzie faworytem.Wedlug mnie to Chelsea bedzie miec trudniejsze zadanie,poniewaz to oni beda pod presja,natomiast my mozna by rzec zagramy o "wszystko"i jak zwykle mam nadzieje,ze zmotywuja sie Bianconeri odpowiednio.Juz nie jednej druzynie pokrzyzowalismy plany i oby tak dalej :!:
jedyne co mnie martwi to jak wspominalem o tym,ze nam sie nie wiedzie w meczach z angolami,ale jako,ze Ranieri prowadzil juz Chelsea to moze cos wymysli.Moze cos podpowiedza Sissoko i Mellberg,ktorzy rowniez maja doswiadczenie z Premier League

No co nic innego nie zostaje jak tylko WIERZYC.
Jezeli wiara czyni cuda to ja(MY) wierze,ze sie uda :!:
To my jestesmy Juventusem i pokazemy to wszystkim
Jako,ze malo udzielam sie na forum to zycze wam juz spokojnych i wesolych swiat !
Pozdro!
Forza Juve :!:
- Gotti
- Juventino
Ja jeszcze dodam, że Ranieri dobrze zna Premier League a w szczególności samą Chelsea, więc trzeba trzymać kciuki z Claudio, bo to od niego może najwięcej zależeć.
EDIT:
EDIT:
Nie leża nie leżą.... :roll: Zobacz jakim składem graliśmy przed laty z Arsenalem i Liverpoolem i spójrz na obecny skład - takie gadanie nie ma sensu.,poniewaz w ostatnich latach anglicy nam nie leza
- Bison
- Juventino
Cech - bardzo dobry bramkarz ale to juz nie ta forma co 2 lata temu.
Carvalho - to tez juz nie ten srodkowy obronca co 2 lata temu czy za czasow porto - ale solidny
Terry - Najwieksza gwiazda CFC i najwieksze zagrozenie ze stalych fragmentow
Bosingwa - jak wyjdzi mu mecz to chodzi jak przecinak ale czesto zdarzaja mu sie mecze w ktorych zero efektywnosci , a przwaznie w meczach z potentatami ^^
Cole - j.w
No i pomoc najwieksze zagrozenie
Lampard - rzadko kiedy zdarzaja mu sie slabe wystepey mozg zespolu , ale tu mam nadzieje ze Momo zalatwi szybko sprawe
Ballack - tutaj sie niczego nie obawiam dla mnie pilkarz od jakis 2 lat przecietny
Malouda - przecietniak...
Deco - mhm to tez juz nie ten Deco
Anelka - dla mnie podobny typ do Treze tylko mniej skuteczny (choc te 15 ? bramek w premier pewnei napalaja optymizmem , ale z jakimi klubami strzelal... )
Dla mnie dwumecz do wygrania tym bardziej z Buffonem Camoranesim i Trezegolem jako Jokerem w ostatnich 20 30 minutach...
Carvalho - to tez juz nie ten srodkowy obronca co 2 lata temu czy za czasow porto - ale solidny
Terry - Najwieksza gwiazda CFC i najwieksze zagrozenie ze stalych fragmentow
Bosingwa - jak wyjdzi mu mecz to chodzi jak przecinak ale czesto zdarzaja mu sie mecze w ktorych zero efektywnosci , a przwaznie w meczach z potentatami ^^
Cole - j.w
No i pomoc najwieksze zagrozenie
Lampard - rzadko kiedy zdarzaja mu sie slabe wystepey mozg zespolu , ale tu mam nadzieje ze Momo zalatwi szybko sprawe

Ballack - tutaj sie niczego nie obawiam dla mnie pilkarz od jakis 2 lat przecietny
Malouda - przecietniak...
Deco - mhm to tez juz nie ten Deco
Anelka - dla mnie podobny typ do Treze tylko mniej skuteczny (choc te 15 ? bramek w premier pewnei napalaja optymizmem , ale z jakimi klubami strzelal... )
Dla mnie dwumecz do wygrania tym bardziej z Buffonem Camoranesim i Trezegolem jako Jokerem w ostatnich 20 30 minutach...
- Il Storico
- Juventino
No cóż pary wylosowane,emocje opadły.Mam nadzieję,że Claudio nie zapomniał jak gra FC. $ztuczna Ka$a London $$,bo musimy wyeliminować przynajmniej jedną ekipę z Anglii,by pokazać światu,że Serie A jest dyskryminowana bezpodstawnie.Myślę,że Tinkerman powinien zagrać taktycznie,na kontry,by zaskoczyć Anglików.Musimy kogoś dokupić w styczniu,by jeszcze bardziej zamurować tyły i wzmocnić drugą linię(playmaker).Myślę,że nasi będą okrutnie zmotywowani i dadzą z siebie 110%.FORZA JUVENTUS FORZA CALCIO!!!!!!
- Pontius21
- Milanista
moim zdaniem ten obiektywny user trafil w sednoPluto pisze: Real byl w strasznym dolku, Milan rowniez robil straszne bledy... a jak trafilo nawet nie na bedacy w swietnej formie, ale dobrze poukladany Inter to sie skonczyla bajka i bylismy bezradni.
Chelsea to taka ulepszona wersja Juve , potrafia robic wszystko to co Juve tylko wszystko troche lepiej , swietnie zorganizowani , wzorowo przygotowani fizycznie , maja pewna odpowiednia domieszke indywidualnosci - moim zdaniem Juventus poprostu nie ma ich czym ugryzc.
jesli nie zdarzy sie historia typu DP z wolnego i "obrona Czestochowy" do konca meczu , szansa Juve w tym dwumeczy nie jest wieksza niz 20 %