Mercato (Lato 2016)
- Zizou_1989
- Juventino

bomba ale pewnie PSG kupilo Draxlera a nie dotyczy to Juvelukaszqq pisze:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ty Ty podaj źródło!lukaszqq pisze:
właśnie podali że jest bomba ,ale nie podali jaka i do kogo?
Sturaro out? Chętnie!
http://transfery.info/92794,relacja-na- ... nsferowego
E: Dawid Luiz w Chelsea
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 19:44 przez Zizou_1989, łącznie zmieniany 1 raz.
- Olek1987
- Juventino

Są do tyłu więc pewnie chodzi o David Luizlukaszqq pisze:ForzaItanimulli3vujcm pisze:Ty Ty podaj źródło!lukaszqq pisze:
właśnie podali że jest bomba ,ale nie podali jaka i do kogo?
Sturaro out? Chętnie!
http://transfery.info/92794,relacja-na- ... nsferowego
Zero szacunku dla Pogby
- Kamex22
- Juventino

Myślę, że w ciągu 3h 15min będziemy wiedzieć wszystko oficjalnie.Olek1987 pisze:Oficjalka Witsela w ciągu 2h
Aras wydaje mi się, że trafisz na listę szczypka
Ja już czekam tylko na oficjalję Axela i wywalenie Hernanesa. Ten De Ceglie może nawet zostać. Miejsca w składzie nie zajmie bo wychowanek, a imprezę po meczu rozkręci dobrym bitem
Jeśli powyższe się spełni to dla mnie okienko 9,5/10. To 0,5 żeby za rok mogło być jeszcze lepiej.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 19:48 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Higuain - Dybala
A.Sandro - Marchisio - Pjanic - Khedira - D.Alves
Chiellini - Bonucci - Barzagli
Buffon
Pjaca - Mandzukic - Cuadrado
Asamoah - Lemina - Witsel
Evra - Benatia - Rugani - Lichtsteiner
Neto
+ Mandragora i Sturaro
Nikt we Włoszech nie ma takiej ławki w obronie, pomocy i ataku. Ba, nawet w Europie niewiele kto ma taką ławkę. Nasz rezerwowy skład (gdyby się tak zgrał, a nie grał razem tylko w kilku pucharowych meczach) walczyłby pewnie z Romą, Napoli i Interem o miejsce na podium
Taki Pjaca, Cuadrado i Mandzukic ze świeżym zapasem sił mogą naprawdę poderwać drużynę i zmienić obraz gry. Zawsze marzyłem, żebyśmy mieli takich rezerwowych skrzydłowych z dobrym dryblingiem i to na oba skrzydła jak Pjaca i Cuadrado. Jestem przekonany, że w tym sezonie będziemy silniejsi, niż kiedykolwiek po Calciopoli. Może środek pola jest odrobinę słabszy, ale jeszcze nigdy nie mieliśmy takiej ławki, takich wahadłowych i takiego ataku.
A.Sandro - Marchisio - Pjanic - Khedira - D.Alves
Chiellini - Bonucci - Barzagli
Buffon
Pjaca - Mandzukic - Cuadrado
Asamoah - Lemina - Witsel
Evra - Benatia - Rugani - Lichtsteiner
Neto
+ Mandragora i Sturaro
Nikt we Włoszech nie ma takiej ławki w obronie, pomocy i ataku. Ba, nawet w Europie niewiele kto ma taką ławkę. Nasz rezerwowy skład (gdyby się tak zgrał, a nie grał razem tylko w kilku pucharowych meczach) walczyłby pewnie z Romą, Napoli i Interem o miejsce na podium
- Mily
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie no ja na następne okno transferowe otwieram własną pseudogazetę. Poczekam na deadline i przywalę wymyślonym newsem typu "TRANSFEROWA BOMBA: Messi negocjuje z Juventusem". Kij że zmyślone, fejm się będzie przez chwilę zgadzał, kasa z reklam też.
- CzeczenCZN
- Juventino

Ej ale z tym Hernanesem jest tak, że ponoć Sami go nie chcemy puścić, póki nie dopniemy Witsela.
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 57 razy
Fanem Cuadrado nie jestem ale nie da się zaprzeczyć, że pozwoli nam on na więcej wariantów taktycznych co bardzo mi się podoba.
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 20:01 przez Poprostu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Olek1987
- Juventino

Najnowsze info jest takie, że doszlismy do porozumienia z Zenitem, ale ... muszą najpierw znalezc zastepstwo za WitselaHaris pisze:Co z tym Witselem?
Nowsze info: Zenit chce 25 mln
Wistel przyjdzie w styczniu.
Zero szacunku dla Pogby
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
A i jeszcze jedno, na co nikt chyba nie zwrócił uwagi. Między Cuadrado a D.Alvesem jest 5 lat różnicy.
Oby Witsel przyszedł, bo przy urazach Asamoah i Khediry, gracz z taką kartą kontuzji: http://www.transfermarkt.pl/axel-witsel ... eler/35047 to dla nas zabawienie
Oby Witsel przyszedł, bo przy urazach Asamoah i Khediry, gracz z taką kartą kontuzji: http://www.transfermarkt.pl/axel-witsel ... eler/35047 to dla nas zabawienie
- Antichrist
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie jestem jakimś wielkim fanem Belga, ale jakby nie przyszedł jednak to byłaby lekka zwała. Czasu coraz mniej.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- 19redhof10
- Juventino

dajmy im hernanesa.Olek1987 pisze:Najnowsze info jest takie, że doszlismy do porozumienia z Zenitem, ale ... muszą najpierw znalezc zastepstwo za WitselaHaris pisze:Co z tym Witselem?
Nowsze info: Zenit chce 25 mln
Wistel przyjdzie w styczniu.
- Zizou_1989
- Juventino

bo u niego to na odwrótCrunny pisze:A i jeszcze jedno, na co nikt chyba nie zwrócił uwagi. Między Cuadrado a D.Alvesem jest 5 lat różnicy.
- Cataclysm9
- Juventino

Pełno baitów na TT, odstawiam, nie dla mnie ostatnie dni mercatoOsgiliath pisze:Wut? oO Mandzu? Chyba Licht.Cataclysm9 pisze:Mandzukić blisko BVB
Nie po to opylaliśmy Zazę, żeby zostać z Pjaca, Dybala i Igłą.