Reprezentacja Polski - sparingi

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2010, 20:28

Jeśli Polska utrzyma taką formę na euro 2012 to czeka piłkarzy Smudy kompromitacja, nie, pomyliłem się, KOMPROMITACJA

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2010, 17:04

ważne ze po meczu z Ekwadorem zadowolony jest Smuda :prochno:

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2010, 11:35

Ciekawi mnie tylko kiedy Smuda powoła Arboledę i jak to wytłumaczy :wink:

Co do meczu : też mieliście taki brzydki obraz na jedynce ? :lol: W sumie tylko to mi się nasuwa na myśl :whistle:

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2010, 11:46

steru pisze:Ciekawi mnie tylko kiedy Smuda powoła Arboledę i jak to wytłumaczy :wink:
mam nadzieję, że w polskiej reprezentacji nigdy nie będą grać piłkarze, którzy z naszym krajem nie mają nic wspólnego, tacy jak Olisadebe czy Roger. Wolałbym raczej piłkarzy typu Gevorgyan czy choćby nawet Hernani da Rosa, którzy z Polską mają wiele wspólnego. Że o piłkarzach z polskimi korzeniami wychowanych zagranicą nie wspomnę.

karpiu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2010, 12:01

francois napisał:
mam nadzieję, że w polskiej reprezentacji nigdy nie będą grać piłkarze, którzy z naszym krajem nie mają nic wspólnego, tacy jak Olisadebe czy Roger.
Oli ma żone Polke

Obrazek
WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2010, 12:16

karpiu pisze:francois napisał:
mam nadzieję, że w polskiej reprezentacji nigdy nie będą grać piłkarze, którzy z naszym krajem nie mają nic wspólnego, tacy jak Olisadebe czy Roger.
Oli ma żone Polke
Rołdżer dobrze zna meandry języka polskiego.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 października 2010, 14:01

steru pisze:Ciekawi mnie tylko kiedy Smuda powoła Arboledę i jak to wytłumaczy :wink:
Jeśli jest konsekwentny to go nie powoła, bo tak zapowiadał na samym początku, że nie będzie więcej "Rogerów". Co innego Boenish (czy jak mu tam) czy Obraniak, bo oni mają jakieś polskie korzenie.

Co do Smudy, to ja mu dalej ufam. Było lanie z Kamerunem czy Hiszpanią, ale jesteśmy na innym etapie budowania drużyny. Z resztą dziennikarze też mieszają, kiedys jak wygralismy z Grecją przed euro 2004 to czytałem, że lepiej byłoby porzegrac po ladnej grze 2:3 niz wymęczyc 1:0, bo wynik jest mniej ważny w towarzyskich niz styl. A teraz odliczają mecze bez zwycięstwa, z resztą kibice też nie są lepsi, więksi frustraci chcą powrotu Leo, pozostawiam to bez komentarza...
Oczywiście nie mówię, że jak będziemy do euro przegrywać wszystko to nic się nie dzieje, ale tak naprawdę ważne by w 2012 wygrac te dwa mecze, z resztą zauważmy, że po Holendrze Smuda zastał zgliszcza w kadrze. Już nawet krytykowany Janas nie zostawił zespołu z niczym, odsunął "starych" Frankowskiego i Dudka by zrobić miejsce młodym, ale nic, stare dzieje.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2010, 08:36

@D@$ pisze:
Jeśli jest konsekwentny to go nie powoła, bo tak zapowiadał na samym początku, że nie będzie więcej "Rogerów". Co innego Boenish (czy jak mu tam) czy Obraniak, bo oni mają jakieś polskie korzenie.
Gdyby Smuda był konsekwentny to nie powołałby do kadry Boruca czy Niedzielana. Facetowi się pali grunt pod nogami i obawiam się, że będzie robić wszystko żeby jakoś podciągnąć wyniki - nawet kosztem powołania Arboledy. Inna sprawa to, że przydałby się chyba jednak ten Perquis. Po Boenischu widać gołym okiem, jaka jest przepaść między naszymi "piłkarzykami" a zawodnikami od zawsze grającymi na zachodzie.

Teraz przyjdzie mecz z WKS. Pewnie będzie jakieś zaskoczenie jeśli chodzi o powołania, ale czy to coś zmieni? Pewnie lanie i tak dostaniemy. A Smuda? Nic do niego nie mam. Uważam, że z tą bandą amatorów to i Mourinho by nic nie ugrał.

EDIT :

Z chatu ze Smudą

Piotr z Kartuz: Powołanie Salamona to dosyć odważna decyzja. Może lepiej zamiast szukać pomocnika po Seriach C, myśli Pan o Arboledzie, Perquisie, lub Thiago Cionku?

Myślę o każdym piłkarzu, który ma polski paszport. Co do Arboledy to sam nie wiem... Kiedyś zapytałem go o grę dla Polski, a on zaczął się śmiać, więc może uznał to za żart? Z tego, co wiem, stara się o nasz paszport, ale nie ma co wybiegać w przyszłość i przesądzać czy będzie dla nas grać.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 października 2010, 19:55

Smuda całkiem odleciał
:shock:
Albo ktos nie lubi pana Frania, albo... albo Franz faktycznie trafił na pokład statku kosmicznego.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 października 2010, 09:28

deszczowy pisze:Smuda całkiem odleciał
:shock:
Albo ktos nie lubi pana Frania, albo... albo Franz faktycznie trafił na pokład statku kosmicznego.
Prawda jest taka, że naszej reprezentacji to by nawet Mourinho nie pomógł, więc po co się przejmować?

Obrazek
pilkarzyk888

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2010, 10:52

Greckie perypetie Rogera Guerreiro. Czy gwiazdor AEK-u zbawi kadrę Smudy? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1701

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2010, 11:57

a mi się zdawało że Smuda powiedział że u niego żadne Rogery nie będą grać :whistle:

Kolejny rywalem kadry Smudy będzie Słowacja z którą zagramy 10.12.2010 :whistle:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2010, 12:43

pilkarzyk888 pisze:Greckie perypetie Rogera Guerreiro. Czy gwiazdor AEK-u zbawi kadrę Smudy? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1701
On tam balansuje pomiędzy składem a ławką (choć ostatnio gra), delikatnie "przegiąłeś".

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2010, 12:52

Łukasz pisze:
pilkarzyk888 pisze:Greckie perypetie Rogera Guerreiro. Czy gwiazdor AEK-u zbawi kadrę Smudy? http://pilkarskiekomentarze.com/?p=1701
On tam balansuje pomiędzy składem a ławką (choć ostatnio gra), delikatnie "przegiąłeś".
To spambot, Łukasz. Nie zauważyłeś tego?

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2010, 11:33

<<W@jTEk>> pisze:a mi się zdawało że Smuda powiedział że u niego żadne Rogery nie będą grać :whistle:
Powołanie Rogera do kadry to już fakt dokonany. Skoro jest już reprezentantem to uważam, że warto dać mu szansę.

ODPOWIEDZ