Mercato (LATO 2021) DYSKUSJA
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Romano potwierdza ze placek Kean ma do nas wrócić. Rozchwytywany 21 latek przepychany przez Raiole który grzeje lawe naszym zbawieniem.’
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 77 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Może i Kean na daną chwilę to żaden top ani gwarancja powiedzmy 20 bramek w sezonie, ale gość mając zaledwie 21 lat ma już na swoim koncie przygody z Juve, PSG czy solidnym Evertonem, a także reprezentacji Włoch i w tych dwóch pierwszych ekipach coś tam nawet strzelał. Jeśli Moise wydorośleje i trochę zmądrzeje, to ma sporą szansę, że wybije się ponad przeciętność, a nawet wskoczy na bardzo wysoki poziom. W innym przypadku skończy jak jego idol Balotelli tylko, że raczej w międzyczasie nie zdobędzie LM. Największym problemem może okazać się jedynie osoba jego agenta, bo gdy Kean zacznie regularnie trafiać do bramek rywali, to Raiola standardowo wyskakoczy z jakimiś podwyżkami, klauzulami, itp. Wiadomo, że obecnie większym wzmocnieniem byłby Icardi, ale on (a właściwie jego żoneczka) też coś mają z głową i raczej nie chciałbym ich w Juve. Mamy teraz sporo młodych zawodników w składzie i fajnie byłoby gdybyśmy dali im szansę na regularne występy i zgranie się (nawet kosztem Scudetto), tak by za dwa lata mieć ekipę, której zazdrościć będzie nam cała Europa.Adrian27th pisze: ↑28 sierpnia 2021, 01:37 Romano potwierdza ze placek Kean ma do nas wrócić. Rozchwytywany 21 latek przepychany przez Raiole który grzeje lawe naszym zbawieniem.’
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Juvepolandczyki: "odbudowujmy kadre mlodymi, zdolnymi Wlochami, bo i tak nie ma hajsu na jakies topowe gwiazdy"
Też Juvepolandczyki: "co kurła, Kean? Placek, platfus i pastuch. Won z nim, niech wypi*rdala".
I tak sie zyje na tej wsi, jak mawial nieodzalowany klasyk tego forum.
Też Juvepolandczyki: "co kurła, Kean? Placek, platfus i pastuch. Won z nim, niech wypi*rdala".
I tak sie zyje na tej wsi, jak mawial nieodzalowany klasyk tego forum.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Rozgrzany Sturaro
- Juventino
- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Bo każdy młody Włoch to placek, któremu nie warto dawać szans - lepiej ściągnąć gotowego 28latka z historią kontuzji mięśniowych, wtedy jest lepiej. 
Bierzmy kogoś na ten napad, bo z Moratą świata nie zawojujemy.

Bierzmy kogoś na ten napad, bo z Moratą świata nie zawojujemy.
- Profesor
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie ma być zbawieniem. Może grać jako napasnik, na lewej, prawej stronie, no i jest WYCHOWANKIEM klubu więc nagle zyskujemy jedno więcej miejsce w składzie.Adrian27th pisze: ↑28 sierpnia 2021, 01:37 Romano potwierdza ze placek Kean ma do nas wrócić. Rozchwytywany 21 latek przepychany przez Raiole który grzeje lawe naszym zbawieniem.’
Bez Ronaldo ma być powrót do korzeni czyli Juve mniej zależne od jednego zawodnika, teraz strzelanie bramek będzie bardziej rozłożone na wszystkich. Zobaczymy jak Allegri to poukłada.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Pojawiają się głosy, że raczej zdecydujemy się na młodych zawodników. Wyjątkiem może być Icardi, ale transfer ten może być bardzo trudny do realizacji.
Na przyszłe lato Juventus ma mieć budżet na większe nazwiska.
Nawet bez Ronaldo walka o mistrza jest naszym obowiązkiem. W LM nie idzie nam od dwóch lat. Ćwierćfinał będzie dobrą podstawą do rozwijania drużyny. Moim zdaniem ćwierćfinał jest w naszym zasięgu.
Na przyszłe lato Juventus ma mieć budżet na większe nazwiska.
Nawet bez Ronaldo walka o mistrza jest naszym obowiązkiem. W LM nie idzie nam od dwóch lat. Ćwierćfinał będzie dobrą podstawą do rozwijania drużyny. Moim zdaniem ćwierćfinał jest w naszym zasięgu.
- Michael_M
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Ja się zastanawiam co nasi chcą zrobić...myślałem przez chwilę, że może dogadują się z Grubym by wziąć w przyszłym roku Hallanda,ale kurde...to mi się wydaje takim sci-fi, że...no nie wiem. Z drugiej strony lepiej wydać 75 mln na Hallanda niż podobną kwotę na Vlahovicia.
Kean super opcja. Nasz wychowanek we wciąż świetnym wieku.
Scamacca? Nie wiem. Może. Jakby się rozwinął do takiego grania na poziomie jak Dzeko to uuuu. Icardi to bardzo dobry napastnik i pod względem piłkarskim nic do niego nie mam, ale jego pozaboiskowe przeboje to takie trochę niesmaczne...no bo kto normalny pozwala mówić żonie do mikrofonów, że ten bolcuje ją naście razy na dzień?
Kean super opcja. Nasz wychowanek we wciąż świetnym wieku.
Scamacca? Nie wiem. Może. Jakby się rozwinął do takiego grania na poziomie jak Dzeko to uuuu. Icardi to bardzo dobry napastnik i pod względem piłkarskim nic do niego nie mam, ale jego pozaboiskowe przeboje to takie trochę niesmaczne...no bo kto normalny pozwala mówić żonie do mikrofonów, że ten bolcuje ją naście razy na dzień?

- MRN
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
Jakie to ekscesy ? Ile ich było i co Ci do tego ? Na boisku się to nie odbijało więc nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma. Każda celebrytka znanego piłkarza lansuje się na swój sposób. Lewandowska kiedyś powiedziała, że "każdy choć raz powinien w życiu polecieć do USA" i w stosunku do tej głupoty, słowa żony Icara nie zrobiły na mnie wrażenia.

- Michael_M
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Jakieś pozaboiskowe problemy są bo co by nie powiedzieć o Conte to Icardi był gościem, którego odstawił w pierwszej kolejności. Wiem, że Conte to buc i wiele można mu zarzucić, ale on zawsze tak robi jak pojawia się w nowym klubie. "Czyści" szatnie.MRN pisze: ↑28 sierpnia 2021, 12:15Jakie to ekscesy ? Ile ich było i co Ci do tego ? Na boisku się to nie odbijało więc nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma. Każda celebrytka znanego piłkarza lansuje się na swój sposób. Lewandowska kiedyś powiedziała, że "każdy choć raz powinien w życiu polecieć do USA" i w stosunku do tej głupoty, słowa żony Icara nie zrobiły na mnie wrażenia.
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Wg wszelkich doniesień, Raiola chce zarobków dla Haalanda w wysokości minimum 30 netto i tyle samo prowizji dla siebie.
Dajta spokój... City, PSG, może Real (wątpliwe) i to wszystko.
Chłopak nie jest nowym Ronaldo ani Messim.
Dajta spokój... City, PSG, może Real (wątpliwe) i to wszystko.
Chłopak nie jest nowym Ronaldo ani Messim.