Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Railis
- Qualità Juventino
Popieram. Kiedyś również nie miałem warunków do kibicowania (brak Internetu i C+, nawet Telegazety nie miałem i dalej nie mam), tera się trochę zmieniło i mam choc trochę bliżej do świerzych informacji o Juve. A tak na marginesie Paolo_Rosi co masz do 12 latków? Czy oni nie umią kibicować. W sumie ich większość nie ma w ogule pojęcia o Futbolu ale na ustach ma cały czas Ronaldinhi i Ronaldinho. Ich sprawa, ale zapewniam cię że młodzi ludzie só również w stanie być dobrymi kibicami. Ja mam dopiero 16 lat, a juz rozumiem co to znaczy kibicować. Wiele osów niby starszych ode mnie po straconej bramce w drugim meczu z Werderem powiedziało, że jak Juve przegra to zmienia orientację (Klubową, nie łapać mnie za słówka). To nie o to chodzi żeby kibicować temu co wygrywa w danej chwili, sztuka to być z Klubem do końca, a wczoraj (m in. na czacie) nielicznym się to udało, a większość z nich to niby stare chłopy. Zapewniam cię że jest wiele 12 latków którzy potrafią lepiej kibicować, niż niejeden 20 latek. A tak żeby nie było offtopicowo, to mnie troszkę wkurzyło, że po pierwszym meczu z Werderem TVP pokazało w sporcie wszystkie skróty meczu oprucz meczu Juve. Przepraszam bardzo, ale to jest prowokacja. I jak my mamy płacić abonament?[/url]
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
To:railis pisze:A tak na marginesie Paolo_Rosi co masz do 12 latków?
Wiekszosc tych dzieciaków to zwykli sezonowcy. Tacy ludzie mają reprezentować Juventus w tym kraju i internecie? No, grazie ...railis pisze:tera ... świerzych ... Paolo_Rosi ... umią .... w ogule ... oprucz
- leniup
- Redaktor
Już wolę chyba by tvp milczało na temat Juventusu niż żeby działy się takie cuda jak wczoraj podczas Sportowego Ekspresu:
"Włosi liczą na wracającego po kontuzji Davida Trezegeta"
napisałem fonetycznie... Czasmi aż szkoda słuchać tego co w tvp się wyprawia, nie będe już wspominał np. igrzysk... :roll:
"Włosi liczą na wracającego po kontuzji Davida Trezegeta"
napisałem fonetycznie... Czasmi aż szkoda słuchać tego co w tvp się wyprawia, nie będe już wspominał np. igrzysk... :roll:
Ostatnio zmieniony 08 marca 2006, 18:55 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jasiek-x
- Juventino
Wg mnie to w tym momencie najbardziej Juventus reprezentują ludzie z JPC, czyli conajmniej 16-latkowie. Kibicowanie 12-latków to wg mnie zaurocznie klubem - albo zamieni się w miłośc do końca, albo zniknie tak jak pierwsze zakochania...Paolo_Rossi_1982 pisze:To:railis pisze:A tak na marginesie Paolo_Rosi co masz do 12 latków?
Wiekszosc tych dzieciaków to zwykli sezonowcy. Tacy ludzie mają reprezentować Juventus w tym kraju i internecie? No, grazie ...railis pisze:tera ... świerzych ... Paolo_Rosi ... umią .... w ogule ... oprucz
- Michael900
- Juventino
Oglądaliście na TVP studio przedmeczowe Milan - Bayern? Przecierałem oczy ze zdumienia. Wreście powiedzieli coś o Juve. Czyżby listy do redakcji sportowej TVP podziałały?? Nie chce mi się wierzyć 

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- MarQs
- Juventino
Dokładnie, też przed chwilą oglądałem, czytając wcześniej temat dziwnie się poczułem :-D Gmoch jest the beściak, jego komentarze są rozbrajająceMIKI_900 pisze:Oglądaliście na TVP studio przedmeczowe Milan - Bayern? Przecierałem oczy ze zdumienia. Wreście powiedzieli coś o Juve. Czyżby listy do redakcji sportowej TVP podziałały?? Nie chce mi się wierzyć

