Mercato (LATO 2021) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 40 razy

Nieprzeczytany post 27 sierpnia 2021, 20:47

Sorek21 pisze: 27 sierpnia 2021, 20:38 No i gdzie ten Kean ?
FC Everton ;)

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 01:37

Romano potwierdza ze placek Kean ma do nas wrócić. Rozchwytywany 21 latek przepychany przez Raiole który grzeje lawe naszym zbawieniem.’

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 77 razy
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 08:00

Adrian27th pisze: 28 sierpnia 2021, 01:37 Romano potwierdza ze placek Kean ma do nas wrócić. Rozchwytywany 21 latek przepychany przez Raiole który grzeje lawe naszym zbawieniem.’
Może i Kean na daną chwilę to żaden top ani gwarancja powiedzmy 20 bramek w sezonie, ale gość mając zaledwie 21 lat ma już na swoim koncie przygody z Juve, PSG czy solidnym Evertonem, a także reprezentacji Włoch i w tych dwóch pierwszych ekipach coś tam nawet strzelał. Jeśli Moise wydorośleje i trochę zmądrzeje, to ma sporą szansę, że wybije się ponad przeciętność, a nawet wskoczy na bardzo wysoki poziom. W innym przypadku skończy jak jego idol Balotelli tylko, że raczej w międzyczasie nie zdobędzie LM. Największym problemem może okazać się jedynie osoba jego agenta, bo gdy Kean zacznie regularnie trafiać do bramek rywali, to Raiola standardowo wyskakoczy z jakimiś podwyżkami, klauzulami, itp. Wiadomo, że obecnie większym wzmocnieniem byłby Icardi, ale on (a właściwie jego żoneczka) też coś mają z głową i raczej nie chciałbym ich w Juve. Mamy teraz sporo młodych zawodników w składzie i fajnie byłoby gdybyśmy dali im szansę na regularne występy i zgranie się (nawet kosztem Scudetto), tak by za dwa lata mieć ekipę, której zazdrościć będzie nam cała Europa.

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 09:59

Juvepolandczyki: "odbudowujmy kadre mlodymi, zdolnymi Wlochami, bo i tak nie ma hajsu na jakies topowe gwiazdy"

Też Juvepolandczyki: "co kurła, Kean? Placek, platfus i pastuch. Won z nim, niech wypi*rdala".
I tak sie zyje na tej wsi, jak mawial nieodzalowany klasyk tego forum.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Rozgrzany Sturaro

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 37 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 10:15

Bo każdy młody Włoch to placek, któremu nie warto dawać szans - lepiej ściągnąć gotowego 28latka z historią kontuzji mięśniowych, wtedy jest lepiej. :prochno:

Bierzmy kogoś na ten napad, bo z Moratą świata nie zawojujemy.

Profesor

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 10:55

Adrian27th pisze: 28 sierpnia 2021, 01:37 Romano potwierdza ze placek Kean ma do nas wrócić. Rozchwytywany 21 latek przepychany przez Raiole który grzeje lawe naszym zbawieniem.’
Nie ma być zbawieniem. Może grać jako napasnik, na lewej, prawej stronie, no i jest WYCHOWANKIEM klubu więc nagle zyskujemy jedno więcej miejsce w składzie.

Bez Ronaldo ma być powrót do korzeni czyli Juve mniej zależne od jednego zawodnika, teraz strzelanie bramek będzie bardziej rozłożone na wszystkich. Zobaczymy jak Allegri to poukłada.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 11:09

Pojawiają się głosy, że raczej zdecydujemy się na młodych zawodników. Wyjątkiem może być Icardi, ale transfer ten może być bardzo trudny do realizacji.
Na przyszłe lato Juventus ma mieć budżet na większe nazwiska.
Nawet bez Ronaldo walka o mistrza jest naszym obowiązkiem. W LM nie idzie nam od dwóch lat. Ćwierćfinał będzie dobrą podstawą do rozwijania drużyny. Moim zdaniem ćwierćfinał jest w naszym zasięgu.

