Wasze ulubione kluby przed Juve
- Mario1897
- Juventino
Zawsze liczyly sie dla mnie tylko dwa kluby JUVENTUS I WISELKA! Wisla byla troche wczesniej ale jak 11 lat temu zobaczylem pierwszy raz JUVE to on wskoczyl na pierwsze miejsce!!! Wszystko ma swoje priorytety a dla mnie jest nim JUVENTUS!!!!
Ci, którzy są wierni, znają rozkosze miłości; niewierni znają tragedie miłości... WIERNY JUVE OD POCZATKU AZ DO KONCA!!!!
- CzarnyZkultury
- Juventino
jak bylem brzdącem i uczylem sie grac w pilke to moj pierwszy trener-przyjaciel byl kibicem Legii i to ona byla tą pierwsza druzyna.
A Juve kibicuje juz od 12 lat i jest on najwazniejszy (dzis np wagar z lekcji aby mecz obejzec) :twisted: Legia jakos w zapomnienie odeszla.
PO PROSTU FORZA JUVENTUS TURYN !
A Juve kibicuje juz od 12 lat i jest on najwazniejszy (dzis np wagar z lekcji aby mecz obejzec) :twisted: Legia jakos w zapomnienie odeszla.
PO PROSTU FORZA JUVENTUS TURYN !

- Bulentus
- Juventino
Dzieki mojej kochanej kuzynce Ani juz od zawsze kibicuje JUVE!!! (Dzieki Aniu!
).
Jak chyba u nas wszystkich Juve to jedyna, najwieksza milosc....
A tak poza tym to Liverpool jest dla mnie bardzo sympatyczny, nie tylko ze wzgledu na swietnych graczy czy wygrania LM w 2005 ale przede wszystkim ze wzgledu na ich bogata historie i tradycje. Jest to podobnie kultowy klub jak Juve w Italii (chociaz pod zadnym wzgleden nie moze sie porownywac to naszej Starej ukochanej Damy
Jak chyba u nas wszystkich Juve to jedyna, najwieksza milosc....
A tak poza tym to Liverpool jest dla mnie bardzo sympatyczny, nie tylko ze wzgledu na swietnych graczy czy wygrania LM w 2005 ale przede wszystkim ze wzgledu na ich bogata historie i tradycje. Jest to podobnie kultowy klub jak Juve w Italii (chociaz pod zadnym wzgleden nie moze sie porownywac to naszej Starej ukochanej Damy
- juveluck
- Juventino
No ja mam podobnie, tez lubię morderców z liverpoolu ze względu na ich bogata historie zwłaszcza tą związana z Heysel.... :?Paul-Juve-90 pisze:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ifrit23
- Juventino
ehh... żal... Niema to jak usłyszeć od kibica Juve, że lubi historie Liverpoolu :? Jak dla mnie to kibice Lpoolu są mordercami i nikim więcej.juveluck pisze:No ja mam podobnie, tez lubię morderców z liverpoolu ze względu na ich bogata historie zwłaszcza tą związana z Heysel.... :?Paul-Juve-90 pisze:
Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
- Adi_JUVE
- Juventino
JUVE mnie zachwyciło w meczu LM z Barcelona nei pamietam juz dokładnie w ktorym to było rokou,ale wydaje mi sie ze w 2002 ... mniejsza o wiekszosc wtedy to moj czcigodny brat (fan barcelony) nasmiewał sie z JUVE , a ja chciałem zrobic mu na złosc i zaczałem kibicowac JUVE (bramka Zalayety ahhhh to była ekstaza i ta mina mojego brata hehe
) od tego momentu mineło juz sporo czasu a moja miłosc do tego klubu nie słabnie, tylko wzrasta kochałem ten klub i kochac bede na zawsze ! FORZA JUVE !!!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Chyba nie wyczułeś chłopie nutki ironii w wypowiedzi juveluck'aIfrit23 pisze:ehh... żal... Niema to jak usłyszeć od kibica Juve, że lubi historie Liverpoolu :? Jak dla mnie to kibice Lpoolu są mordercami i nikim więcej.juveluck pisze:No ja mam podobnie, tez lubię morderców z liverpoolu ze względu na ich bogata historie zwłaszcza tą związana z Heysel.... :?Paul-Juve-90 pisze:

Capo di tutti capi
- rado
- Juventino
Kurcze, ile ja się wyśmiałem z takich właśnie kibiców na różnych forach - tych co teraz obecnie kibicują Czelsi, a wcześniej kochali Real, co było zaraz po tym jak uwielbiali Manchester Utd (wcześniej był Milan).... Nie przypuszczałem, że w ten sposób mogę naśmiewać się z jakiegoś Juventino - trochę mi teraz głupio ;-)
Ja to mam trochę inaczej, bo już bardzo dawno zacząłem kibicować Juve (jeszcze jak u nas grał Baggio) i jakoś nigdy niespecjalnie mnie ciągnęło do innych, chociaż zawsze wolę jak w Hiszpanii Barca pokona Real, albo w Anglii Arsenal wygra z Chelsea... ale żeby im kibicować? To raczej nie...
Ja to mam trochę inaczej, bo już bardzo dawno zacząłem kibicować Juve (jeszcze jak u nas grał Baggio) i jakoś nigdy niespecjalnie mnie ciągnęło do innych, chociaż zawsze wolę jak w Hiszpanii Barca pokona Real, albo w Anglii Arsenal wygra z Chelsea... ale żeby im kibicować? To raczej nie...
- siuta
- Juventino
brawo rado uwazam podobnie kibicuje juve 20 lat i tylko oni sie licza,moi znalomi kibicuja realowi i tez udzielaja sie na forum realu,jak znimi ogladam mecze realu przy piwku to nie daje rady ciezko przekonac 5 osob ale przyjaznimy sie tez okolo 20 lat ja ich rozumiem oni mnie oni nigdy nie kibicowali innej druzyni,czesto wspominamy wzloty i upadki naszych ulubionych klubow.
- ossy
- Juventino
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zrobili ci cos pilkarze liverpoolu? to ze jacys nacpani pseudofani rzucil sie na kibiców Juventusu, to nie znaczy ze L'pool to mordecy. Zastanów sie co piszesz, bo mod a takie glupoty. Chyba powinienes dawac przyklad na forum.juveluck pisze:No ja mam podobnie, tez lubię morderców z liverpoolu ze względu na ich bogata historie zwłaszcza tą związana z Heysel.... :?Paul-Juve-90 pisze:
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi