podnoszenie ciezarow, kulturystyka...

W tym pokoju możesz podyskutować z kibicami na temat innych dyscyplin sportowych.
ODPOWIEDZ
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 19:50

Zerknąłem na stronę podanę przez Ciebie. Lepszy opis jest tutaj:
Błagam, kliknij mnie! :pray:
Powinno wszystko wyjaśnić.
PS: bardzo dobre ćwiczenie sobie wybrałeś. Zyczę wytrwałości!
Pozdro!

Dirty mind
ForzaJuve_Adam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 kwietnia 2007, 20:56

KINIEK pisze: i mam pytanie co do ćwiczenia numer 5,
1. podnosze barki i w tym momencie robie nożyce sześć razy jedną nogą i sześć drugą
czy 2. podnosze barki -> jedna noga, druga i opuszczam barki i tak sześć razy (w przypadku pierwszego dnia) ?
Ja piąte ćwiczenie robiłem w sposób podobny jak w opisie na stronie podanej przez Venomika. Lewym łokciem dotykasz do prawego kolana i odwrotnie. Oczywiście do każdej nogi po 6 razy czyli łącznie 12. W tym ćwiczeniu chodzi o to, żeby pobudzić mięśnie skośne (a przynajmniej tak czytałem, bo sam to się na tym nie wyznaję :-D )

Obrazek
Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2007, 17:22

kurde mam problem:/ byłem ostatnio ciut przybyczyć, sadziło sie całkioem spoko, a tu nagle po 2 dniach lewy biceps cały spuchnięty i nie moge ręki wyprostować:/ cóż to może być?? Help!!

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2007, 22:19

Spitfire pisze:kurde mam problem:/ byłem ostatnio ciut przybyczyć, sadziło sie całkioem spoko, a tu nagle po 2 dniach lewy biceps cały spuchnięty i nie moge ręki wyprostować:/ cóż to może być?? Help!!
Przegiołeś pałe jak będzie tak z 4 dni idź do lekaża może to być zerwany rpzyczep. Albo poprostu zabardzo mu w dupe dałeś i będzie dorbze pojutrze.

Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 15:07

no miałeś rację, przegiąłem troche, ale już dzisiaj wróciłem na trena a wieczorem wybieram sie też na siłke, a jutro basen :)

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 15:12

Spitfire pisze:no miałeś rację, przegiąłem troche, ale już dzisiaj wróciłem na trena a wieczorem wybieram sie też na siłke, a jutro basen :)
Ja mam coś z lewym nadgarstkiem ostatnie tygodnie chyba 2 ale do końca maja musze to przetrzymać puźniej wrzucam nieco na luz. Bo już teraz sie źle ćwiczy a jeszcze wcale tak gorąco nie jest.

Obrazek
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 15:12

Powiem Ci tak...pracuje w sklepie z odżywkami i moim zdaniem najlepszymi firmami są Uniwersal (choć nie tani), Ultimate (juz bardziej przystępny cenowo), Optimum (prawie na każdą kieszeń) i pare produktów z Olimpa, Treca i Hi Teca. Jak powiesz o jakie konkretnie produkty Ci chodzi to powiem Ci czy są oki czy do bani.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 15:14

TomiQ pisze:Powiem Ci tak...pracuje w sklepie z odżywkami i moim zdaniem najlepszymi firmami są Uniwersal (choć nie tani), Ultimate (juz bardziej przystępny cenowo), Optimum (prawie na każdą kieszeń) i pare produktów z Olimpa, Treca i Hi Teca. Jak powiesz o jakie konkretnie produkty Ci chodzi to powiem Ci czy są oki czy do bani.
JELFA i EAP też robią dobre :D. A tak poważne to ja jestem najbardziej przekonany do Biogenixa

Obrazek
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 15:19

a biogenix to nic innego jak Olimp pod inną etykietą ;) Spójrz z tyłu na opakowanie biogenixa i Olimp i zobaczysz tego samego producenta.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 15:20

TomiQ pisze:a biogenix to nic innego jak Olimp pod inną etykietą ;) Spójrz z tyłu na opakowanie biogenixa i Olimp i zobaczysz tego samego producenta.
Wiem ale mi chodzi głównie o produkty Biogenixa. Crester Cell Pump Monster mass Crevolution.

Obrazek
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 15:39

Nio Crevolution sam brałem i byłem zadowolony i to bardzo!! Teraz "testuje" alkalyn z Olimpa.... zobaczymy jak się na tym wyjdzie ;)

cezar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 16:48

zależy ile chcesz przybrać na wadze, musisz pamiętać, że nie ma magicznych środków. Stosując Kreatyne w 6 tygodni mozesz przybrać na wadze 6 kg. Sa jednak lepsze środki mój brat w 2 tygodnie przybrał na wadze prawie 10 kg.!!!!!!! z tego co mi mówił to brał Nitrobolon + do tego jakaś dobra dieta białko itp.

Juve na zawsze w moim sercu...
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 16:48

cezar pisze:zależy ile chcesz przybrać na wadze, musisz pamiętać, że nie ma magicznych środków.
do mnie kierujesz to pytanie?????

cezar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 19:08

TomiQ

Kieruje to do osoby, która założyła ten temat czytaj gil

Juve na zawsze w moim sercu...
TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2007, 22:51

cezar pisze:TomiQ

Kieruje to do osoby, która założyła ten temat czytaj gil
aaaa to sorki troche sie zamieszałem ;)

ODPOWIEDZ