Mercato (Lato 2016)
- Gajowy Marucha
- Juventino
Hmmm, już sam nie wiem co myśleć
Wygląda na to, że sam zawodnik już dogadany, po testach i faktycznie jest w Turynie, tylko na linii Juventus - Zenit cos się skasztaniło

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Każdy powinien ufać Marottcie. Ja ostatni raz w niego zwątpiłem w czasie okienka 2014, gdy sprowadził Moratę, Pereyrę, Evrę i Sturaro. Myślałem, że to będą 4 wtopy, ale potem każdy z tych graczy coś nam dał i pozytywnie mnie zaskoczył. A teraz, po 2 latach, sprzedaliśmy już 2 z nich zyskiem dla nas.Hoffman pisze:Już widzę te psy wieszane na.Marottcie za to że się nie targowal tylko rzucił takie kwoty za 30 latka/ gościa z,rocznym kontraktem.
- pęto
- Juventino
Witsel siedzi w Turynie i obgryza paznokcie zastanawiając się, czy tylko strzelił sobie wycieczkę, czy jednak będzie mógł już tu pozostać i reprezentować topowy klub po raz pierwszy w swej karierze.
Sissoko ma pójść do Evertonu za 30 mln funciaków, także Newcastle ściągnęło swój haracz.
Sissoko ma pójść do Evertonu za 30 mln funciaków, także Newcastle ściągnęło swój haracz.
We will say what time will tell....
Verbum Labile debet non esse stabile.
- Przemo90
- Juventino
W ogóle nie czytasz doniesień prasowych i tego co się dzieje dookoła. I w ogóle tu nie chodziło o targowanie się o 100 Euro. Piłkarze zostali zdjęci z rynku siłą a na to nie mamy wpływu, również na to, że pewnego progu Witsel czy Matuidi nie przeskoczą i jak można płacić porządny hajs za kogoś kto raczej spłaci się swoją grą, to tak na prawdę Witsela nie możemy być pewni, bo jest jak odkurzony mebel na strychu, zaś Matuidi na pewno nie jest wart więcej niż 30 mln, zawodnik, który ma jedną nogę jest lepszą wersją Asamoha, bardziej inteligentny i jednak lepiej grający z przodu, nie dający możliwości przeskoczyć poziom wyżej, sorry. Realnie patrząc to ja również nie dałbym za Matuidiego więcej niż 30 mln, a za Witsela 20. Nawet jeśli rynek mówi co innego i nasza sakiewka również.[/quote]
To ja jestem ciekawy kogo Ty byś kupił do środka pomocy ? Tylko nie wyskakuj mi znierealnymi opcjami jak Hamsik czy Naingolan
To ja jestem ciekawy kogo Ty byś kupił do środka pomocy ? Tylko nie wyskakuj mi znierealnymi opcjami jak Hamsik czy Naingolan
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 21:54 przez Przemo90, łącznie zmieniany 1 raz.

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Kuben
- Juventino
Z Matuidim też panował optymizm w naszych szeregach :roll:CavAllano pisze:Spokojnie, media piszą o optymizmie w naszych szeregach. Ponoć zdążymy.
Podbijam, jeśli nie przyjdzie chociażby plan F w postaci Witsela to Marotta się zbłaźni.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Przemo90
- Juventino
Ciekawe czy to prawda, że Zenit musi zaklepać jakiegoś kasztana aby puścić dwie kolejne transakcje - Witsela do nas i Hernanesa do Genui. A ciekawe co słychać u Lichego (w sumie puszczenie go do merd i dopłacenie do Brozovia byłoby okazją, jakie Marotta lubi i ciąglę o nich gada.)

"Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy" ~Giampiero Boniperti~
- Patrol
- Juventino
Ciężko w to uwierzyć. Po twitterze hulałyby zdjęcia z lotniska bądź z siedziby Juve. Wydaje się, że bajeczki o tym, że jesteśmy przygotowani na odejście Pogby były wymyślone na potrzeby mediów i kibiców.Olek1987 pisze:Podobno selekcjoner Belgów potwierdził, że Witsel jest we Włoszech, ale Zaza tez byl w Niemczech.... :roll:

