Wszystko o Squadra Azzurra
- macko95
- Juventino
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Fajnie ze wreszcie Berardi dostanie szanse. Teraz atak nie wyglada zle, choc brakuje 9tki z prawdziwego zdarzenia.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Pelle wyrasta na pewniaka, facet jest mocno niedoceniany. Wiadomo że to nie ta półka co Inzaghi, Montella czy Vieri, a nawet Di Vaio lub Corradi, ale pomimo tego to bardzo solidny zawodnik. Zobaczymy jak ze zdrowiem Rossiego, w formie ten facet jest absolutnym topem.

- pan Zambrotta
- Juventino
- zbysioJuve
- Juventino
Widzę, że Conte chyba przeprosił się już z Quagliarellą :roll:
Tak wybiegając jednak trochę w przyszłość to nie wróżę wielkich sukcesów squadrze na przyszłorocznym turnieju w przypadku gdy Pirlo będzie grał w pierwszej jedenastce. Czyżby znowu szykowała się kolejna wielka impreza zmarnowana przez Italię?

- Łukasz
- Juventino
Czyli nie jest lepszy od napastników czwartego sortu tamtego pokolenia. Niezła rekomendacjaBaczu pisze:Pelle wyrasta na pewniaka, facet jest mocno niedoceniany. Wiadomo że to nie ta półka co Inzaghi, Montella czy Vieri, a nawet Di Vaio lub Corradi, ale pomimo tego to bardzo solidny zawodnik

- wloski
- Juventino
Trololo, w kadrze zawsze było miejsce dla mocnych średniaków, a ostatnim z przykładów, który mocno się przydał jest Toni. Obecna reprezentacja może nie gra jakoś super, ale zauważyłem pewną regułę, gdy Włosi przechodzą eliminacje jak burza, kupa na turnieju, jak grają kupę w eliminacjach, na turnieju wysoko. Tak więc, może się uda, szczególnie, że turniej u sąsiadów. Ta reprezentacja ma potencjał, ale za dużo potencjału się leczy, jak wszyscy będą zdrowi, to podstawa będzie mocna.Baczu pisze:Pelle wyrasta na pewniaka, facet jest mocno niedoceniany. Wiadomo że to nie ta półka co Inzaghi, Montella czy Vieri, a nawet Di Vaio lub Corradi, ale pomimo tego to bardzo solidny zawodnik. Zobaczymy jak ze zdrowiem Rossiego, w formie ten facet jest absolutnym topem.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie wiem czy obaj trolujecie czy tylko jeden z was ale mam nadzieję, że obaj...wloski pisze:Trololo, w kadrze zawsze było miejsce dla mocnych średniaków, a ostatnim z przykładów, który mocno się przydał jest Toni.Baczu pisze:Pelle wyrasta na pewniaka, facet jest mocno niedoceniany. Wiadomo że to nie ta półka co Inzaghi, Montella czy Vieri, a nawet Di Vaio lub Corradi
Corradi w tym gronie wygląda jak skarpeta w sandałach a Toni to taki sam mocny średniak jak Lewandowski

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- zbysioJuve
- Juventino
@Maly, ale tu jest mowa o napastnikach, a napastników rozlicza się najczęściej z liczby strzelonych goli i na pewno jest to w jakimś stopniu wyznacznik danego napastnika. Bo co to za napastnik jak strzela mało bramek albo strzeli coś od święta.Maly pisze:nie wiem czy obaj trolujecie czy tylko jeden z was ale mam nadzieję, że obaj...wloski pisze:Trololo, w kadrze zawsze było miejsce dla mocnych średniaków, a ostatnim z przykładów, który mocno się przydał jest Toni.Baczu pisze:Pelle wyrasta na pewniaka, facet jest mocno niedoceniany. Wiadomo że to nie ta półka co Inzaghi, Montella czy Vieri, a nawet Di Vaio lub Corradi
Corradi w tym gronie wygląda jak skarpeta w sandałach a Toni to taki sam mocny średniak jak Lewandowskia nie... lepszy, bo przecież więcej goli w Bayernie strzelał i to Bayernie gorszym
[ a wg wielu tego forum gole to wyznacznik jakości ]