Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 23:47

Zaznacz, że po fatalnych już 24 miesiącach!!

Ale co tam, WIARA CZYNI (może czynić) CUDA :) takie motto powinno widnieć na nowym stadionie.

Już widzę jutrzejsze nagłówki, Marotta skrzętnie oszukał wszystkich, nowym Trenerem Juve z kontraktem na 5 lat zostaje Villas-Boas, a Conte będzie jego asystentem :D

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 22 maja 2011, 23:49

normalnie to powinniście się dławić z radości jeśli o Conte chodzi przecież wasz santosubito Luciano oficjalnie go namaścił :rotfl:
ciekawe jakieś to tuzy ściągnie Marotta to tego cyrku w biało czarne pasy czy raczej fortepian :doh: z każdej strony d*pa :/

:allegri: na śmietnik
MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 00:49

a Jak już koniecznie chcecie żeby trener umiał sobie poradzić z naszymi zawodnikami, żeby na nich krzyczał to jest gość co nie musi krzyczeć wystarczy że się na nich spojrzy - (patrz na emotikon), :D może on??

Żyję nadzieją, że Marotcie się daty pomylił i ze dla niego dzis jest Prima Aprilis...

boryseusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 00:54

Zdecydowanie powinnien Marotta się starać o Carletto, bo taka opcja na pewno jeszcze wchodzi w gre :C
Tak poza tym, może znajdę się pod ostrzałem krytyki ze strony użytkowników tego oto forum, jednak moim zdaniem od awansu z Serie B jednym z najgorszych posuniec bylo zwolnienie Deschampsa. Zdecydowanie powinien dostać szanse na wykazanie sie w Serie A...

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 01:00

aaa i tu Cię mam bo widać, że za często na forum nie zaglądasz, rzadko kiedy większość użytkowników jest tego samego zdania, ale co do DD, to chyba 90% jeżeli nie 99% jest takiego samego zdania jak Ty :dance: :prochno:

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 08:20

Del Neri zaczyna narzekać na skład, którym grał ten sezon. Jak sam mówi: nie powinnio się oczekiwać, że będzie konkurował z Realem, czy Bayernem. Jak mnie takie bzdury rozwalają. On nie poradził sobie z Salzburgiem, Lechem i beniaminkami Serie A. Jak ja się cieszę, że nie będzie już po meczach jego cudownych wypowiedzi.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 10:51

Nie jestem zachwycony Conte, chyba nawet wolałbym Mazzariego. Ale poczekam co ten ma do zaoferowania. Ancelotti idzie do Romy i to więcej niż pewne, jak ktoś zamierza krytykować Marottę, że się nim "nie zainteresował" to ja uprzedzę, że Carletto miał taki plan już wcześniej i nie było na niego szans.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 11:03

Zgodzę się z Mietsonem co do tego, że Ancelotti zapewne jest już ugadany z nowym właścicielem Romy i tam zapewne wyląduję. A co do naszego nowego trenera, to największy żal mam o to, że cała ta sytuacja z Conte wskazuje na brak jakichkolwiek starań o lepszego szkoleniowca. Czemu Marotta czy ten jego giermek Partaczi czy jak mu tam nie postarali się "przycisnąć" innych trenerów ? Czemu nikt nie ruszył się poza Włochy by pertraktować z van Gaalem czy Deschampsem ? Jeżeli już tak chcieli byłego juventino to brać tylko Deschampsa, który odnosi sukcesy we Francji i powąchał Ligi Mistrzów z OM i Monaco. Juventus trzyma się tej przeklętej włoskiej myśli szkoleniowej która prowadzi ten klub do donikąd.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 11:07

