Wasze ulubione kluby przed Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Mario1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2007, 21:14

Zawsze liczyly sie dla mnie tylko dwa kluby JUVENTUS I WISELKA! Wisla byla troche wczesniej ale jak 11 lat temu zobaczylem pierwszy raz JUVE to on wskoczyl na pierwsze miejsce!!! Wszystko ma swoje priorytety a dla mnie jest nim JUVENTUS!!!!

Ci, którzy są wierni, znają rozkosze miłości; niewierni znają tragedie miłości... WIERNY JUVE OD POCZATKU AZ DO KONCA!!!!
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2007, 22:20

jak bylem brzdącem i uczylem sie grac w pilke to moj pierwszy trener-przyjaciel byl kibicem Legii i to ona byla tą pierwsza druzyna.
A Juve kibicuje juz od 12 lat i jest on najwazniejszy (dzis np wagar z lekcji aby mecz obejzec) :twisted: Legia jakos w zapomnienie odeszla.

PO PROSTU FORZA JUVENTUS TURYN ! :dance:

Bulentus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2007, 15:11

Dzieki mojej kochanej kuzynce Ani juz od zawsze kibicuje JUVE!!! (Dzieki Aniu! :wink: ).
Jak chyba u nas wszystkich Juve to jedyna, najwieksza milosc....

A tak poza tym to Liverpool jest dla mnie bardzo sympatyczny, nie tylko ze wzgledu na swietnych graczy czy wygrania LM w 2005 ale przede wszystkim ze wzgledu na ich bogata historie i tradycje. Jest to podobnie kultowy klub jak Juve w Italii (chociaz pod zadnym wzgleden nie moze sie porownywac to naszej Starej ukochanej Damy :wink:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2007, 15:59

Paul-Juve-90 pisze:
A tak poza tym to Liverpool jest dla mnie bardzo sympatyczny, nie tylko ze wzgledu na swietnych graczy czy wygrania LM w 2005 ale przede wszystkim ze wzgledu na ich bogata historie i tradycje. Jest to podobnie kultowy klub jak Juve w Italii (chociaz pod zadnym wzgleden nie moze sie porownywac to naszej Starej ukochanej Damy :wink:
No ja mam podobnie, tez lubię morderców z liverpoolu ze względu na ich bogata historie zwłaszcza tą związana z Heysel.... :?

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Ifrit23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2007, 17:05

juveluck pisze:
Paul-Juve-90 pisze:
No ja mam podobnie, tez lubię morderców z liverpoolu ze względu na ich bogata historie zwłaszcza tą związana z Heysel.... :?
ehh... żal... Niema to jak usłyszeć od kibica Juve, że lubi historie Liverpoolu :? Jak dla mnie to kibice Lpoolu są mordercami i nikim więcej.

Audi, vide, tace, si vis vivere in pace - Słuchaj, patrz, milcz, jeśli chcesz żyć w spokoju.
Siano

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2007, 19:06

od zawsze kibicuje juve i legi to sa dwa najlepsze kluby pod wzgledem kibicow nie ma takich na swiecie jak kibice tych 2 klubow JUVE&LEGIA

juveandlegia
Adi_JUVE

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2007, 23:00

JUVE mnie zachwyciło w meczu LM z Barcelona nei pamietam juz dokładnie w ktorym to było rokou,ale wydaje mi sie ze w 2002 ... mniejsza o wiekszosc wtedy to moj czcigodny brat (fan barcelony) nasmiewał sie z JUVE , a ja chciałem zrobic mu na złosc i zaczałem kibicowac JUVE (bramka Zalayety ahhhh to była ekstaza i ta mina mojego brata hehe :smile:) od tego momentu mineło juz sporo czasu a moja miłosc do tego klubu nie słabnie, tylko wzrasta kochałem ten klub i kochac bede na zawsze ! FORZA JUVE !!!

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 14 marca 2007, 23:46

Ifrit23 pisze:
juveluck pisze:
Paul-Juve-90 pisze:
ehh... żal... Niema to jak usłyszeć od kibica Juve, że lubi historie Liverpoolu :? Jak dla mnie to kibice Lpoolu są mordercami i nikim więcej.
Chyba nie wyczułeś chłopie nutki ironii w wypowiedzi juveluck'a :D

Capo di tutti capi
rado

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2007, 09:40

Kurcze, ile ja się wyśmiałem z takich właśnie kibiców na różnych forach - tych co teraz obecnie kibicują Czelsi, a wcześniej kochali Real, co było zaraz po tym jak uwielbiali Manchester Utd (wcześniej był Milan).... Nie przypuszczałem, że w ten sposób mogę naśmiewać się z jakiegoś Juventino - trochę mi teraz głupio ;-)

Ja to mam trochę inaczej, bo już bardzo dawno zacząłem kibicować Juve (jeszcze jak u nas grał Baggio) i jakoś nigdy niespecjalnie mnie ciągnęło do innych, chociaż zawsze wolę jak w Hiszpanii Barca pokona Real, albo w Anglii Arsenal wygra z Chelsea... ale żeby im kibicować? To raczej nie...

Juve17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2007, 12:03

Juventus był zdecydowanie pierwszy, nigdy nie kibicowałem innemu klubowi i tak już zostanie. Na dobre i na złe zawsze JUVE :]

siuta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2007, 19:16

brawo rado uwazam podobnie kibicuje juve 20 lat i tylko oni sie licza,moi znalomi kibicuja realowi i tez udzielaja sie na forum realu,jak znimi ogladam mecze realu przy piwku to nie daje rady ciezko przekonac 5 osob ale przyjaznimy sie tez okolo 20 lat ja ich rozumiem oni mnie oni nigdy nie kibicowali innej druzyni,czesto wspominamy wzloty i upadki naszych ulubionych klubow.

rado

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 marca 2007, 21:26

siuta - he, he - no miło widzieć tu kogoś również "ze stażem" :-) Ja mam dobrego kumpla - Milanistę i drugiego - fana Realu z takich mocno zagorzałych jak ja - oni też nigdy nie zmienią zdania :-)

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2007, 21:21

od 95 roku z Juve!!!! a w Polsce Groclin:P

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Nene

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2007, 21:53

Wisła Kraków 1999-2000 ll Juventus Turyn 2000-do konca życia

ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2007, 22:04

juveluck pisze:
Paul-Juve-90 pisze:
<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zrobili ci cos pilkarze liverpoolu? to ze jacys nacpani pseudofani rzucil sie na kibiców Juventusu, to nie znaczy ze L'pool to mordecy. Zastanów sie co piszesz, bo mod a takie glupoty. Chyba powinienes dawac przyklad na forum.

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
ODPOWIEDZ