Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 15:19

Virgil pisze:
yanquez pisze:Słyszeliście? Oscar...

Spekulacja: James do Chelsea, a Oscar do nas... Kurde nie mam czasu w robocie sprawdzić - niech ktoś to zbada, bo mi tak gadają chłopaki tylko nad uchem... Jakaś pierdoła chyba, bo nic poważnego nie słyszałem o tym...
Oscar pod względem gry pressingiem i w defensywie byłby idealny
Nie mam zielonego pojęcia, jak można wybrzydzać w kwestii Witsela, a dwa posty niżej napisać, że Oscar to idealny piłkarz dla nas :prochno:
Brazol od dobrych dwóch sezonów stoi w miejscu, poza tym każdy obrońca Serie A przestawiałby go jak szafkę nocną.
Pomijam już twierdzenia, że sam Pogba jest lepszy od Witslea z Pjanicem, ale to Twoja opinia i masz do niej prawo.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 15:58

Inter caly czas naciska na nas w sprawie Lichtsteinera i maja zlozyc jeszcze jedna propozycje jego transferu.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
Hoffman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:10

Jak zaoferuja jakąś gotówkę to nie będę płakał za Stefanem, ale w innym wypadku niech zostanie, starczy tej dobroci zs strony zarządu.

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:26

Jesli dobrze zrozumiałem to na TuttoJuve jest info, że agent Cuadrado jest już w siedzibie Juventusu :)

Na tej samej stronie dowiemy się, że agent Jamesa stwierdził, że jego zawodnik zostaje w Realu.

zakiii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:27

Co tutaj taka cisza? Nie tego się spodziewałem w ostatnich godzinach okienka :D

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 12 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:27

No okienko zaczyna sie co raz bardziej zblizac do konca a tu ani Cuardado ani Witsela, do tego teraz ta akcja Lichym. Marotta znowu sie mota, oby nie bylo Hernanes vol. 2 na koniec.

Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:31

O której dziś koniec okienka?

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Virgil pisze:A Pisanie że Pjanic reprezentuje ten sam poziom co Pogba to absurd w ofensywie ok, ale Pogba jeszcze dawał - fizyczność i ogromny dynamizm w środku pola + grę w defensywie (wiem Vidal to nie był ale potrafił Pogba to robić).
Porównaj Pogbę z Pirlo albo Modriciem, a wyjdzie Ci praktycznie to samo. To są zupełnie inni pomocnicy i nie będziemy raczej grali w tej formacji tak jak w zeszłym sezonie, gdzie Marchisio, Leminie, czy komukolwiek kto grał w środku bliżej było do defensywnego pomocnika niż rozgrywającego. Powiedzmy, że wyjątkiem był Hernanes, ale to tak z braku laku (bronić to on kompletnie nie potrafi) i biorąc pod uwagę, że w całym sezonie zagrał tyle dobrych spotkań, że można je policzyć na palcach jednej ręki nie ma co tego brać za wzorzec.
Mily pisze:Lichego opetalo? Do merd chce iść? Ehh...
Jakoś chyba dwa lata temu czytałem, że on się z Juventusem praktycznie w ogóle nie utożsamia. Ot, spoko pracodawca i fajna atmosfera w robocie, ale przecież to nie jedyna tego typu firma na świecie i gdzie indziej też może być dobrze.

Sternicy Interu wprost mówią, że nikogo nam nie sprzedadzą, a my im niby mamy oddać zawodnika z ważnym kontraktem za darmo. Przepraszam bardzo, ale w tym wypadku to Lichtsteiner niefajnie się zachowuje, a nie Juventus. Absolutnie nie możemy przystać na takie rozwiązanie, w ogóle do zimy nie powinniśmy go nigdzie puszczać, bo jak zespół, który od 5 lat regularnie dostaje od nas bęcki na boisku, będzie nas robił w czoko na rynku transferowym to dosłownie każdy będzie chciał tak samo. Nie każdy klasowy zawodnik ma klauzulę w kontrakcie, kończy mu się umowa albo ma zapis, że może ją rozwiązać bez porozumienia z klubem i nie ma z tego tytułu różnych nieprzyjemności.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Jelon pisze:O której dziś koniec okienka?
23

Zero szacunku dla Pogby
Hypeman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:33

Agent Cuadrado podobno w siedzibie Juve.

jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
Jelon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:33

Olek1987 pisze:
Jelon pisze:O której dziś koniec okienka?
23
Dzięki, to może jest to faktycznie jakaś cisza przed burzą. Co z tym Witselem wie ktoś coś? Żeby nie przekombinowali przypadkiem.

aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:34

Jeszcze będzie tak, że ani Witsel ani Juan nie przyjdą i zostaniemy z Hernanesem.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:37

aras pisze:Jeszcze będzie tak, że ani Witsel ani Juan nie przyjdą i zostaniemy z Hernanesem.
Sky Sport minute temu podało, że Cuadrado graczem Juve

Zero szacunku dla Pogby
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:42

Olek1987 pisze:
aras pisze:Jeszcze będzie tak, że ani Witsel ani Juan nie przyjdą i zostaniemy z Hernanesem.
Sky Sport minute temu podało, że Cuadrado graczem Juve
Oby, ale to jeszcze nie jest oficjalna wiadomość Juventusu, tylko dziennikarzyna zza morza.

Liczę, że Witsel będzie dla nas wzmocnieniem, choć nie do końca jestem przekonany co do jego osoby. Największy jego minus to szybkość, w zasadzie jej brak.

Morgesztern

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 sierpnia 2016, 16:50

Witsel idzie na piechotę do Turynu. Insiderzy potwerdzają. :smile:

Przy okazji - agent Brozovicia ogłosił, że Chorwat zostanie w Interze.

Obrazek
Zablokowany