Mercato (Lato 2016)
- panlider
- Juventino

Nie mam zielonego pojęcia, jak można wybrzydzać w kwestii Witsela, a dwa posty niżej napisać, że Oscar to idealny piłkarz dla nasVirgil pisze:Oscar pod względem gry pressingiem i w defensywie byłby idealnyyanquez pisze:Słyszeliście? Oscar...
Spekulacja: James do Chelsea, a Oscar do nas... Kurde nie mam czasu w robocie sprawdzić - niech ktoś to zbada, bo mi tak gadają chłopaki tylko nad uchem... Jakaś pierdoła chyba, bo nic poważnego nie słyszałem o tym...
Brazol od dobrych dwóch sezonów stoi w miejscu, poza tym każdy obrońca Serie A przestawiałby go jak szafkę nocną.
Pomijam już twierdzenia, że sam Pogba jest lepszy od Witslea z Pjanicem, ale to Twoja opinia i masz do niej prawo.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- jakku1
- Juventino

Inter caly czas naciska na nas w sprawie Lichtsteinera i maja zlozyc jeszcze jedna propozycje jego transferu.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- AdiJuve
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy
No okienko zaczyna sie co raz bardziej zblizac do konca a tu ani Cuardado ani Witsela, do tego teraz ta akcja Lichym. Marotta znowu sie mota, oby nie bylo Hernanes vol. 2 na koniec.
- Arbuzini
- Juventino

Porównaj Pogbę z Pirlo albo Modriciem, a wyjdzie Ci praktycznie to samo. To są zupełnie inni pomocnicy i nie będziemy raczej grali w tej formacji tak jak w zeszłym sezonie, gdzie Marchisio, Leminie, czy komukolwiek kto grał w środku bliżej było do defensywnego pomocnika niż rozgrywającego. Powiedzmy, że wyjątkiem był Hernanes, ale to tak z braku laku (bronić to on kompletnie nie potrafi) i biorąc pod uwagę, że w całym sezonie zagrał tyle dobrych spotkań, że można je policzyć na palcach jednej ręki nie ma co tego brać za wzorzec.Virgil pisze:A Pisanie że Pjanic reprezentuje ten sam poziom co Pogba to absurd w ofensywie ok, ale Pogba jeszcze dawał - fizyczność i ogromny dynamizm w środku pola + grę w defensywie (wiem Vidal to nie był ale potrafił Pogba to robić).
Jakoś chyba dwa lata temu czytałem, że on się z Juventusem praktycznie w ogóle nie utożsamia. Ot, spoko pracodawca i fajna atmosfera w robocie, ale przecież to nie jedyna tego typu firma na świecie i gdzie indziej też może być dobrze.Mily pisze:Lichego opetalo? Do merd chce iść? Ehh...
Sternicy Interu wprost mówią, że nikogo nam nie sprzedadzą, a my im niby mamy oddać zawodnika z ważnym kontraktem za darmo. Przepraszam bardzo, ale w tym wypadku to Lichtsteiner niefajnie się zachowuje, a nie Juventus. Absolutnie nie możemy przystać na takie rozwiązanie, w ogóle do zimy nie powinniśmy go nigdzie puszczać, bo jak zespół, który od 5 lat regularnie dostaje od nas bęcki na boisku, będzie nas robił w czoko na rynku transferowym to dosłownie każdy będzie chciał tak samo. Nie każdy klasowy zawodnik ma klauzulę w kontrakcie, kończy mu się umowa albo ma zapis, że może ją rozwiązać bez porozumienia z klubem i nie ma z tego tytułu różnych nieprzyjemności.
- Hypeman
- Juventino

Agent Cuadrado podobno w siedzibie Juve.
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze
- aras
- Juventino

Oby, ale to jeszcze nie jest oficjalna wiadomość Juventusu, tylko dziennikarzyna zza morza.Olek1987 pisze:Sky Sport minute temu podało, że Cuadrado graczem Juvearas pisze:Jeszcze będzie tak, że ani Witsel ani Juan nie przyjdą i zostaniemy z Hernanesem.
Liczę, że Witsel będzie dla nas wzmocnieniem, choć nie do końca jestem przekonany co do jego osoby. Największy jego minus to szybkość, w zasadzie jej brak.
- Morgesztern
- Juventino

Witsel idzie na piechotę do Turynu. Insiderzy potwerdzają. 
Przy okazji - agent Brozovicia ogłosił, że Chorwat zostanie w Interze.
Przy okazji - agent Brozovicia ogłosił, że Chorwat zostanie w Interze.