Seriale
- pan Zambrotta
- Juventino
+10 do forumowego fejma !szczypek pisze:Zaryzykuje. Jak mi się nie spodoba to spuchnie Ci jądro.pan Zambrotta pisze:http://filmowelowy.blox.pl/2009/09/Oz.html tutaj bardzo dobra recenzja 'Oz'.
Jeśli szukacie sobie jakiegoś nowego serialu - naprawdę polecam.
przetrzymaj pierwsze 2,3 odcinki. A nie spostrzeżesz się, jak Cię wciągnie finał 1 sezonu - a to dopiero początek.
a tak całkiem serio, to daj znać co sądzisz o serialu.
- Ziółi
- Juventino
Dla mnie najlepszy polski serial ever. Więckiewicz kapitalny.deszczowy pisze: A czemu prawie nikt nie mówił o "Odwróconych"? Świetny, zrobiony z nerwem i rozmachem serial, i to na mocnej podbudowie faktograficznej.
- Kubba
- Juventino
Bardzo fajny serial. Jeśli lubisz trochę fantasy, potworków i akcji w ciemnych pomieszczeniach to polecam. Oglądając go na TVN nie przypadł mi do gusty, ale po ściągnięciu jednego sezonu, oglądając z napisami - to było to.DiaVolO pisze:Ogląda ktoś Supernatural ? Warto do tego przysiąść czy jednak słabe ?
- Alfa i Omega
- Juventino
dla mnie bodaj Kariera Nikodema Dyzmy. aczkolwiek w polskiej kinematografii zaniedbywało się zwykle seriale.Ziółi pisze:Dla mnie najlepszy polski serial ever.
Miasteczko Twin Peaks jest nadserialem i arcyserialem. poza tym... kiedyś trochę House'a dorywczo oglądałem, ale to niedużo. raczej nie preferuję tej formy, często się przeciąga, a ja jestem zbyt leniwy, żeby się taplać raz w tygodniu w oglądanie. telewizji w ogóle nie włączam.
- K.
- Juventino
Z nowszych rzeczy:
- "Boardwalk Empire" z Buscemim;
- "Shit My Dad Says" z Shatnerem;
- "The Walking Dead" z laską Scofielda;
========================================
- "Shit My Dad Says" z Shatnerem;
- "The Walking Dead" z laską Scofielda;
Warto.DiaVolO pisze:Ogląda ktoś Supernatural ? Warto do tego przysiąść czy jednak słabe ?

- steru
- Qualità Juventino
Poczekaj aż dojdziesz do 4 sezonu :-Dfrancois pisze:Ostatnio zacząłem też oglądać "Dextera" - na razie obejrzałem cały pierwszy sezon i bardzo przypadł mi do gustu
Dobry serial.kyle666 pisze:Z nowszych rzeczy:
Pilot mnie zmasakrował - genialny.kyle666 pisze:- "The Walking Dead" z laską Scofielda;
Więcej niż wartokyle666 pisze:Warto.DiaVolO pisze:Ogląda ktoś Supernatural ? Warto do tego przysiąść czy jednak słabe ?
P.S. Oz jest gupi

- pan Zambrotta
- Juventino
nie mam nawet siły krytykować braku Twojego gustusteru pisze:P.S. Oz jest gupi

- deszczowy
- Juventino
Miasteczko Świnie Pigs jest fajne... ale kuuurde... później zaczęli za bardzo przy nim kombinować. Trochę jak z "Archiwum X" w późniejszych sezonach...Alfa i Omega pisze:dla mnie bodaj Kariera Nikodema Dyzmy. aczkolwiek w polskiej kinematografii zaniedbywało się zwykle seriale.Ziółi pisze:Dla mnie najlepszy polski serial ever.
Miasteczko Twin Peaks jest nadserialem i arcyserialem. poza tym... kiedyś trochę House'a dorywczo oglądałem, ale to niedużo. raczej nie preferuję tej formy, często się przeciąga, a ja jestem zbyt leniwy, żeby się taplać raz w tygodniu w oglądanie. telewizji w ogóle nie włączam.
O właśnie, są na widowni jacyś X-File?
- Pan Mietek
- Juventino
Ja zacząłem niedawno, kończę 1szy sezon. Niestety mam głupiego kolegę, który powiedział mi co się okazało w ostatnim odcinku 9 sezonu ale nie przeszkadza mi to specjalnie, bo większość odcinków i tak nie jest związana z tzw. mitologią serialuO właśnie, są na widowni jacyś X-File? Wink

A odnośnie innych seriali to polecam oczywiście House'a, chociaż skończyłem oglądać mniej więcej na 6 sezonie (cóż za żenujące zakończenie). Poza tym to polska "Ekstradycja" mi się bardzo podobała.
- karpiu
- Juventino
Alfa i Omega napisał :
Do momentu kiedy wyszło kto zamordował Lore Palmer - Mistrozstwo świata, a muzyka prze kozak !!
Racja, zapomniałem o tym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> filmie, chociaż deszczowy ma racje pisząc o przekombinowanej fabule pózniej.Miasteczko Twin Peaks jest nadserialem i arcyserialem. poza tym...
Do momentu kiedy wyszło kto zamordował Lore Palmer - Mistrozstwo świata, a muzyka prze kozak !!

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- karosznurek
- Juventino
Ja prawie wszystkie sezony X- File. Zgodzę się z deszczowym, że w późniejszych sezonach fabuła była za bardzo przekombinowana, a poza tym to warto obejrzeć.
- francois
- Juventino
Już się nie mogę doczekać :lol: Z odcinka na odcinek wciąga coraz bardziej 8)steru pisze:Poczekaj aż dojdziesz do 4 sezonu :-Dfrancois pisze:Ostatnio zacząłem też oglądać "Dextera" - na razie obejrzałem cały pierwszy sezon i bardzo przypadł mi do gustu
- Gandalf8
- Juventino
Mietson pisze: A odnośnie innych seriali to polecam oczywiście House'a, chociaż skończyłem oglądać mniej więcej na 6 sezonie (cóż za żenujące zakończenie). Poza tym to polska "Ekstradycja" mi się bardzo podobała.
Oglądnij sobie na serialeonline.pl pięć odcinków 7 sezonu (na razie tylko tyle jest) a zobaczysz, że nawet takie fatalne zakończenie 6 sezonu może przynieść coś fajnego

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.