Mercato (Lato 2016)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Cabrini Nie rob tego, nie daj sie wciagnacsebatiaen pisze:Cabrini może napisz jakie cechy powinien mieć oF. pomocnik a jakie ma draxler?
Bo ja czytam te twoje żale do Draxlera ale nie potrafię ich wogóle skumać, napisz co ci w nim nie pasi poza pozycją w Fm, męczysz to że on gra jako lewy pomocnik, walczysz z wszystkimi w tej sprawie a ja nie widzę sensu tego.
Ktoś porównał go do Giggsa, dla mnie trochę śmieszne porównanie.
To źle że możemy mieć gracza uniwersalnego?
Przecież my lubimy uniwersalnych graczy, co w tym złego? jak można mieć fochy do Draxlera?
o co kaman?

- Vincitore
- Juventino
Różne źródła i różne informacje ws. Draxlera. Tuttosport informuje o 15 mln + kolejnych 15 bonusów z jakąś 'polisą asekuracyjną'. CdS natomiast pisze o 28 (nie wiem jak płatnych).
Wygląda na to, że przyspieszyliśmy, co w połączeniu z informacją, że Schalke sprzeda go tylko przy dobrej ofercie i generalnie zostaje (zaslona dymna przed wiekszoscia transferow) pozwala patrzec optymistycznie na sprawe.
Wygląda na to, że przyspieszyliśmy, co w połączeniu z informacją, że Schalke sprzeda go tylko przy dobrej ofercie i generalnie zostaje (zaslona dymna przed wiekszoscia transferow) pozwala patrzec optymistycznie na sprawe.
- Morgesztern
- Juventino
A reprezentacja Polski może wygrać, zremisować, ale też może przegrać - cytując Jurka Engela w studiu przedmeczowym.Alexinhio-10 pisze:Wydaje mi sie ze zostaniemy milo lub niemilo zaskoczeni...
Nie chce mi się wierzyć, że Beppe w jednym oknie odda Teveza za darmo, Pirlo za darmo i Vidala w miarę tanio, a w zamian da Saponarę.

- kamil-8853
- Juventino
Tutto informuje o zaoferowaniu Juve Lavezziego. Wydaje mi się że podobna informacja była już na początku czerwca. Kontarkt gracza wygasa w przyszłym sezonie więc Psg planuje jeszcze coś na chłopie zarobić.
- Cabrini_idol
- Juventino
Żale to Ty wylewasz tu od 3 tygodni, post za postem :płaczę:sebatiaen pisze:Cabrini może napisz jakie cechy powinien mieć oF. pomocnik a jakie ma draxler?
Bo ja czytam te twoje żale do Draxlera ale nie potrafię ich wogóle skumać, napisz co ci w nim nie pasi poza pozycją w Fm, męczysz to że on gra jako lewy pomocnik, walczysz z wszystkimi w tej sprawie a ja nie widzę sensu tego.
Ja napisałem jak ja widzę Draxlera na boisku, nigdzie nie napisałem, że go nie chcę, po prostu ja go widzę z lewej strony boiska. A tutaj wszyscy go traktują jako czystego trequa grającego na środku za 2 napastnikami.
PS w FM ostatni raz grałem w 2003 roku, znany wtedy był pod nazwą Championship Manager 4. Wygrałem z Wisłą puchar UEFA, taki bylem zawodnik.

edit: down
Ale kto tu narzeka na Niemca ? Wątpliwości są tylko co do tego, że ostatnie 2 lata dużo razy był kontuzjowany.
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2015, 11:56 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 210 razy
Chyba źle to odbierasz...to jest własne zdanie bo ja np. jestem przeciwny jego przyjściu ale nie psioczę na niego...wiadomo, że są dwa obozy - zwolennicy i przeciwnicy...ja dla odmiany mogę zapytać : skąd te zachwyty nad Niemcem ? Na jakiej podstawie ?
W mojej opinii ( nic do niego nie mam i umiejętności mu nie odbieram ) nie jest to zawodnik, który pomoże nam wskoczyć na wyższy poziom albo przynajmniej utrzymać poziom z zeszłego sezonu...wiadomo, że Teveza ciężko zastąpić i Draxler jest innym typem zawodnika ale czuję, że chłop nie wypaliłby tutaj...do tego te problemy zdrowotne...chciałbym się mylić ale dla mnie mimo wszystko bardziej wartościowy byłby transfer Jovetica ale o tym już pisaliśmy...
Ale ok...wywalmy miliony na Niemca, potem będą głosy żalu, że wywaliliśmy pieniądze w błoto...przypomina mi się transfer Krasica, którym większość zachwycała się na podstawie kompilacji YouTube...byłem pewny, że facet będzie niewypałem i tak niestety było...
W mojej opinii ( nic do niego nie mam i umiejętności mu nie odbieram ) nie jest to zawodnik, który pomoże nam wskoczyć na wyższy poziom albo przynajmniej utrzymać poziom z zeszłego sezonu...wiadomo, że Teveza ciężko zastąpić i Draxler jest innym typem zawodnika ale czuję, że chłop nie wypaliłby tutaj...do tego te problemy zdrowotne...chciałbym się mylić ale dla mnie mimo wszystko bardziej wartościowy byłby transfer Jovetica ale o tym już pisaliśmy...
Ale ok...wywalmy miliony na Niemca, potem będą głosy żalu, że wywaliliśmy pieniądze w błoto...przypomina mi się transfer Krasica, którym większość zachwycała się na podstawie kompilacji YouTube...byłem pewny, że facet będzie niewypałem i tak niestety było...

