Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
LukaS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 00:16

Radek_88 pisze: Tylko po co ta czerwona linia?
Tak na wszelki wypadek jakby ktoś miał podobną wadę wzroku co sędzia liniowy.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 00:20

Radek_88 pisze:
Paulo pisze:

Myślę że to nie wymaga komentarza...to akcja na 0-2 dla Catanii, takiego samego screena można zrobić dla meczu Parma - Napoli i drugiego gola Napoli. Mam nadzieję, że władze Serie A coś z tym zrobią, bo po dzisiejszym meczu równie dobrze Inter może wyrywać włosy z glowy i rzucać bluzgami na liniowego.
Tylko po co ta czerwona linia?
Kurcze no, ja tam nic nie mowie, szkoda mi naszych niebiesko-czarnych braci z Mediolanu :płaczę: ale chyba jestem slepy. Czy tylko ja widze, ze przed bramkarzem, za linia spalonego jest jeszcze czarnoskory zawodnik o numerze 45, w barwach Interu? :whistle:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 01:13

Dobry Mudżyn pisze:
Radek_88 pisze:
Paulo pisze:

Myślę że to nie wymaga komentarza...to akcja na 0-2 dla Catanii, takiego samego screena można zrobić dla meczu Parma - Napoli i drugiego gola Napoli. Mam nadzieję, że władze Serie A coś z tym zrobią, bo po dzisiejszym meczu równie dobrze Inter może wyrywać włosy z glowy i rzucać bluzgami na liniowego.
Tylko po co ta czerwona linia?
Kurcze no, ja tam nic nie mowie, szkoda mi naszych niebiesko-czarnych braci z Mediolanu :płaczę: ale chyba jestem slepy. Czy tylko ja widze, ze przed bramkarzem, za linia spalonego jest jeszcze czarnoskory zawodnik o numerze 45, w barwach Interu? :whistle:

Jesteś Mistrzem Painta :prochno: Btw, to nie wina CR, że jest "skostniały" i dobrze prowadzi drużyny, jedynie wtedy gdy może zastosować 4-4-2.

Tharp

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 01:59

LukaS pisze:
Radek_88 pisze: Tylko po co ta czerwona linia?
Tak na wszelki wypadek jakby ktoś miał podobną wadę wzroku co sędzia liniowy.
bardziej chodzi o to ze linia jest rysowana od glowy sedziego do najwyzej ustawionego zawodnika catanii. Zakladam ze 'zdolny interista' ktory kaleczyl tego screena w paincie chcial narysowac linie spalonego, a nie kreskowkowe strzalki wskazujace gdzie powinien patrzec sedzia - linia powinna isc rownolegle do linii na trawie/linii pola karnego, zachaczajac o najbardziej wysunietego interiste. Naprawde nikt wiecej nie zwrocil na to uwagi? Widze tutaj duzo potencjalnie latwych do zmanipulowania osob.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 06:50

Tharp pisze:bardziej chodzi o to ze linia jest rysowana od glowy sedziego do najwyzej ustawionego zawodnika catanii. Zakladam ze 'zdolny interista' ktory kaleczyl tego screena w paincie chcial narysowac linie spalonego, a nie kreskowkowe strzalki wskazujace gdzie powinien patrzec sedzia
oj tam nie róbmy z nich już takich bałwanów :wink: zwróć uwagę, że linia nie jest narysowana prostopadle do linii bocznej a pod kątem. Lini spalonego nie trzeba było rysować w ogóle bo ten był kilometrowy. Wydaje mi się, że interista faktycznie chciał dobitnie pokazać, że sędzia nie miał prawa się pomylić, bo nikt nie zasłaniał mu zawodnika Catani, który był na spalonym.

Jeśli Moratti po tym zwycięskim remisie zwolni Ranieriego to będzie wyjątkowo niekonsekwentny.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 11:54

Jednak rację mieli interiści mówiący o tym, że inter to na tym forum temat nr 1. (oczywiście, poza durnymi rozkminami na temat mercato typu Neymar, Hummels itp.) Naprawdę żal patrzeć na to co się tu dzieje. Niektórzy mają chyba do tego problemy z przedwczesnym wytryskiem bo dochodzą zanim mecz interu się skończy.

Srogo się zawiedli ci co liczyli na kolejną porażkę interu a gadanie typu "jak nie przegrają to może Siwy się utrzyma" to już szczyt głupoty.

Żeby nie było offtopu, jestem pod wrażeniem bramki Forlana.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 11:58

Mietson pisze:Jednak rację mieli interiści mówiący o tym, że inter to na tym forum temat nr 1.
I tutaj Mietek ma chyba rację. Sam często śmieję się w tym temacie z drużyny Morattiego i niekiedy przynosi mi to dużą frajdę, ale czas zacząć patrzeć na siebie, szczególnie, że sami ostatnio gramy kiepsko.

