Transfery w Europie
- Cabrini_idol
- Juventino
Salah podpisał kontrakt z Liverpoolem. Kwota transferu 45 mln euro wraz z bonusami.
Liverpool
. Tam nie ma pomocy, obrony, bramkarza. A oni ładują 45 mln w takiego przereklamowanego piłkarza. Jeszcze zrozumiałbym jakby tam była solidna defensywa i można ryzykować. Nic, nic się nie uczą na własnych błędach.
edit : jednak 42+8 mln euro :shock:
Liverpool

edit : jednak 42+8 mln euro :shock:

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
cały Klopp
aczkolwiek Salah wcale nie jest zły tylko, że nie czuję by miał podnieść ich poziom
pytanie brzmi kto odejdzie... Coutinho? bo że Sturridge to chyba było przesądzone już dawno temu

pytanie brzmi kto odejdzie... Coutinho? bo że Sturridge to chyba było przesądzone już dawno temu
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Cabrini_idol
- Juventino
W zasadzie Roma i Liverpool to po jednej rodzinie i tam za dużo negocjacji nie było.

- Piti
- Juventino
Cóż, mnie również nie przekonywał egipcjanin, choć co by nie mówić - statystyki go bronią, bo jednak 15 bramek i 13 asyst robi wrażenie. Niemniej jednak zawsze wydawał mi sie gościem, który pewnego poziomu nie przeskoczy. Roma robi dobry deal
- Łukasz
- Juventino
Przereklamowanego? Facet ma kapitalną szybkość (we Włoszech w tym elemencie nikt z nim nie miał startu), niezły drybling i technikę, lewa noga trż przyzwoicie ułożona. Fajnie się go oglądało (tym bieganiem i energetycznością zawsze mi nieco Nedveda przypominał), czy to w Violce, czy w Romie. 15 goli 11* asyst w tym sezonie to nie jest zły wynik.Cabrini_idol pisze:A oni ładują 45 mln w takiego przereklamowanego piłkarza
*za whoscored
- Cabrini_idol
- Juventino
Spoko rozumiem, masz prawo tak myśleć o nim. Dla mnie to jednowymiarowy piłkarz. Do tego mega nieskuteczny. Szybkość to jego najważniejsza cecha. No i to byłoby na tyle. Wg mnie nie jest wart 50 melonów. Ale jak Liverpool lubi to niech ma. Znowu tam nie będzie miał kto bronić bo budżet rozpieprzą na ofensywnych.

- Cabrini_idol
- Juventino
MU podobno oferuje 7,5 mln euro Nainggolanowi. Może być ciekawie. Jeśli Roma pozbędzie się Manolasa,Rudigera,Salaha i Nainggolana w jednym okienku to wróci do mizerności lat 90-tych. Wtedy otworzy się szansa przed drużynami z Mediolalnu.

- Cabrini_idol
- Juventino
Chelsea have contacted Bayern Munich for Jerome Boateng, according to Sky Italy
A Manolas niby do Bayernu.
A Manolas niby do Bayernu.

- juventusprzemek
- Juventino
Taki Boateng byłby dobry jakby Leo odszedł )
- wagner
- Juventino
Ruben Neves, którym mieliśmy się interesować zamienia Porto na Wolverhampton. Na dole link z krótką historią jego losów:
http://zzapolowy.com/skonczyl-w-championship/
http://zzapolowy.com/skonczyl-w-championship/