Serie A: (25) Inter 1-2 JUVENTUS
- Baranek88
- Juventino
Witam. Mój post nic nie bedzie wnosił do tematu bo to tylko jedno pytanie. Ogladałem brakme adriano która nie została uznana, dlaczego? NIe moge do tego dojść czy chodzi o to ze interowy gwiazdor nie poczekał na gwizdek? czy o cos innego? Proszę odpowiedziec na priv a moderatora o wkasowanie postu.Pozdrawiam FORZA JUVE!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Jakbyś uważnie przejżał ten temat to dowiedziałbyś sięBaranek88 pisze:Witam. Mój post nic nie bedzie wnosił do tematu bo to tylko jedno pytanie. Ogladałem brakme adriano która nie została uznana, dlaczego? NIe moge do tego dojść czy chodzi o to ze interowy gwiazdor nie poczekał na gwizdek? czy o cos innego? Proszę odpowiedziec na priv a moderatora o wkasowanie postu.Pozdrawiam FORZA JUVE!

- Szymek
- Juventino
O ile dobrze pamiętam to pytałeś o rzut wolny Adriano, po którym padła nieuznana bramka, a on był pośredni :lol:bblackk pisze:O ile dobrze pamiętam pytałem o rzut wolny bezpośredni 8)Szymek pisze:Poniewż jeśli jest rzut wolny pośredni, bramka zostanie uznana jeśli jakiś zawodnik dotknie piłki lub uderzy ona konstrukcji bramki. Gdyby Adriano uderzył w poprzeczkę i następnie piłka wpadła by do bramki gol został by uznany.
Widzisz, nie znałeś zasady wykonania rzutu pośredniego a napinasz się jak nie wiem kto :lol:bblackk pisze:Zawsze myślałem, że to gra bez zasad :oops: Dobrze Szymuś, że jesteś taki światły, oczytany i w ogóle fpytke ekspert (wróżę Ci przyszłość w przedmeczowym Studio TVP) i mi wytłumaczyłeś!Szymek pisze:Zasady futbolu 8) :roll:
- Capitan
- Juventino
To juz mnie powoli śmieszy. Nie pamiętam, żeby po meczu z Milan w zeszłym sezonie była taka dyskusja na temat przekrętów, kupionych sędziów i symlantów. Czy Inter nigdy nie pogodzi się z tą porażką
Podobno to profesjonaliści więc chyba powinni rozumieć, że jak to w sporcie ktoś musi wygrać a ktoś przegrać.

