Mercato (Lato 2016)
- jakku1
- Juventino

Czy ja dobrze widzę i oficjalka mówi o tym, ze wypozyczylismy Cuadrado do 2019 roku?RICTOR pisze:5 mln za wypożyczenie i 25 w trzech ratach za ewentualny wykup jeśli Juan osiągnie jakieś tam ustalone cele sportowe. Trochę dużo, ale fajnie znów mieć w kadrze Cuadrado.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Patrol
- Juventino

Czyli co, mit o Beppe, który nie kupuje nikogo przydatnego w ostatni dzień mercato można uznać za obalony?
Trochę dziwi to całe zamieszanie z Witselem. Wszyscy dziennikarze prześcigali się w kolejnych doniesieniach, niektórzy nawet napisali, że już jest w samolocie. Zdjęć nie ma, temat ucichł. Coś mi tu śmierdzi. :confused2: Warto dodać, że na stronie Lega Calcio, przy nazwisku Juana widnieje data 30 sierpnia. Dziennikarze rzeczywiście mają zwykle spóźnione info.
Trochę dziwi to całe zamieszanie z Witselem. Wszyscy dziennikarze prześcigali się w kolejnych doniesieniach, niektórzy nawet napisali, że już jest w samolocie. Zdjęć nie ma, temat ucichł. Coś mi tu śmierdzi. :confused2: Warto dodać, że na stronie Lega Calcio, przy nazwisku Juana widnieje data 30 sierpnia. Dziennikarze rzeczywiście mają zwykle spóźnione info.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Dobra, mój błąd. Czytałem włoskie ogłoszenie prasowe i się rypnąłem.
2019, Beppe to jednak kozak jest
2019, Beppe to jednak kozak jest
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 19:03 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morgesztern
- Juventino

Wypożyczenie Cuadrado do 2019 to biznes życia. I to bez obligatoryjnego wykupu! 

- Olek1987
- Juventino

Jest info o Witselu z 18:50 - 18 + 3 mln bonusu , kontrakt 4 lata , 4 mln za sezon.Patrol pisze:Czyli co, mit o Beppe, który nie kupuje nikogo przydatnego w ostatni dzień mercato można uznać za obalony?![]()
Zero szacunku dla Pogby
- lukaszqq
- Juventino

Kamex22 pisze:A nie 25 minus 5 czyli faktycznie 20+5 (dodatkowo 4 miliony bonusów ewentualnych)RICTOR pisze:5 mln za wypożyczenie i 25 w trzech ratach za ewentualny wykup jeśli Juan osiągnie jakieś tam ustalone cele sportowe. Trochę dużo, ale fajnie znów mieć w kadrze Cuadrado.
"for a fee of €25 million, payable in three financial years, minus the loan fees already paid."
Czy ja dobrze widzę, że wypożyczony do 2019 roku?
pJuventus podał, że Juan Cuadrado został wypożyczony na trzy lata, a każdy rok będzie płatny pięć milionów. W międzyczasie Włosi mogą go wykupić za wspomniane 25 milionów euro, odejmując to co przeleją za jego pobyt tymczasowy. Dodatkowo transakcja zawiera bonusy warte cztery miliony euro.
- Olek1987
- Juventino

A nie jest prawda. Obligatoryjny wykup aktywuje siępo osiągnieciu założomych celów sportowych...Morgesztern pisze:Wypożyczenie Cuadrado do 2019 to biznes życia. I to bez obligatoryjnego wykupu!
Podsumowując mamy Cuadrado na 3 lata za 15 mln, jak będziemy chcieli/musieli go wykupić po 3 latach to dokładamy 10 + 4 mln i jest nasz,
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 19:07 przez Olek1987, łącznie zmieniany 1 raz.
Zero szacunku dla Pogby
- Morgesztern
- Juventino

Fakt, właśnie doczytałem po angielsku. Niemniej - to fantastyczny deal.Olek1987 pisze:A nie jest prawda. Obligatoryjny wykup aktywuje siępo osiągnieciu założomych celów sportowych...Morgesztern pisze:Wypożyczenie Cuadrado do 2019 to biznes życia. I to bez obligatoryjnego wykupu!

- lukaszqq
- Juventino

Juventus podał, że Juan Cuadrado został wypożyczony na trzy lata, a każdy rok będzie płatny pięć milionów. W międzyczasie Włosi mogą go wykupić za wspomniane 25 milionów euro, odejmując to co przeleją za jego pobyt tymczasowy. Dodatkowo transakcja zawiera bonusy warte cztery miliony euro.Olek1987 pisze:A nie jest prawda. Obligatoryjny wykup aktywuje siępo osiągnieciu założomych celów sportowych...Morgesztern pisze:Wypożyczenie Cuadrado do 2019 to biznes życia. I to bez obligatoryjnego wykupu!
Podsumowując mamy Cuadrado na 3 lata za 15 mln, jak będziemy chcieli/musieli go wykupić po 3 latach to dokładamy 10 + 4 mln i jest nasz,
- Olek1987
- Juventino

Jakby na to nie spojrzeć mamy Cuadrado za 29 mln eurolukaszqq pisze:Juventus podał, że Juan Cuadrado został wypożyczony na trzy lata, a każdy rok będzie płatny pięć milionów. W międzyczasie Włosi mogą go wykupić za wspomniane 25 milionów euro, odejmując to co przeleją za jego pobyt tymczasowy. Dodatkowo transakcja zawiera bonusy warte cztery miliony euro.Olek1987 pisze:A nie jest prawda. Obligatoryjny wykup aktywuje siępo osiągnieciu założomych celów sportowych...Morgesztern pisze:Wypożyczenie Cuadrado do 2019 to biznes życia. I to bez obligatoryjnego wykupu!
Zero szacunku dla Pogby
- Kamex22
- Juventino

lukaszqq pisze:Juventus podał, że Juan Cuadrado został wypożyczony na trzy lata, a każdy rok będzie płatny pięć milionów. W międzyczasie Włosi mogą go wykupić za wspomniane 25 milionów euro, odejmując to co przeleją za jego pobyt tymczasowy. Dodatkowo transakcja zawiera bonusy warte cztery miliony euro.Olek1987 pisze:A nie jest prawda. Obligatoryjny wykup aktywuje siępo osiągnieciu założomych celów sportowych...Morgesztern pisze:Wypożyczenie Cuadrado do 2019 to biznes życia. I to bez obligatoryjnego wykupu!
Masz rację. Nie doczytałem, że te 5 M to co roku (zgineło mi słówko annual). Sorka za wprowadzenie w błąd wcześniej.
Czyli maksymalnie 29 milionów. Nie jest to jakoś mega dużo.
Przyznam się, że osobiście martwię się, że Cuadrado może mieć 'krótki okres przydatności' gdyż mocno bazuje na szybkości, no ale zobaczymy jak to będzie. Ja tam jestem zadowolony
Chelsea przez ponad 2 miesiące nie chciała rozłożyć nóg, a koniec końców niezłe bukkake
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2016, 19:15 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- CzeczenCZN
- Juventino

Tyle że Cuadrado w 2019 roku będzie miał 31 lat - tyle co Hernanes teraz - oby formę trzymał! 
W ogóle to świetny deal! Dlatego tyle to trwało - bo to jest tak suche INFO i kwota - a dopiero potem dokładne szczegóły.
W ogóle to świetny deal! Dlatego tyle to trwało - bo to jest tak suche INFO i kwota - a dopiero potem dokładne szczegóły.