M.R. pisze:Zgodzę się z Mietsonem co do tego, że Ancelotti zapewne jest już ugadany z nowym właścicielem Romy i tam zapewne wyląduję. A co do naszego nowego trenera, to największy żal mam o to, że cała ta sytuacja z Conte wskazuje na brak jakichkolwiek starań o lepszego szkoleniowca. Czemu Marotta czy ten jego giermek Partaczi czy jak mu tam nie postarali się "przycisnąć" innych trenerów ? Czemu nikt nie ruszył się poza Włochy by pertraktować z van Gaalem czy Deschampsem ? Jeżeli już tak chcieli byłego juventino to brać tylko Deschampsa, który odnosi sukcesy we Francji i powąchał Ligi Mistrzów z OM i Monaco. Juventus trzyma się tej przeklętej włoskiej myśli szkoleniowej która prowadzi ten klub do donikąd.
1. Van Gaal robi sobie przerwę o czym była mowa wielokrotnie. Ale może nawet Marotta się z nim kontaktował? W sumie, skąd można wiedzieć, że tego nie zrobił? Sądzicie, że Marotta będzie pisał pod koniec mercato: "z tym się kontaktowałem ale nie wyszło, patrzcie jaki jestem fajny, jednak nie szukam samych tandetnych makaroniarzy, prawda?".
2. Deschamps, zapewniał, że chce zostać w Marsylii. Może za rok go weźmiemy, jeśli Conte, odpukać, się nie sprawdzi bo chyba wtedy kończy mu się umowa.

Ale ogólnie to się z Tobą zgadzam. Zarząd po raz kolejny poszedł po najmniejszej linii oporu. Do samego Conte pretensji mieć nie można, do Marotty o lenistwo - owszem. Tym bardziej do Angelliego, który mu na wszystko pozwala :angry:

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 11:58

M.R. pisze:Marotta czy ten jego giermek Partaczi czy jak mu tam
:smile: :smile: :smile: mooooooocne

Ogólnie trochę bez sensu zarzucać im, że się o nikogo nie postarali skoro tego nie wiadomo.

M.R.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 12:14

Ale i nie wiadomo czy się starali,z tym problem :think: Poza tym wydaje mi się , że niektórzy trenerzy informują o tym,że odrzucali propozycje z innych klubów po to by kibice i działacze patrzyli na nich przychylnym okiem. O przerwie van Gaala czytałem, ale jeżeli się okaże , że ściągnie go sobie jakiś klub tego lata (np Chelsea) to będzie już wyglądać nietęgo.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 14:15

Nawet jeżeli Miernotta i Partaczi rozmawiali z innymi to są bardzo lipni w tym co robią..., Zauważyłem że Mietson nie uczy się niczego z historii, pamiętasz sprawę Capello? dzień przed przyjściem oświadczał, że nigdy w Juve nie zagra. Tevez, ze kocha ManU, i jego kibiców. TO że DD tak mówił, przed końcem sezonu to chyba normalne, że nie chciał obniżyć morali zespołu jak jeszcze o coś walczyli. To tylko słowa, i tylko praca, odpowiednia suma pieniędzy i kontrakt i masz w 90% kogo chcesz.

lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 14:45

MishaAveJuve pisze:Nawet jeżeli Miernotta i Partaczi rozmawiali z innymi to są bardzo lipni w tym co robią..., Zauważyłem że Mietson nie uczy się niczego z historii, pamiętasz sprawę Capello? dzień przed przyjściem oświadczał, że nigdy w Juve nie zagra. Tevez, ze kocha ManU, i jego kibiców. TO że DD tak mówił, przed końcem sezonu to chyba normalne, że nie chciał obniżyć morali zespołu jak jeszcze o coś walczyli. To tylko słowa, i tylko praca, odpowiednia suma pieniędzy i kontrakt i masz w 90% kogo chcesz.
w 100% się zgadzam. Masz pieniądze masz wszystko. Odpowiedni kontrakt dla DD czy VB i gra gitara, ale Marotta według włoskiej myśli szkoleniowej musi postawić na kogoś, kto rozpieprzy ten klub.

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 15:20

Mazzarri zwolniony z Napoli... ja już chyba wolę Conte..;/

Alex_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2011, 15:33

gucio_juve pisze:Mazzarri zwolniony z Napoli... ja już chyba wolę Conte..;/
O co tu wogóle chodzi, chyba jakaś kłótnia z prezydentem może do nas chciał pójść. :lol:

http://www.pilka.pl/mazzarri-zwolniony- ... rem-napoli

Zablokowany