- kamil-8853
- Juventino
Vidal ledwo parę dni w Bayernie a już namawia do przyjścia Comana :shock:
edit:
CALCIOMERCATO:
Agent Siqueiry uspokaja w temacie przeprowadzki swojego agenta do Turynu, mimo zainteresowania ze strony Psg twierdzi że wcześniejsze ustalenia są podtrzymane i lada moment zawodnik zjawi się na badaniach.
Bianconeri spokojnie podchodzą do rozmów w sprawie Juliana z myślą że przedłużające się negocjacje działają na ich korzyść.
Komplikuje się temat Ramire"s"a - Mou nie chce wypuszczać z Londyny swojego ulubieńca - spekuluje się nawet że lada moment zawodnikowi przedstawiona zostanie nowa umowa (obecna wygasa w 2017r.)
edit:
CALCIOMERCATO:
Agent Siqueiry uspokaja w temacie przeprowadzki swojego agenta do Turynu, mimo zainteresowania ze strony Psg twierdzi że wcześniejsze ustalenia są podtrzymane i lada moment zawodnik zjawi się na badaniach.
Bianconeri spokojnie podchodzą do rozmów w sprawie Juliana z myślą że przedłużające się negocjacje działają na ich korzyść.
Komplikuje się temat Ramire"s"a - Mou nie chce wypuszczać z Londyny swojego ulubieńca - spekuluje się nawet że lada moment zawodnikowi przedstawiona zostanie nowa umowa (obecna wygasa w 2017r.)
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2015, 12:36 przez kamil-8853, łącznie zmieniany 2 razy.
- pandecybel
- Juventino
No i dobrze, może gdzie się uda opchnąć tego leszcza.
- gucio_juve
- Juventino
Wnioskując po Twoich wypowiedziach, po frazie PAN nie powinno widnieć słowo decybel, a podobnie brzmiące.pandecybel pisze:No i dobrze, może gdzie się uda opchnąć tego leszcza.
Swoją drogą, to mam jakieś nieodparte wrażenie, że jednak uda nam się ściągnąć do końca okna dwóch nowych piłkarzy. W stosunku do wypowiedzi użytkownika pumex, wydaje mi się, że pozyskamy Draxlera i Kurzawę. Jeszcze 19 dni

Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2015, 12:38 przez gucio_juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Jeden z większych talentów offensywnych niemieckiej piłki, a i tak pojawiają się negatywne głosy. Ok, rozumiem, że są osoby, które mają pewne wątpliwo ści co do transferu Niemca, ale: w ostatnich latach, system wynajdywania talentów i szkolenia młodzieży w Niemczech jest pierwszorzędny. I skoro jakiś zawodnik jest i tak uważany z duży talent, to coś znaczy. Nie twierdzę, że Julian jest w stanie nas wprowadzić do finału LM w tym sezonie. Myślę jednak, że razem z Moratą, Dybalą i Berardim może tworzyć jedną z najbardziej perspektywicznych ofensyw świata. A gdyby do tego udało się pozbyć klauzuli odkupu Moraty przez Real, to moglibyśmy spać spokojnie. Ale cały czas to są tylko gdybania. Jakiś czas temu mieliśmy w składzie kogoś, swego czasu uznawanego za 'następcę' ADP10. Wiemy jak się skończyło
Niemniej, uznaję jednak szeroko znane zdanie niemieckich specjalistów nt talentu Juliana, za bardziej wartościowe, niż zdanie z JP. Pozdrawiam.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
alessandro1977 - Krasic? Jakich kompilacji? Przeciez ciągnął grę tamtego Juve przez pól sezonu. Później obrońcy się na nim poznali co nie zmienia faktu, ze pierwsze miesiące u nas miał dobre. Krasic ogólnie miał problemy z psychiką, załamanie jego formy przyszlo wtedy gdy wylała się na niego fala krytyki po wymuszeniu karnego i zawieszeniu na kilka spotkań.
Na pewno nie bylo tak jak piszesz, ze na kompilacjach rządził a u nas od pierwszego spotkania nie wypalił.
Draxler ma zadatki na dobrego grajka, do tego ta niemiecka zaciętość. Może wypali, może nie, ryzyko jest przy każdym wielomilionowym transferze.
Na pewno nie bylo tak jak piszesz, ze na kompilacjach rządził a u nas od pierwszego spotkania nie wypalił.
Draxler ma zadatki na dobrego grajka, do tego ta niemiecka zaciętość. Może wypali, może nie, ryzyko jest przy każdym wielomilionowym transferze.
FORZA JUVE!!!