VLEPKI - II tura -UWAGA- PRZECZYTAJ ZANIM OTWORZYSZ PACZKE!!
- LBaLin
- Juventino
No przeciez napisal zeby żuł zdjęcia... :lol:Szymek pisze:Co Radek ma żuć? Gumę? Przecież to temat o vlepkach a nie o słodyczach czy o czymś tam...Lukasz_JUVE pisze: Jak tylko dostaniesz to weź żuć zdjęcia, byśmy wiedzieli na co czekamy
- Radek_88
- Qualità Juventino
Trzeba odswiezyc temat, bo wlasnie dostalem vlepki
Wg mnie sa bardzo dobrej jakosci, co zreszta widac na zalaczonym zdjeciu. Jeszcze ich nie liczylem, ale mysle, ze ilosc sie zgadza. Ze wzgledow technicznych bedziemy je raczej rozsylac we wtorek, co i tak nie zmienia faktu, ze powinniscie je dostac jeszcze w przyszlym tygodniu.
http://img216.imageshack.us/my.php?imag ... 003xu5.jpg

- LBaLin
- Juventino
Jak dla mnie calkiem spoko. Te sa juz przezute? :lol:Radek_88 pisze:Trzeba odswiezyc temat, bo wlasnie dostalem vlepkiWg mnie sa bardzo dobrej jakosci, co zreszta widac na zalaczonym zdjeciu. Jeszcze ich nie liczylem, ale mysle, ze ilosc sie zgadza. Ze wzgledow technicznych bedziemy je raczej rozsylac we wtorek, co i tak nie zmienia faktu, ze powinniscie je dostac jeszcze w przyszlym tygodniu.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Własnie bylem za oknem zeby je pozbierac, bo po przezuciu jeszcze je rzucilem za oknoLBaLin pisze:Jak dla mnie calkiem spoko. Te sa juz przezute? :lol:

I przez to zucie troche zmniejszyl sie rozmiar vlepki FORZA JUVENTUS. Jest ona o jakies 4mm nizsza niz pozostale

- mateusz1897
- Juventino
Bardzo fajnie wyszły te vlepy. :-D Już sie nie moge doczekać. Mam nadzieje, że poczta się pospieszy. 

- Radek_88
- Qualità Juventino
Osoby z pierwszej tury niech wysylaja do mnie na pw adresy, na ktore mam wyslac vlepki. Koperty juz kupione (jeszcze ma je juverm), vlepki posegregowane, nie ma na co czekac z wysylka 
EDIT: Widze, ze kazdy czeka na te vlepki, w ciagu 5 minut od napisania posta juz mam 5 adresow

EDIT: Widze, ze kazdy czeka na te vlepki, w ciagu 5 minut od napisania posta juz mam 5 adresow

- Vieira
- Juventino
7 zamówien trzeba odwołac, łory z parmezanu , Spa(E)rmy czy coś w tym stylu wykazały sie niesamowitym błyskiem - jak to dzieci głupiutkie jeszcze!!
"L'emozione Juve" - uczucie silniejsze jak przywiązanie do ojczyzny !!
- Vieira
- Juventino
juverm - Co z tymi gosciami co sobie jaja zrobili??ok 7 paczek vlepek odpada!!
Ci co wpłaca dostaną vlepki czy trzeba bedzie znalesc chetnych zeby bylo znowu 20 zamówien??
Ci co wpłaca dostaną vlepki czy trzeba bedzie znalesc chetnych zeby bylo znowu 20 zamówien??
"L'emozione Juve" - uczucie silniejsze jak przywiązanie do ojczyzny !!
- juverm
- Juventino
Okazało się, że panowie Alex85, Dede#99, Reyy, Kita okazali się podszywaczami, albo innaczej "zwykłymi cio**mi". W związku z tym po raz kolejny mamy 7 wolnych kompletów, jeśli okarze się, że nikt sie po nie nie zgłosi bardzo mi przykro ale z 2 tury nici, i będzę musiał wam oddać pieniądze.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2007, 21:36 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.