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja jestem ciekawy jednej rzeczy. Zawsze pokazują w wiadomościach relacje z wyczynów ligywych Barcy, Chelsea i Realu, nie ważne cze grają z największymy rywalami czy z ostatnią drużyną w lidze. Ciekawe czy choćby wspomną o takim szlagierze jakim bez wątpienia jest mecz Juve-Milan. Już raz w tym sezonie TVP i TVN się za przeproszeniem zeszmaciły kiedy nie wspomniały o zwycięstwie Milanu 3-1.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- MarQs
- Juventino
Pokazywanie i uwielbienie Tvp do tych wszystkich "super extra" drużyn to już tradycja. O ile jeszcze mecze Chelsea moge obejrzeć, oglądając Real czy Barce żygać mi sie chce komentami Szpaka i reszty ...
Ronaldo to Ronaldo tamto
Ronaldo to Ronaldo tamto
- Mr Cezary
- Juventino
O przepraszam. Na TVN 24 pokazali nawet bramki! A w niedziele raczej nie ma co liczyć na powtórkę z rozrywki - gramy na "nudnym", "smutnym" i "pustym" Delle Alpi. A więc po co pokazywać bramki z tak nudnym meczów, skoro trzeba zabulić za to fortunę :roll:ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem ciekawy jednej rzeczy. Zawsze pokazują w wiadomościach relacje z wyczynów ligywych Barcy, Chelsea i Realu, nie ważne cze grają z największymy rywalami czy z ostatnią drużyną w lidze. Ciekawe czy choćby wspomną o takim szlagierze jakim bez wątpienia jest mecz Juve-Milan. Już raz w tym sezonie TVP i TVN się za przeproszeniem zeszmaciły kiedy nie wspomniały o zwycięstwie Milanu 3-1.
- 29
- Juventino
Maciej Szczęsny: "Skoro już jesteśmy na drużyny włoskie skazani w tej lidze mistrzów. To chociaż dobrze, że pojawiła się drużyna która jak się mecz zaczyna to dostaje w czape i musi strzelać bramki" /mniej więcej takie słowa, kto oglądał pomeczowe studio Milan-Bayern ten wie/ :evil:
Teraz już wiadomo dlaczego w TVP są włoskie drużyny pomijane... :evil:
Oni tam cały czas o Catanaccio gadają !!
,że to niby złe.. a zaraz potem się Chelsea podniecają
:snooty: Kto gra brzydszą piłkę, od razu wiadomo.. 
edit: A co do Gmocha
To ja jestem za tym aby go TVP posyłała na stadiony, co by nam komentował. Było by pięknie Liga Mistrzów + Jacek Gmoch za sterami mikrofonów
dzisiaj coś o słabym self-confidence Ambrosiniego było :rotfl:
Oni tam cały czas o Catanaccio gadają !!

edit: A co do Gmocha

Ostatnio zmieniony 08 marca 2006, 23:35 przez 29, łącznie zmieniany 2 razy.
- leniup
- Redaktor
Zacznijmy od tego że studia pomeczowe w TVP, można pooglądać żeby mieć polewkę z komentarzy Gmocha, bo są naprawdę pierwszej klasy. Co do Szczęsnego jego wypowiedzi są żałosne, ekspercina od siedmiu boleści się znalazł który nawet nie wie co to jest Catenaccio od tego zacznijmy... :roll:el_pajaco pisze:Maciej Szczęsny: "Skoro już jesteśmy na drużyny włoskie skazani w tej lidze mistrzów. To chociaż dobrze, że pojawiła się drużyna która jak się mecz zaczyna to dostaje w czape i musi strzelać bramki" /mniej więcej takie słowa, kto oglądał pomeczowe studio Milan-Bayern ten wie/ :evil:
Oni tam cały czas o Catanaccio gadają !!![]()
,że to niby złe.. a zaraz potem się Chelsea podniecają
:snooty: Kto gra brzydszą piłkę, od razu wiadomo..
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ale mi nei chodzi o TVN 24, no bo tam to informacje 24 godziny na dobe lecą więc tutaj już musieli znaleść chwilę dla tego meczu.Mr Cezary pisze:O przepraszam. Na TVN 24 pokazali nawet bramki! A w niedziele raczej nie ma co liczyć na powtórkę z rozrywki - gramy na "nudnym", "smutnym" i "pustym" Delle Alpi. A więc po co pokazywać bramki z tak nudnym meczów, skoro trzeba zabulić za to fortunę :roll:ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja jestem ciekawy jednej rzeczy. Zawsze pokazują w wiadomościach relacje z wyczynów ligywych Barcy, Chelsea i Realu, nie ważne cze grają z największymy rywalami czy z ostatnią drużyną w lidze. Ciekawe czy choćby wspomną o takim szlagierze jakim bez wątpienia jest mecz Juve-Milan. Już raz w tym sezonie TVP i TVN się za przeproszeniem zeszmaciły kiedy nie wspomniały o zwycięstwie Milanu 3-1.
Mi chodzi że nic nie powidzieli w tych Faktach.
A zapraszanie byłych piłkarzy których wypowiedzi są żałosne jest u nas modne. Oprócz znanego "eksperta" Maćka Szczęsnego również niedawno do Polsatu Sport zostali zaproszeni Kowalczyk, Citko i Kosecki.
Kosecki mówił ze Morinho nie jest wcale wielkim trenerem, bo mając takie pieniądze każdy by zwyciężał, tylko popierwsze pieniądze nie grają, a po drugie niech wytłumaczy mi jak "cienias" Murinho zdobył LM z Porto.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- luisenriqe
- Juventino
Dlaczego juventus nie moze grac tak ofensywnie jak milan? a moze nawet lepiej? nie chce capello
- MarQs
- Juventino
piszesz już drugiego posta w ciągu kilku minut, że nie chcesz Capello - troche nie na temat, zanim coś napiszesz zastanów się trochę.luisenriqe pisze:Dlaczego juventus nie moze grac tak ofensywnie jak milan? a moze nawet lepiej? nie chce capello
:rotfl: :rotfl:Kosecki mówił ze Morinho nie jest wcale wielkim trenerem, bo mając takie pieniądze każdy by zwyciężał, tylko popierwsze pieniądze nie grają, a po drugie niech wytłumaczy mi jak "cienias" Murinho zdobył LM z Porto.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2006, 11:12 przez MarQs, łącznie zmieniany 1 raz.