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
http://m.tuttojuve.com/calciomercato/il ... lia-331875Patrol pisze:Ciężko w to uwierzyć. Po twitterze hulałyby zdjęcia z lotniska bądź z siedziby Juve. Wydaje się, że bajeczki o tym, że jesteśmy przygotowani na odejście Pogby były wymyślone na potrzeby mediów i kibiców.Olek1987 pisze:Podobno selekcjoner Belgów potwierdził, że Witsel jest we Włoszech, ale Zaza tez byl w Niemczech.... :roll:Paratici podkreślał też, że na pewno przyjdzie ktoś do pomocy, ale chyba nie miał na myśli Cuadrado
Słowa Martineza który potwierdził, że Witsel jest w Turynie.
- pęto
- Juventino
Lichtenstein ponoć zostaje, przynajmniej do stycznia. Inter ino oblazł się smakiem.Przemo90 pisze:Ciekawe czy to prawda, że Zenit musi zaklepać jakiegoś kasztana aby puścić dwie kolejne transakcje - Witsela do nas i Hernanesa do Genui. A ciekawe co słychać u Lichego (w sumie puszczenie go do merd i dopłacenie do Brozovia byłoby okazją, jakie Marotta lubi i ciąglę o nich gada.)
We will say what time will tell....
- Piti
- Juventino
co z tego ze jest w Turynie jak 22:00 a ani widu ani slychu o tym zeby podpisal ten pieprzony papierek. Mam nadzieje ze koniec konców zdążymy bo zbłaźnie sie ze swoim awatarem i podpisem razem z Marottą :roll:
- Przemo90
- Juventino
Według mnie nie byliśmy w ogóle przygotowani, plan mieliśmy tylko na Cuadrado i to plan był pt: wstrzymać się do końca, a nóż się uda.Patrol pisze:Ciężko w to uwierzyć. Po twitterze hulałyby zdjęcia z lotniska bądź z siedziby Juve. Wydaje się, że bajeczki o tym, że jesteśmy przygotowani na odejście Pogby były wymyślone na potrzeby mediów i kibiców.Olek1987 pisze:Podobno selekcjoner Belgów potwierdził, że Witsel jest we Włoszech, ale Zaza tez byl w Niemczech.... :roll:Paratici podkreślał też, że na pewno przyjdzie ktoś do pomocy, ale chyba nie miał na myśli Cuadrado
Ściaganie goście w ostatnich minutac mercato, który za kilka miesięcy ma być za darmo świadczy tylko o głupocie Marotty i braku jakiegokolwiek planu. Czy on jest taki naiwny ? Mayslał że się dogada z szejkiem z Paryża bez żadnych alternatyw ? PSG nas pogoniło i zostaliśmy z ręką w nocniku. Prosta sprawa. Już widze jutro to jego pierd..... że mamy konkurencyjny skład a bombą transferową do pomocy jest powrót połamanego Markiza
Scalono. /Hoffman
W sumie i dobrze - pierwszy raz się postawiliśmy zawodnikowi - zawsze wszystkim robiliśmy dobrze. Z drugiej strony szkoda Brozovica. Cięzko też będzie sie patrzyło na skwaszoną minę lichego siedzącego na ławie.pęto pisze:Lichtenstein ponoć zostaje, przynajmniej do stycznia. Inter ino oblazł się smakiem.Przemo90 pisze:Ciekawe czy to prawda, że Zenit musi zaklepać jakiegoś kasztana aby puścić dwie kolejne transakcje - Witsela do nas i Hernanesa do Genui. A ciekawe co słychać u Lichego (w sumie puszczenie go do merd i dopłacenie do Brozovia byłoby okazją, jakie Marotta lubi i ciąglę o nich gada.)

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Albo w ciągu 57 minut dołoży kilka baniek i skończy się happy(?) endem, albo strolluje wszystkich "szpeców" którzy przez jakieś 200 stron (a czytałem wszystkie) wyjaśniali jaki to z Witsela to Mistrz. Ewentualnie wiatr powieje w inną stronę i chorągiewki zaczną gadać, że nasza pomoc nawet bez Witsela to potęga, a przy okazji jechać po Beppe, że nie zapłacił tych 2 mln więcej za prawdziwy skarb formacji pomocy WZMACNIAJĄCY Juventus. Inną opcją będzie obrona naszego DS'a, który nie dał się oszukać tym niedobrym z Zenitu i PSG.Kuben pisze:Podbijam, jeśli nie przyjdzie chociażby plan F w postaci Witsela to Marotta się zbłaźni.
Nóż*, widelec czy łyżka, dzisiaj mam kupę śmiechu z tego co się tu dziejePrzemo90 pisze:a nóż się uda.

*chodziło Ci chyba o słowo 'nuż'
O to to. Zaczyna sięrazdwarazdwa pisze:Jeżeli prawdą jest, że Zenit zmienił w ostatniej chwili zdanie co do kwoty/ zastępstwa, to są niepoważnym klubem i to nie będzie wina Marotty, jeżeli Witsel z tego powodu nie przyjdzie.

Następnytowalski pisze:Nie ma co płakać, nie licząc przemo90 i paru innych. Byłby powiedzmy zapchajdziurą. Skład i tak jest kompletny. Jakby przyszedł super, jak go nie ma tragedia się żadna nie wydarzyła.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 22:30 przez jackop, łącznie zmieniany 5 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!