Obrazek
Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 15:35

Nie mogę patrzeć na ten cyrk, Ranieri sadza na ławkę Sneijdera mówiąc "że jest w kiepskiej formie" kuźwa a Stankovic, Cambiasso, Pazzini i reszta jest w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wręcz formie? :bravo: Moratti pewnie nie opuści klubu a szkoda bo wraz z jego "prezesurą" jesteśmy skazani na brak stabilności co ma wpływ na wręcz wszystkie rzeczy które są w mniejszym lub większym stopniu odpowiedzialne za dobre prosperowanie klubu, zarówno sportowe i finansowe.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 05 marca 2012, 19:02 przez Serpente, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 18:29

Serpente pisze:Nie mogę patrzeć na ten cyrk, Ranieri sadza na ławkę Sneijdera mówiąc "że jest w kiepskiej formie" kuźwa a Stankovic, Cambiasso, Pazzini i reszta jest w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wręcz formie? :bravo: Moratti pewnie nie opuści klubu a szkoda bo nie dosyć że wraz z jego "prezesurą" jesteśmy skazani na brak stabilności co ma wpływ na wręcz wszystkie rzeczy które są w mniejszym lub większym stopniu odpowiedzialne za dobre prosperowanie klubu, zarówno sportowe i finansowe.

Obrazek
Jest tak jak piszesz,ale nie licz tutaj na zrozumienie :P

Obrazek
Serpente

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 19:05

Piotr Juvefan pisze:
Serpente pisze:Nie mogę patrzeć na ten cyrk, Ranieri sadza na ławkę Sneijdera mówiąc "że jest w kiepskiej formie" kuźwa a Stankovic, Cambiasso, Pazzini i reszta jest w <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wręcz formie? :bravo: Moratti pewnie nie opuści klubu a szkoda bo nie dosyć że wraz z jego "prezesurą" jesteśmy skazani na brak stabilności co ma wpływ na wręcz wszystkie rzeczy które są w mniejszym lub większym stopniu odpowiedzialne za dobre prosperowanie klubu, zarówno sportowe i finansowe.

Obrazek
Jest tak jak piszesz,ale nie licz tutaj na zrozumienie :P
Myślę że każdy ogarnięty kibic to rozumie i nie oczekuję tutaj oficjalnych "propsów" bo nie po to tu jestem, zresztą już nie chce mi się tutaj wypowiadać, czasem wpadam tak sobie poczytać a czasem coś napiszę żeby inni nie marudzili potem że Interiści się pojawiają tutaj tylko jak wygrywają.

Obrazek
Tharp

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 19:25

mateo369 pisze:
Tharp pisze:bardziej chodzi o to ze linia jest rysowana od glowy sedziego do najwyzej ustawionego zawodnika catanii. Zakladam ze 'zdolny interista' ktory kaleczyl tego screena w paincie chcial narysowac linie spalonego, a nie kreskowkowe strzalki wskazujace gdzie powinien patrzec sedzia
oj tam nie róbmy z nich już takich bałwanów :wink: zwróć uwagę, że linia nie jest narysowana prostopadle do linii bocznej a pod kątem.
Sam o tym wspomnialem przeciez. A balwany jak balwany, najwyrazniej wiele osob na naszym forum wzielo te czerwone kreski za linie spalonego :P
mateo369 pisze:Wydaje mi się, że interista faktycznie chciał dobitnie pokazać, że sędzia nie miał prawa się pomylić, bo nikt nie zasłaniał mu zawodnika Catani, który był na spalonym.
hyhy.
domyslny tharp pisze: kreskowkowe strzalki wskazujace gdzie powinien patrzec sedzia

Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2012, 19:25

Wiem co czujesz, wystarczy sięgnąć w przeszłość i zobaczyć nasze 2 sezony huh.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 22:39

Serpente pisze:czasem coś napiszę żeby inni nie marudzili potem że Interiści się pojawiają tutaj tylko jak wygrywają.
Cieszymy się, że pokazałeś nam prawdziwe motywy swojej obecności.

Inter dziś wygrał pierwszy raz od hmm... bardzo długiego czasu. I to 2:0 z Chievo (którego my nie potrafiliśmy pokonać [*]). Ciekawe czy to ich zmotywuje czy też we wtorek zakończą przygodę z Ligą Mistrzów. Ranieri pozostaje na stanowisku, chciałbym (oczywiście przy słabych wynikach Interu), ale pozostał na nim przynajmniej do meczu z nami.

Nie ogarniam tylko dlaczego taka mina w takim momencie:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 marca 2012, 22:45 przez szczypek, łącznie zmieniany 1 raz.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 22:42

No i mamy przełamanie naszych ,,ziomków''. W najgorszym momencie sezonu ( dla nas ) internazionale może złapać wiatr w rzyć i ugrać całkiem sporo jak na sytuacje w której sie znaleźli. Nie jest to pocieszające bo lada chwila podejmiemy ich w Turynie ( wg mnie będzie to najważniejszy mecz w sezonie ).

Oglądałem cały mecz z Chievo, i gra Interu wyglądało bardzo dobrze .,, wkońcu zaczeli grać kombinacyjnie i przedwszystkim przyśpiepszyli przejścia z obrony do ataku co kulało niemiłosiernie przez ostatnich pare miesięcy. No i łzy Ranierego po 2 bramce Milito na koniec meczu, to było epickie , normalnie pękłem ze śmiechu.

Bolący jest fakt też, że Chievo gra słabo a my nie mogliśmy ich zdominować u siebie. Napoli wbija piątke Cagliari a my nie mogliśmy im wbic 2 u siebie ... irytujące to troszkę .

edit : Napoli wbija szóstkę, co jeszcze bardziej irytuje .

Obrazek
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2012, 22:52

no niestety inter zaczyna coś grać bo akurat zbliżna się mecz z nami !! i napoli nas podgoniło przez te remisy !!!

JUVE czas wygrywać !

ODPOWIEDZ