Premier League
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
angielskie media podają 5mln odprawy o czym już pisałem wcześniej zresztą
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... ed-sacking
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... ed-sacking
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- PlanetJuve
- Juventino
Czyli pewnie to 10 mln to już podliczenie jego pensji + ta odprawa.
- Wojtek
- Juventino
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
ot taka ciekawostka tatuażowa...
http://metro.co.uk/2014/04/24/mancheste ... e-4707310/
http://metro.co.uk/2014/04/24/mancheste ... e-4707310/
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Wojtek
- Juventino
Efekt nowej miotły w United zadziałał i to bardzo dobrze, więc kumpel (kibic United) już się nieźle jara, no ale co sie dziwić
Myślę jednak, że jeśli Giggs wygra pozostałe 3 mecze po 5-0 to i tak spali następnym sezon (jeśli zostanie). Tak jak mówiłem, coś ala Strama w interze i Ciro w Juve, dobra końcówka sezonu po przejęciu zespołu, a następne sezony wiadomo jakie było, no ale mogę się mylić 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie są na tyle głupi żeby zaryzykować, zresztą sam podałeś kluczowe przykłady. Wczoraj czytałem, że są dogadani z Van Gaalem a ten dostanie 100mln. na transfery.
Dziś mecz o mistrza.
Dziś mecz o mistrza.

- Wojtek
- Juventino
Mecz słabszy niż ten z City, ale niema na co narzekać. Chelsea gra bardzo mądrze, no i się opłaciło. Zasłużone prowadzenie, należał się karny Chelsea, lecz z niewiadomych przyczyn sędzia nie odgwizdał.
Ciekawe jak musi się teraz czuć Gerrard. Ten błąd może kosztować L'pool mistrzostwa.
Ciekawe jak musi się teraz czuć Gerrard. Ten błąd może kosztować L'pool mistrzostwa.
- Antek666
- Juventino
Też czytałemDragon pisze: Wczoraj czytałem, że są dogadani z Van Gaalem a ten dostanie 100mln. na transfery.
Jak to szło...? "Wczoraj byłem milanistą" czy jakoś tak? To ja dziś jestem kibicem Chelsea,tyle w temacie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Chelsea w 3 garniturze jedzie z Liverpoolem. Ahh ten Mou.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- juvemaroko
- Juventino
Liverpool probuje i probuje ale narazie nic z tego.
- Wojtek
- Juventino
Choć nie lubie Mourinho i Chelsea to należą im się ogromne brawa!
i ta ostatnia akcja, poprostu marzenie dla kibiców CFC. Gerrard zawalił w I połowie i to zdecydowało, chyba za bardzo chciał odkupił winy w II połowie, przez co oddawał za dużo strzałów, niekiedy niepotrzebnych. Suarez zawiódł.
Jeśli City wygra wszystkie pozostałe cztery mecze to zgarnie majstra, czego im życzę. Z pewnością będzie ciekwie.
Ahh ta Premier League

Jeśli City wygra wszystkie pozostałe cztery mecze to zgarnie majstra, czego im życzę. Z pewnością będzie ciekwie.
Ahh ta Premier League

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Niby czemu im tego zyczysz? Petrodolary forever?Wojtek pisze:Choć nie lubie Mourinho i Chelsea to należą im się ogromne brawa!i ta ostatnia akcja, poprostu marzenie dla kibiców CFC. Gerrard zawalił w I połowie i to zdecydowało, chyba za bardzo chciał odkupił winy w II połowie, przez co oddawał za dużo strzałów, niekiedy niepotrzebnych. Suarez zawiódł.
Ahh ta Premier League
Ja życze Liverpoolowi majstra. Dzis City klęknie przeciwko Crystal.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Osgiliath
- Juventino
Mou jest jaki jest... można marudzić na jego zachowanie, ale geniuszu taktycznego nie można mu odmówić. L'pool rozpracowany i choć o ile 1 bramka była w sumie przypadkowa, to czerwoni nie zrobili faktycznie niczego, by zdobyć choćby punkt. Suarez niewidoczny, a Gerrard - jak słusznie zauważyłeś - chyba za bardzo chciał naprawić swój błąd.
Można nienawidzić stylu gry "na autobus", ale trzeba sobie powiedzieć, że to punkty są ważniejsze od stylu, co poniekąd udowadnia Juve...
BPL od zawsze była ciekawa jeśli chodzi o walkę o tytuł, ponieważ nawet teraz jest kilka zespołów z szansami na tytuł, nie jak w bundeskopance, czy - do niedawna - bbva. Fakt w SerieA Juve tez dominuje, ale to mi nie przeszkadza
Z zasady nie popieram budowania drużyny na ropie, czy oleju, ponieważ taki styl budowania drużyny też niczego nie gwarantuje (vide $ity/P$G w europie) i życzyłbym w tym względzie choćby Gerrardowi tytułu, jednak trzeba docenić CFC za ich sposób gry.
Można nienawidzić stylu gry "na autobus", ale trzeba sobie powiedzieć, że to punkty są ważniejsze od stylu, co poniekąd udowadnia Juve...

BPL od zawsze była ciekawa jeśli chodzi o walkę o tytuł, ponieważ nawet teraz jest kilka zespołów z szansami na tytuł, nie jak w bundeskopance, czy - do niedawna - bbva. Fakt w SerieA Juve tez dominuje, ale to mi nie przeszkadza

Z zasady nie popieram budowania drużyny na ropie, czy oleju, ponieważ taki styl budowania drużyny też niczego nie gwarantuje (vide $ity/P$G w europie) i życzyłbym w tym względzie choćby Gerrardowi tytułu, jednak trzeba docenić CFC za ich sposób gry.
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2014, 17:16 przez Osgiliath, łącznie zmieniany 1 raz.
- mephisto
- Juventino
W tym wszystkim najbardziej mi szkoda Gerrarda. Taki kiks, co on musi teraz czuć... Zwłaszcza, że moim zdaniem Liverpool stracił tym meczem mistrzostwo. Wygląda na to, że to szejkowie z Manchesteru będą się cieszyć na koniec, a Steven nie wygra pierwszego majstra. Liverpoolu można nie lubić, ale tego gościa po prostu trzeba szanować.
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2014, 20:23 przez mephisto, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Super , że Liverpool przegral ;]. I ta wisienka na torcie Gerrarda ;]
MC idzie juz po mistrza 8)
MC idzie juz po mistrza 8)