Premier League
- PlanetJuve
- Juventino
oo to mnie teraz zaskoczyłeś tą wypowiedzią Hazarda.. Zdziwiło mnie to, że wszedł dopiero w drugiej połowie to teraz mam wyjaśnienie dlaczego.pablo1503 pisze:Wygrywają z Livkami tylko po to, żeby tydzień wcześniej przegrać z Sunderlandem, a dziś zremisować z Norwich.Paweljuve2006 pisze:Chelsea chyba ostatecznie wykluczyła się z walki o majstra.. Coś Mourinho ostatnio zawodzi na Stamford Bridge i w ogole średniawka ten powrót do Anglii- zero trofeów.
Przed sezonem Wiedziałem, że Mourinho nic nie osiągnie z Chelsea. Mało tego, facet sprzedał Mate, teraz są jakieś problemy z Hazardem, który ostatnio publicznie powiedział, że Chelsea nie potrafi grać piłkę i grają u niego sentymenty, jak chociażby Lampard.
- pablo1503
- Juventino
Oczywiście moje zdanie z Lampardem nie ma nic wspólnego z wypowiedzą Hazarda. Źle to zdanie skonstruowałem. Ma pretensje do słabej gry po prostu, a jak wiadomo, Jose nie da sobie w kaszę dmuchać i nie ma dla niego piłkarzy niezastąpionych. 'Hazard w ostatnim czasie został mocno skrytykowany przez Jose Mourinho, po tym jak powiedział, że "Chelsea nie umie grać piłką". Portugalczyk odpardł byłemu zawodnikowi Lille twierdząc, że "Eden nie jest typem gracza, który poświeca się dla zespołu" - te słowa wywołały lawinę spekulacji na temat przyszłości Hazarda w Londynie'Paweljuve2006 pisze:oo to mnie teraz zaskoczyłeś tą wypowiedzią Hazarda.. Zdziwiło mnie to, że wszedł dopiero w drugiej połowie to teraz mam wyjaśnienie dlaczego.pablo1503 pisze:Wygrywają z Livkami tylko po to, żeby tydzień wcześniej przegrać z Sunderlandem, a dziś zremisować z Norwich.Paweljuve2006 pisze:Chelsea chyba ostatecznie wykluczyła się z walki o majstra.. Coś Mourinho ostatnio zawodzi na Stamford Bridge i w ogole średniawka ten powrót do Anglii- zero trofeów.
Przed sezonem Wiedziałem, że Mourinho nic nie osiągnie z Chelsea. Mało tego, facet sprzedał Mate, teraz są jakieś problemy z Hazardem, który ostatnio publicznie powiedział, że Chelsea nie potrafi grać piłkę i grają u niego sentymenty, jak chociażby Lampard.

- PlanetJuve
- Juventino
Widać to już nie te czasy, że przed Murinho piłkarze trzepali portkami i wykonywali ślepo jego polecenia.. Tacy piłkarze jak Mata i Hazard to wirtuozi futbolu i pod nich też dałoby się stworzyć mega ekipę ale skoro Jose woli murować bramkę i liczyć na fart z kontr to jego wolapablo1503 pisze:Oczywiście moje zdanie z Lampardem nie ma nic wspólnego z wypowiedzą Hazarda. Źle to zdanie skonstruowałem. Ma pretensje do słabej gry po prostu, a jak wiadomo, Jose nie da sobie w kaszę dmuchać i nie ma dla niego piłkarzy niezastąpionych. 'Hazard w ostatnim czasie został mocno skrytykowany przez Jose Mourinho, po tym jak powiedział, że "Chelsea nie umie grać piłką". Portugalczyk odpardł byłemu zawodnikowi Lille twierdząc, że "Eden nie jest typem gracza, który poświeca się dla zespołu" - te słowa wywołały lawinę spekulacji na temat przyszłości Hazarda w Londynie'Paweljuve2006 pisze:oo to mnie teraz zaskoczyłeś tą wypowiedzią Hazarda.. Zdziwiło mnie to, że wszedł dopiero w drugiej połowie to teraz mam wyjaśnienie dlaczego.pablo1503 pisze: Wygrywają z Livkami tylko po to, żeby tydzień wcześniej przegrać z Sunderlandem, a dziś zremisować z Norwich.

