podnoszenie ciezarow, kulturystyka...
- Venomik
- Juventino
Zerknąłem na stronę podanę przez Ciebie. Lepszy opis jest tutaj:
Błagam, kliknij mnie!
Powinno wszystko wyjaśnić.
PS: bardzo dobre ćwiczenie sobie wybrałeś. Zyczę wytrwałości!
Pozdro!
Błagam, kliknij mnie!

Powinno wszystko wyjaśnić.
PS: bardzo dobre ćwiczenie sobie wybrałeś. Zyczę wytrwałości!
Pozdro!
Dirty mind
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Ja piąte ćwiczenie robiłem w sposób podobny jak w opisie na stronie podanej przez Venomika. Lewym łokciem dotykasz do prawego kolana i odwrotnie. Oczywiście do każdej nogi po 6 razy czyli łącznie 12. W tym ćwiczeniu chodzi o to, żeby pobudzić mięśnie skośne (a przynajmniej tak czytałem, bo sam to się na tym nie wyznaję :-D )KINIEK pisze: i mam pytanie co do ćwiczenia numer 5,
1. podnosze barki i w tym momencie robie nożyce sześć razy jedną nogą i sześć drugą
czy 2. podnosze barki -> jedna noga, druga i opuszczam barki i tak sześć razy (w przypadku pierwszego dnia) ?

- Spitfire
- Juventino
kurde mam problem:/ byłem ostatnio ciut przybyczyć, sadziło sie całkioem spoko, a tu nagle po 2 dniach lewy biceps cały spuchnięty i nie moge ręki wyprostować:/ cóż to może być?? Help!!
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Juve The Best
- Juventino
Przegiołeś pałe jak będzie tak z 4 dni idź do lekaża może to być zerwany rpzyczep. Albo poprostu zabardzo mu w dupe dałeś i będzie dorbze pojutrze.Spitfire pisze:kurde mam problem:/ byłem ostatnio ciut przybyczyć, sadziło sie całkioem spoko, a tu nagle po 2 dniach lewy biceps cały spuchnięty i nie moge ręki wyprostować:/ cóż to może być?? Help!!

- Juve The Best
- Juventino
Ja mam coś z lewym nadgarstkiem ostatnie tygodnie chyba 2 ale do końca maja musze to przetrzymać puźniej wrzucam nieco na luz. Bo już teraz sie źle ćwiczy a jeszcze wcale tak gorąco nie jest.Spitfire pisze:no miałeś rację, przegiąłem troche, ale już dzisiaj wróciłem na trena a wieczorem wybieram sie też na siłke, a jutro basen

- TomiQ
- Juventino
Powiem Ci tak...pracuje w sklepie z odżywkami i moim zdaniem najlepszymi firmami są Uniwersal (choć nie tani), Ultimate (juz bardziej przystępny cenowo), Optimum (prawie na każdą kieszeń) i pare produktów z Olimpa, Treca i Hi Teca. Jak powiesz o jakie konkretnie produkty Ci chodzi to powiem Ci czy są oki czy do bani.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Juve The Best
- Juventino
JELFA i EAP też robią dobreTomiQ pisze:Powiem Ci tak...pracuje w sklepie z odżywkami i moim zdaniem najlepszymi firmami są Uniwersal (choć nie tani), Ultimate (juz bardziej przystępny cenowo), Optimum (prawie na każdą kieszeń) i pare produktów z Olimpa, Treca i Hi Teca. Jak powiesz o jakie konkretnie produkty Ci chodzi to powiem Ci czy są oki czy do bani.

- TomiQ
- Juventino
a biogenix to nic innego jak Olimp pod inną etykietą
Spójrz z tyłu na opakowanie biogenixa i Olimp i zobaczysz tego samego producenta.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Juve The Best
- Juventino
Wiem ale mi chodzi głównie o produkty Biogenixa. Crester Cell Pump Monster mass Crevolution.TomiQ pisze:a biogenix to nic innego jak Olimp pod inną etykietąSpójrz z tyłu na opakowanie biogenixa i Olimp i zobaczysz tego samego producenta.

- TomiQ
- Juventino
Nio Crevolution sam brałem i byłem zadowolony i to bardzo!! Teraz "testuje" alkalyn z Olimpa.... zobaczymy jak się na tym wyjdzie 

- cezar
- Juventino
zależy ile chcesz przybrać na wadze, musisz pamiętać, że nie ma magicznych środków. Stosując Kreatyne w 6 tygodni mozesz przybrać na wadze 6 kg. Sa jednak lepsze środki mój brat w 2 tygodnie przybrał na wadze prawie 10 kg.!!!!!!! z tego co mi mówił to brał Nitrobolon + do tego jakaś dobra dieta białko itp.
Juve na zawsze w moim sercu...
- TomiQ
- Juventino
do mnie kierujesz to pytanie?????cezar pisze:zależy ile chcesz przybrać na wadze, musisz pamiętać, że nie ma magicznych środków.
- TomiQ
- Juventino
aaaa to sorki troche sie zamieszałemcezar pisze:TomiQ
Kieruje to do osoby, która założyła ten temat czytaj gil