Michael_M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 11:36

Ja się zastanawiam co nasi chcą zrobić...myślałem przez chwilę, że może dogadują się z Grubym by wziąć w przyszłym roku Hallanda,ale kurde...to mi się wydaje takim sci-fi, że...no nie wiem. Z drugiej strony lepiej wydać 75 mln na Hallanda niż podobną kwotę na Vlahovicia.
Kean super opcja. Nasz wychowanek we wciąż świetnym wieku.
Scamacca? Nie wiem. Może. Jakby się rozwinął do takiego grania na poziomie jak Dzeko to uuuu. Icardi to bardzo dobry napastnik i pod względem piłkarskim nic do niego nie mam, ale jego pozaboiskowe przeboje to takie trochę niesmaczne...no bo kto normalny pozwala mówić żonie do mikrofonów, że ten bolcuje ją naście razy na dzień? :bad:

Profesor

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 12:04

Nie wierzę w Hallanda za rok przy jego oczekiwaniach finansowych, przegapiliśmy okazję na niego i trzeba o nim zapomnieć.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 184 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 12:15

Michael_M pisze: 28 sierpnia 2021, 11:36 Icardi to bardzo dobry napastnik i pod względem piłkarskim nic do niego nie mam, ale jego pozaboiskowe przeboje to takie trochę niesmaczne...no bo kto normalny pozwala mówić żonie do mikrofonów, że ten bolcuje ją naście razy na dzień? :bad:
Jakie to ekscesy ? Ile ich było i co Ci do tego ? Na boisku się to nie odbijało więc nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma. Każda celebrytka znanego piłkarza lansuje się na swój sposób. Lewandowska kiedyś powiedziała, że "każdy choć raz powinien w życiu polecieć do USA" i w stosunku do tej głupoty, słowa żony Icara nie zrobiły na mnie wrażenia.

Obrazek
Ehem

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 12:16

Haalanda przechwycą szejkowie.

fivapoPL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 12:20

Ehem pisze: 28 sierpnia 2021, 12:16 Haalanda przechwycą szejkowie.
Pewnie tak , ale zostanie kasa na TOP do pomocy z 2 można kupić. Lub jak będzie miał dobry sezon Vlahović to jego.

Michael_M

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 12:24

MRN pisze: 28 sierpnia 2021, 12:15
Michael_M pisze: 28 sierpnia 2021, 11:36 Icardi to bardzo dobry napastnik i pod względem piłkarskim nic do niego nie mam, ale jego pozaboiskowe przeboje to takie trochę niesmaczne...no bo kto normalny pozwala mówić żonie do mikrofonów, że ten bolcuje ją naście razy na dzień? :bad:
Jakie to ekscesy ? Ile ich było i co Ci do tego ? Na boisku się to nie odbijało więc nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma. Każda celebrytka znanego piłkarza lansuje się na swój sposób. Lewandowska kiedyś powiedziała, że "każdy choć raz powinien w życiu polecieć do USA" i w stosunku do tej głupoty, słowa żony Icara nie zrobiły na mnie wrażenia.
Jakieś pozaboiskowe problemy są bo co by nie powiedzieć o Conte to Icardi był gościem, którego odstawił w pierwszej kolejności. Wiem, że Conte to buc i wiele można mu zarzucić, ale on zawsze tak robi jak pojawia się w nowym klubie. "Czyści" szatnie.

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 31 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 12:29

Wg wszelkich doniesień, Raiola chce zarobków dla Haalanda w wysokości minimum 30 netto i tyle samo prowizji dla siebie.
Dajta spokój... City, PSG, może Real (wątpliwe) i to wszystko.
Chłopak nie jest nowym Ronaldo ani Messim.

fivapoPL

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 sierpnia 2021, 12:53

Garreat pisze: 28 sierpnia 2021, 12:29 Wg wszelkich doniesień, Raiola chce zarobków dla Haalanda w wysokości minimum 30 netto i tyle samo prowizji dla siebie.
Dajta spokój... City, PSG, może Real (wątpliwe) i to wszystko.
Chłopak nie jest nowym Ronaldo ani Messim.
Z tymi zarobkami to gruby oszalał , niech coś chłopak najpierw wygra to póżniej można mu taką kase dawać , a on co na razie wygrał?

Zablokowany