- Lucas87
- Juventino
Najlepsze, że tuż po meczu z Liverpoolem, wygranym chyba dość niespodziewanie mieli szanse zarówno na mistrzostwo Anglii i jeszcze liczyli na finał Champions League. Swoją okazję na wygranie ligi zmarnowali meczami właśnie z tego typu ogórkami jak Norwich, a nie silnymi zespołami. Za dużo wpadek na Stamford Bridge jak na klasę Mourinho i potencjał kadrowy The Blues. Sprawiają wrażenie, jakby nie zależało im na wygranych ze słabeuszowi, a przecież tymi spotkaniami wygrywa się mistrzostwo.
- pablo1503
- Juventino
Naprawdę nie wiem, jak oni to zrobili.
Przegrali z cienką Chelsea, a tego meczu nawet nie ma co komentować. Mimo wszystko to dla nich i tak wielki sezon. Mieli powalczyć co najwyżej o LM, a prawie do samego końca bili się o majstra.
Przegrali z cienką Chelsea, a tego meczu nawet nie ma co komentować. Mimo wszystko to dla nich i tak wielki sezon. Mieli powalczyć co najwyżej o LM, a prawie do samego końca bili się o majstra.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Troche ich szkoda. Passe maja lepsza niz swego czasu Inter-25 lat
Myslalem ze Gerrard na zakonczenie kariery wzniesie puchar ale dzisiaj tak dali pupy, ze to az niesamowite.

- ironhider
- Juventino
Po godzinie gry liczyłem ile jeszcze Liverpool wciśnie a tu uj w torcie:-D choć z szacunku dla gerrarda i za jego przywiązanie do klubu chciałem by zdobył to mistrzostwo . Niestety nie tym razem i chyba już nie da rady. Sezon mieli świetny .
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Niedoświadczenie.pablo1503 pisze:Naprawdę nie wiem, jak oni to zrobili.
Gdyby użyli chociaż troche głowy to by widzac styl Chelsea grali sobie w dziadka na remis. 1 pkt z Chelsea dałby im niezależnego mistrza.
Przez to że przegrali (fakt faktem w pierwszej rundzie wydymali ich sedziowie w obu meczach - vs City i vs Chelsea) zostawili wszystko w rekach City które ma 2 mecze u Siebie z słabiakami i tylko TRAGEDIA coś zmieni.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Tom_my
- Juventino
Dokładnie. Ale generalnie oglądałem parę meczów Liverpoolu w tym sezonie, i za każdym razem ta obrona grała tragicznie, trudno było uwierzyć, że tak broniący zespół był przez długi czas głównym faworytem do zwycięstwa. No i nie ukrywam, te dwie porażki (i przede ich okoliczności) dostarczyły mi sporo rozrywkiAdrian27th pisze: Niedoświadczenie.
Gdyby użyli chociaż troche głowy to by widzac styl Chelsea grali sobie w dziadka na remis. 1 pkt z Chelsea dałby im niezależnego mistrza.
Przez to że przegrali (fakt faktem w pierwszej rundzie wydymali ich sedziowie w obu meczach - vs City i vs Chelsea) zostawili wszystko w rekach City które ma 2 mecze u Siebie z słabiakami i tylko TRAGEDIA coś zmieni.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ciekawostka dot. nowej umowy TV dla PL: najgorsza drużyna tego sezonu dostanie z TV więcej niż mistrz poprzedniego...! (ponad Ł60mln)
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... eason.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... eason.html
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Już teraz jakieś czereśniaki z dołu tabeli zarabiają po 3 miliony funtów rocznie, po nowym rozdaniu co drugi Johnson czy Caldwell będzie kasował więcej niż gwiazdy we Włoszech, Niemczech czy Hiszpanii.