WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- AmericanPsycho
- Juventino
Ja myślę, że na pewno UNO. Tylko słabo, że tam telewizor.
A! I jak będziecie rezerwować to podajcie się lepiej, za kibiców Milanu...
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2012, 14:35 przez AmericanPsycho, łącznie zmieniany 1 raz.
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
A jak już rezerwować to co? Całą górę?delakha pisze:Ja myślę, że na pewno UNO. Tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że tam tylko telewizor mają.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Greger
- Juventino
Podobno w UNO nikt nas już nie zna poza właścicielem, który trochę też ugrał ($$$) na 3 puntach Juve w Mediolanie i Rzymiedelakha pisze:Ja myślę, że na pewno UNO. Tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, że tam tylko telewizor mają.

A co do telewizorka: strasznie zamazany był ten obraz na meczach z Interem i Lazio

- AmericanPsycho
- Juventino
Narzekasz, że zamazany, a Buczuś'owi nawet nie zbuforowało.Greger pisze: A co do telewizorka: strasznie zamazany był ten obraz na meczach z Interem i Lazio
Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- AmericanPsycho
- Juventino
Bez zmian. Tylko godzinę trzeba ustalić.Pissu pisze:Delakha, bifor u Ciebie?
- Gołaś
- Juventino
Ja uderzam z wami. Dawno mnie nie było, ale jestem już we Wrocławiu zwarty i gotowy do wspierania Juventusu na meczu jak i na biforze (moim pierwszym. Mam nadzieje ze nie skoncze jak Buczuś).
"Juve jest jak piękna kobieta, która musi iść do fryzjera, lecz jej piękno jest nietknięte"
- Push3k
- Juventino
Nie wiem czy to dobry pomysł żebym to ja rezerwował, ale ok.Pissu pisze:Całą górę Puszek zarezerwuj, będzie nas tam od groma.
To ta knajpa, co nie?
http://pl-pl.facebook.com/pages/pub-UNO ... 45?sk=info
Wieczorem tam do nich przedzwonię.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- greenjack85
- Juventino
Drodzy wrocławscy JUVENTINI (największe Pijaki na Dolnym Śląsku)
Na dzień 25.02. czekałem od 2 miesięcy,w zasadzie to od naszej ostatniej imprezy na Lazio (za długą przerwę mieliśmy
). Jest to najważniejszy dzień w historii naszych wspólnych wypadów na mecze,wierzę w to, że tak będzie. Liczę na przyjście wszystkich osób ze starej ekipy oraz także ,,nowszych". Mam nadzieję, że frekwencja będzie wysoka. UNO będzie nasze :-D

Na dzień 25.02. czekałem od 2 miesięcy,w zasadzie to od naszej ostatniej imprezy na Lazio (za długą przerwę mieliśmy

- Greger
- Juventino
Ja robiłem formata przy wyjściu z piwni, Kubuś adminował operacjęPissu pisze:HeheheBuczuś to sobie musiał defragmentację żołądka zrobić przed meczem
Całą górę Puszek zarezerwuj, będzie nas tam od groma. Delakha, bifor u Ciebie?

Skoki o 16:00 są, więc wbijemy już na obiad, około 14:30. Co przygotujesz gospodarzu?Delakha pisze:Bez zmian. Tylko godzinę trzeba ustalić.
- Push3k
- Juventino
Piwo.Greger pisze:Skoki o 16:00 są, więc wbijemy już na obiad, około 14:30. Co przygotujesz gospodarzu?Delakha pisze:Bez zmian. Tylko godzinę trzeba ustalić.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- AmericanPsycho
- Juventino
Jagnięcinę ku*wa.Greger pisze:Skoki o 16:00 są, więc wbijemy już na obiad, około 14:30. Co przygotujesz gospodarzu?
- syczu
- Juventino
Jestem i ja w sobotę, z tym, że tylko na meczu. Wcześniej nie dam rady, a później uderzam na imprezę urodzinową. I wbiję z Milanistą, tak dla kontrastu, bo pewnie będzie to ich jedyny przedstawiciel w tym całym Uno 

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)