Mercato (Lato 2016)
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Wolałem Matuidiego, ale skoro jest Witsel, to będę mu kibicował. Juve będzie jego pierwszym klubem z najwyższej półki. Jest w optymalnym wieku dla piłkarza, więc albo mu się w tym sezonie uda albo przepadnie.
Benatia, D.Alves, Witsel, Pjanic, Cuadrado, Pjaca, Higuain - matko boska, co za okienko! 7 graczy, z których każdy może stać się naszym podstawowym zawodnikiem.
Benatia, D.Alves, Witsel, Pjanic, Cuadrado, Pjaca, Higuain - matko boska, co za okienko! 7 graczy, z których każdy może stać się naszym podstawowym zawodnikiem.
- Osgiliath
- Juventino

Włoskie źródła mówią, że Cuadrado do Juve za 5 mln wypożyczenie + 20 mln opcja wykupu, która stanie się obligatoryjna po konkretnej liczbie rozegranych meczów.
Witsel opuścił zgrupowanie Belgii na testy do Juve. Faktycznie mówi się, że 18 mln + 3 mln bonusów. Z jednej strony dużo, z drugiej... niekoniecznie zważywszy na jego umiejętności/wiek i doświadczenie. Jesli Matuidi upadł, to przynajmniej nie daliśmy się wydymać arabom z ropą, chociaż zobaczymy bo o zakończeniu rozmów cisza.
Witsel i Cuadrado
Witsel opuścił zgrupowanie Belgii na testy do Juve. Faktycznie mówi się, że 18 mln + 3 mln bonusów. Z jednej strony dużo, z drugiej... niekoniecznie zważywszy na jego umiejętności/wiek i doświadczenie. Jesli Matuidi upadł, to przynajmniej nie daliśmy się wydymać arabom z ropą, chociaż zobaczymy bo o zakończeniu rozmów cisza.
Witsel i Cuadrado
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 23:16 przez Osgiliath, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
Radja po prostu jest następny do trasnsferu do Piemontu.Vincitore pisze:Jest i potwierdzenie od Di Marzio - Belg opuścił zgrupowanie kadry i udał się do Turynu. Ciekawe co na to Nainggolan jak Axel mu oznajmił, że leci do Turynu i w niedalekiej przyszłości skopie mu dupę.
A Pedulla sprecyzował o jaki 70 mln deal chodzi?
- CzeczenCZN
- Juventino

Witsel + Cuadrado - ciekawe czy jeszcze po kogoś uderzymy? Bo była mowa o 2 środkowych pomocnikach - jeszcze jak Pogba był, a jak ktoś pisał Witsel i Matuidi nie wykluczają się - no to jeszcze James!
- szymken
- Juventino

No i dobrze jest Cudrado i Witsel. Znawcy zgrywał nie będę, bo Witsela widziałem może ze trzy razy poza kompilkami, pozostaje mi zaufać Beppe. Na twitterze korki strzelają od szampana, więc nie ma co marudzić. IMO Witsel zamyka teamt Matuidiego.
Jakby tak ten Lichy chciał do tego Interu, to z tym Brozo by Marotta mógł jutro przykombinować. Ale i tak ma za okienko 9,5/10 ( z Matuidim byłaby 10) :hellyes:
Isco jakoś mi nie szkoda, straciłem do niego przekonanie. James tak, Isco niekoniecznie...
Jakby tak ten Lichy chciał do tego Interu, to z tym Brozo by Marotta mógł jutro przykombinować. Ale i tak ma za okienko 9,5/10 ( z Matuidim byłaby 10) :hellyes:
Isco jakoś mi nie szkoda, straciłem do niego przekonanie. James tak, Isco niekoniecznie...
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja się cieszę z Witsela. Transfer jak najbardziej approved
Jak pisałem, może to być strzał w dziesiątkę. Poza tym, liczę, że Axel udowodni swoim przeciwnikom, że się mylili co do niego. Z drugiej strony, jestem też gotowy na krytykę jeśli zawiedzie oczekiwania.
- szymken
- Juventino

Choćby tu :Mily pisze:
Dajcie że te twittery i strony z newsami najważniejszymi.
https://twitter.com/khaledalnouss1
Tylko gość wali newsy również po arabsku chyba, ale ma newsy wszystkie.
- wagner
- Juventino

Szkoda, że transfer Witsela jest negatywnie odbierany tylko dlatego, że ludzie oczekiwali Fabregasów, Isców, Jamesów. Oczywiście w kwestii Matuidi - Witsel i mój wybór nie pada na Belga, ale wynika to z faktu, że mam ogromną słabość do Francuza i być może jestem nieobiektywny, jednak sam jego transfer nie był, najwidoczniej, do zrealizowania.
Co się tyczy naszego nowego gracza. Spokojnie może on konkurować o pierwszą jedenastkę. Kwota 18 mln to psie pieniądze w obecnym footballu. Pomoc Khedira, Pjanic, Witsel + rotacyjni Lemina, Asamoah, Sturaro i Marchisio wygląda zadowalająca i na prawdę nie widzę powodów do biadolenia.
Cuadrado? Wiemy co gra, znamy jego mankamenty. Fajnie, że znów jest członkiem naszej drużyny.
PS: Okienko mega. Dziekuje dobranoc. Zapowiada się nudny sezon.
Co się tyczy naszego nowego gracza. Spokojnie może on konkurować o pierwszą jedenastkę. Kwota 18 mln to psie pieniądze w obecnym footballu. Pomoc Khedira, Pjanic, Witsel + rotacyjni Lemina, Asamoah, Sturaro i Marchisio wygląda zadowalająca i na prawdę nie widzę powodów do biadolenia.
Cuadrado? Wiemy co gra, znamy jego mankamenty. Fajnie, że znów jest członkiem naszej drużyny.
PS: Okienko mega. Dziekuje dobranoc. Zapowiada się nudny sezon.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 23:26 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- realbs
- Juventino

Oby wypalił...

Transfer Witsela jest źle odbierany bo to po prostu nie jest poważna kandydatura. Tak jakby za rok na zastępstwo za Alvesa/Lichsteinera ściągnąć Jędrzejczyka bo też robi w Rosji furorę, a doświadczenie takie samo.

Szkoda, że transfer Witsela jest negatywnie odbierany tylko dlatego, że ludzie oczekiwali Fabregasów, Isców, Jamesów. Oczywiście w kwestii Matuidi - Witsel i mój wybór nie pada na Belga, ale wynika to z faktu, że mam ogromną słabość do Francuza i być może jestem nieobiektywny.
Transfer Witsela jest źle odbierany bo to po prostu nie jest poważna kandydatura. Tak jakby za rok na zastępstwo za Alvesa/Lichsteinera ściągnąć Jędrzejczyka bo też robi w Rosji furorę, a doświadczenie takie samo.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2016, 23:29 przez realbs, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hypeman
- Juventino

Ciekawe ilu z Was pamięta że Witsel to ten sam rozbójnik co połamał Wasyla w Anderlechcie
Takich ludzi nam trzeba 
jakiś kretyn na forum Manchesteru United pisze:Wg. La Gazzetto dello Sport Juve interesuje się Milikiem. Za Moratę. W sumie dla niego byłby fajny kierunek, bo na Leicester za wcześnie jeszcze