Podobno to profesjonaliści więc chyba powinni rozumieć, że jak to w sporcie ktoś musi wygrać a ktoś przegrać.
- klsmkr
- Interista
W tym momencie powinna zaczac sie tradycyjna dyskusja na temat fanow Interu, ale tym razem jej nie bedzie - nie mam na to czasu. Przypomne tylko, ze po poprzednim meczu Juve - Inter na JP zostal zalozony temat, w ktorym rowniez krytykowano zachowanie naszych kibicow. O dziwo, bardzo szybko okazalo sie, ze fani Interu nie sa samotna wyspa na oceanie grzecznych, kulturalnych i zawsze wspierajacych swoja druzyne fanow calcioKOPEĆ pisze:Jak czytam niektóre wypowiedzi na forach interu to mi się rzygać chce :roll:
Ci kolesie to jest jakaś patologia i tragedia świata kibiców.
Moglbym rowniez przypomniec reakcje niektorych osob po meczu o SPW - zainteresowanych odsylam do komentarzy pod tamtym newsem. Ale po co?
PS. Nazwy druzyn piszemy z duzej litery
- mesju
- Qualità Juventino
Muszę się zgodzić, ponieważ żaden klub nie może być odpowiedzialny za to co kibice piszą na forum. Niestety, także JUVE ma kibiców, za których powinniśmy sie wstydzić, a swoją "błyskotliwość" czasami pokazują także na JP. Jeszcze tak niedawno czytałem wypowiedzi tzw. "kibiców" JUVE, którzy wyzywali wszystko, co wkoło sie poruszało (włącznie z Alexem, Don Fabio i Ibrą). To mają być "kibice"? No, ale my nic za to nie możemy... tak samo jak nic za to nie mogą prawdziwi kibice Interu, że ktoś ma mniej rozumu niż wcale (bez obrazy, ale tak to czasami wygląda)klsmkr pisze:W tym momencie powinna zaczac sie tradycyjna dyskusja na temat fanow Interu, ale tym razem jej nie bedzie - nie mam na to czasu. Przypomne tylko, ze po poprzednim meczu Juve - Inter na JP zostal zalozony temat, w ktorym rowniez krytykowano zachowanie naszych kibicow. O dziwo, bardzo szybko okazalo sie, ze fani Interu nie sa samotna wyspa na oceanie grzecznych, kulturalnych i zawsze wspierajacych swoja druzyne fanow calcioKOPEĆ pisze:Jak czytam niektóre wypowiedzi na forach interu to mi się rzygać chce :roll:
Ci kolesie to jest jakaś patologia i tragedia świata kibiców..
Moglbym rowniez przypomniec reakcje niektorych osob po meczu o SPW - zainteresowanych odsylam do komentarzy pod tamtym newsem. Ale po co?
PS. Nazwy druzyn piszemy z duzej litery.
Pozdro
- bblackk
- Juventino
-_- Pytałem o sytuację po której gola strzelił Adriano, a chociaż sędzia podyktował rzut wolny pośredni, piłkarz wolnego wykonał jako bezpośredni i to po bezpośrednim strzale z rzutu wolnego wpadła bramka, tak samo zinterpretował to sedzia, dlatego nakazał powtórkę rzutu. Po prawdłowo wykonanym rzucie wolnym pośrednim, bramka nie padła, więc?Szymek pisze:O ile dobrze pamiętam to pytałeś o rzut wolny Adriano, po którym padła nieuznana bramka, a on był pośredni :lol:
Gdzie napisałem, że nie znam zasady wykonywania rzutu wolnego pośredniego? To co wcześniej wypociłeś też takową zasadą nie jest...Szymek pisze:Nie znałeś zasady wykonania rzutu pośredniego
Napinasz? Zwnou jakiś zwrot rodem ze Studia TVP :doh:Szymek pisze:a napinasz się
O co jakby chodzi?

No właśnie, kto? Jak nie wiesz kto, to z czego się śmiejesz? Znowu nie rozumiem :oops:Szmek pisze:jak nie wiem kto :lol:
...Szymek! 8)gregor_g4 pisze:I tu Was zaskocze. W poniedzialek rano wlaczam TVP 1 a tam w Kawie czy Herbacie gosciem byl...
P.S. Starałem się nie napinać, udało mi się?
- Robert 10
- Juventino
hehe no i JUVE wygrało z Interem a Mancini i Figo jeszcze mieli bezzasadne pretensje do Moggiego, Nedveda i wszystkich sedziów a przede wszystkim do Paparesty który moim zdaniem nie popełnił zbyt wiele błędów tylko parę drobnych nie wpływających na wynik meczu.
- Szymek
- Juventino
Czekam mistrzu jak ty coś wypocisz na temat tej zasadybblackk pisze:Gdzie napisałem, że nie znam zasady wykonywania rzutu wolnego pośredniego? To co wcześniej wypociłeś też takową zasadą nie jest...
Stary, nie rozumiem masz jakiś kompleks związany z TVP? Rozumiem, Telewizja Polska to za wysokie progi dla ciebie :lol:bblackk pisze: Napinasz? Zwnou jakiś zwrot rodem ze Studia TVP :doh:
O co jakby chodzi?"
Ktoś o takim rozumowaniu jak ty, czyli nie wiem jak to sprecyzować :oops:bblackk pisze:No właśnie, kto? Jak nie wiesz kto, to z czego się śmiejesz? Znowu nie rozumiem :oops:
Dziękuje za uwagę, zapraszam wszytkich moich fanów na stronę www.bede-pracowac-w-tvp.combblackk pisze:...Szymek! 8)
Dziekuje za poświęcenie 30 sekund swojego bezcennego życia na przeczytanie mojego durnego posta.
Pozdrawiam kolegę bblackka 8)
- Pavon
- Juventino
Śędzia zinterpretował to tak, że grę zaczeli piłkarze Juventusu, bo niby dlaczego miał zarządzić powtórkę rzutu wolnego? :roll:bblackk pisze:(...) tak samo zinterpretował to sedzia, dlatego nakazał powtórkę rzutu.
- Venomik
- Juventino
Hehe. Jeśli dobrze zrozumiałem (a pewny nie jestem) to fajnie by było - strzelasz po rzucie wolnym pośrednim i w razie zego masz okazje do powtórki.
Gdyby piłka otarła kogoś z muru bądź wpadlaby po ręce Buffona to byłby gol (tak na 100% nie jestem jednak tego pewien, ale tak na 99
) a jeślie wpadła bez niczego, to Adriano miałby mieć powtórkę? :>
Gdyby piłka otarła kogoś z muru bądź wpadlaby po ręce Buffona to byłby gol (tak na 100% nie jestem jednak tego pewien, ale tak na 99

