TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
O ile wiem nikt nie był. Z tego co widzę, jesteś nowy tak więc witamy 8) na mecze chodzimy do Baru na Strumykowej 8)mcshroom pisze:Ktos był w Baranim Lbie na meczu z Realem??
Rozumie że ustawiamy się na derby Turyn

Ostatnio zmieniony 22 października 2008, 18:45 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- evilboy
- Juventino
no szkoda, szkoda... bo pewnie byloby ostre swietowanie
na Torino ja sie wstepnie pisze, chociaz poki co nie jestem pewien swojej obecnosci...
----------------------------------------------------------------------------------
sorry, jednak nie dalem rady dotrzec
wrocilem z urodzin kuzynki na styk o 20:30, nawet minelo mi pierwsze 45sek meczu...
na Torino ja sie wstepnie pisze, chociaz poki co nie jestem pewien swojej obecnosci...
----------------------------------------------------------------------------------
sorry, jednak nie dalem rady dotrzec

Ostatnio zmieniony 26 października 2008, 17:32 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
- mcshroom
- Juventino
Tak, to był mój pierwszy post
Jakby co piszę się na derby!!!
2 POST:
Domyślam się, że po ewentualnej wygranej trzeba liczyć się ze świętowaniem zwycięstwa?
Po przegranej(tfu tfu) też trzeba sobie poprawić humor :twisted:
2 POST:
Domyślam się, że po ewentualnej wygranej trzeba liczyć się ze świętowaniem zwycięstwa?
- Brutalo
- Juventino
Gadałem z Wojtis-em i będzie razem z Markiem i jakimś kumplem, będzie Evilboy, mcshroom i moja skromna osoba. Ustawiamy się się około 20:30 już w barze (zrobiłem przed chwilą rezerwację), a jak ktoś nie wie jak dotrzeć to privem/gg wytłumaczę. Będzie również Krystian vel Buli może z Czarnym 
Do zobaczenia 8)

Do zobaczenia 8)
Ostatnio zmieniony 25 października 2008, 00:22 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marezmo
- Juventino
Kto w zaduszki będzie w Trn i wybiera się na mecz z Romą
? My z Kubą będziemy
Jak reszta ;>?
Tu wojti-s, tylko Marka konto mi się włączyło ;D

Tu wojti-s, tylko Marka konto mi się włączyło ;D
"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
- viacheslav
- Milanista
na strumykowej? to KING, tak?bloktorun pisze:O ile wiem nikt nie był. Z tego co widzę, jesteś nowy tak więc witamy 8) na mecze chodzimy do Baru na Strumykowej 8)mcshroom pisze:Ktos był w Baranim Lbie na meczu z Realem??
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2008, 11:08 przez viacheslav, łącznie zmieniany 2 razy.
- viacheslav
- Milanista
ma jakas nazwe? co pokazuja?