Smycze JUVE - Zamówienie zrealizowane
- -Lucas-
- Juventino
Nieaktualna to ona może być już po tym sezonie 8) Wówczas pokusimy się o kolejną smycz, nie ma sensu robić gadżetów ponadczasowych.PSSjuve pisze:Tyle ze za niecale 3 lata ta smycz nie bedzie aktualna bo bedzie brakowalo jednej gwiazdki .. :roll:
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2007, 00:01 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 2 razy.
- kostekyo
- Juventino
-Lucas- pisze:Nieaktualna to ona może być już po tym sezonie 8) Wówczas pokusimy się o kolejną smycz, nie ma sensu robić gadżetów ponadczasowych.PSSjuve pisze:Tyle ze za niecale 3 lata ta smycz nie bedzie aktualna bo bedzie brakowalo jednej gwiazdki .. :roll:
Lucas.....z tego co wiem to odebrali nam 2 mistrzostwa.....czyli mamy 27....czyli PSSjuve dobrze mówi...3 lata.....
- fan_of_juve
- Juventino
- Kamex22
- Juventino
kostekyo pisze:-Lucas- pisze:Nieaktualna to ona może być już po tym sezonie 8) Wówczas pokusimy się o kolejną smycz, nie ma sensu robić gadżetów ponadczasowych.PSSjuve pisze:Tyle ze za niecale 3 lata ta smycz nie bedzie aktualna bo bedzie brakowalo jednej gwiazdki .. :roll:
Lucas.....z tego co wiem to odebrali nam 2 mistrzostwa.....czyli mamy 27....czyli PSSjuve dobrze mówi...3 lata.....
ale jesli w tym roku zdobedziemy coppa italia to bedziemy miec dziesiec pucharow a to jest 1 gwiazda srebrna

- juveluck
- Juventino
Ale w herbie występuje on w pewnej kompozycji która odwołuje się do herbu miasta, zastosowanie samego byka to jak by nawiązanie do bordowych szmat z torino.swiergot pisze:Tak się składa, że ten byk jest dosłownie wyjęty żywcem z herbu Juve :-Djuveluck pisze:Byk na złączce jak żywcem wyjęty z jakiejś flagi torino... :?

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Ja też się piszę na smyczkę... XD
- Dybala 4ever
- Juventino
ja tez jestem chetny na smycz jesli mozna dopiszcie mnie do listy chetnych