Dirty mind
- white_wolv
- Juventino
To dziala w ten sam sposob co zle wyrzucony aut.Blad = strata.I dobrze..chce sie grac w pilke to trzeba wiedziec tez co nieco o przepisach nie? 8)venomik pisze:Hehe. Jeśli dobrze zrozumiałem (a pewny nie jestem) to fajnie by było - strzelasz po rzucie wolnym pośrednim i w razie zego masz okazje do powtórki.
EDIT:
A`propo Manciniego oto moja rozmowa z kumplem,wiernym fanem Interu(ktory zreszta ogladal z nami wspolnie mecz w Krakowie) :Martin pisze: Z dnia na dzien dowiaduje sie coraz wiecej. Teraz oprocz tego, ze wszsycy sędziowie siedza nam w kieszeni dowiedzialem sie ze Juve to grono symulantow. Nie mozna bylo zwalic winy za porazke na sedziego to sie zwala na symulatorow. Hmmm ciekawe kiedy Inter przyzna, ze byl slabszy i przegral bo strzelil mniej bramek niz inna druzyna. Wszyscy na okolo są winni tylko nigdy nie oni.
Ja:
ale mnie wkurza ten mancini
placze jak stara baba
on tak zawsze?
Mati:
tak
u niego to jest tak ze nie umie sie przyznac do porazki
tylko zawsze cos wynajdzie
a to arbiter
a to boisko
itp..
Mysle ze nie ma sie przejmowac tymi beksami.Poplacza,ponarzekaja podkula ogon i wroca do walki z Milanem o drugie miejsce :twisted:
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2006, 20:27 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael900
- Juventino
Ja potwierdzam słowa szanownego Martina:
Poprostu nie mogą pogodzić się z porażką.Martin pisze: Z dnia na dzien dowiaduje sie coraz wiecej. Teraz oprocz tego, ze wszsycy sędziowie siedza nam w kieszeni dowiedzialem sie ze Juve to grono symulantow. Nie mozna bylo zwalic winy za porazke na sedziego to sie zwala na symulatorow. Hmmm ciekawe kiedy Inter przyzna, ze byl slabszy i przegral bo strzelil mniej bramek niz inna druzyna. Wszyscy na okolo są winni tylko nigdy nie oni.
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2006, 21:15 przez Michael900, łącznie zmieniany 1 raz.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
A ja się nie mogę pogodzic z wazeliną ... 

- Jasiek-x
- Juventino
Dobrze powiedziane i bardzo dobitnie. Po dłuższych obserwacjach widać, że tylko on ma jakieś wąty do Juve, inni powiedzą: "Juve miało szczęście, sędzia popełnił błąd" i tyle tematu. Ja wyżej napisane nie umie przyznać sie do porażki i zaraża tym piłkarzy... A to już psuje smak... Widać ich sąsiedzi zza miedzy są bardziej dorośli, szczególnie ich kibice, którzy są u nas na forumwhite_wolv pisze:A`propo Manciniego oto moja rozmowa z kumplem,wiernym fanem Interu(ktory zreszta ogladal z nami wspolnie mecz w Krakowie) :
Ja:
ale mnie wkurza ten mancini
placze jak stara baba
on tak zawsze?
Mati:
tak
u niego to jest tak ze nie umie sie przyznac do porazki
tylko zawsze cos wynajdzie
a to arbiter
a to boisko
itp..
Mysle ze nie ma sie przejmowac tymi beksami.Poplacza,ponarzekaja podkula ogon i wroca do walki z Milanem o drugie miejsce :twisted: