Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Julek997

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2012, 22:34

na ten stadion nie wpuszczają rac i nie ma jak przemycić bo jest dobre sprawdzanie przed meczem a pozatym są jakieś bardzo duże kare za odpalenie piro ;/;/

Asus3

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 04:59

juveluck pisze:
Asus3 pisze:Oba mediolańskie kluby na luzie potrafią ułożyć coś lepszego niż grecy i my.
milan wszystkie oprawy ma na jedno kopyto, zawsze ten sam układ. Stało się to już nudne. Dodatkowo na wszystkie oprawy zgłasza się po zgodę do klubu.
Pisałem o obu mediolańskich klubach, to raz. Dwa, lepsze kartoniady na jedno kopyto niż oprawa układana u nas przez klub :roll:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 12:48

Asus3 pisze:
juveluck pisze:
Asus3 pisze:Oba mediolańskie kluby na luzie potrafią ułożyć coś lepszego niż grecy i my.
milan wszystkie oprawy ma na jedno kopyto, zawsze ten sam układ. Stało się to już nudne. Dodatkowo na wszystkie oprawy zgłasza się po zgodę do klubu.
Pisałem o obu mediolańskich klubach, to raz. Dwa, lepsze kartoniady na jedno kopyto niż oprawa układana u nas przez klub :roll:
Na łuku nie byłą zorganizowana przez klub. Podobnie jak oprawa w meczu ligowym z milanem czy pucharowym z romą.

Dzisiaj rzeczywiście szykuje się jakaś oprawa, miejmy nadzieję, że dobra. Jako, że DPL jest na meczu to jesteśmy też w kontakcie z chłopakami z Drughi i wiemy, że jest pełna mobilizacja, bodaj o 17:30 już się zbierają, żeby wszystko ogarnąć. Zobaczymy co wyjdzie.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 13:31

W takim razie trzeba miec nadzieje ze bedzie to cos dobrego.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 14:08

Według tego newsa: http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=219011
w oprawę mają być także zaangażowani ludzie z loży Vip-ów, a co za tym idzie - nie trudno się domyślić, że oprawa będzie nie tylko na jedną trybunę, ale na cały stadion. Jestem z tego bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że wszyscy stworzą wspaniałe widowisko.

Obrazek
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 14:17

Marian. pisze:Według tego newsa: http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=219011
w oprawę mają być także zaangażowani ludzie z loży Vip-ów, a co za tym idzie - nie trudno się domyślić, że oprawa będzie nie tylko na jedną trybunę, ale na cały stadion. Jestem z tego bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że wszyscy stworzą wspaniałe widowisko.
Ty wiesz co mowisz :?: :!: To oznacza tylko tyle, że powoli u nas przyjmuje się model obecny np.: w Portugalii, gdzie oprawę meczową sponsoruje klub. Czesto jest też odpowiedzialny za jej produkcje, a to wg mnie głupota. Niech w końcu odpalą race na nowym stadionie, a nie zapowiadają mega oprawę bez grosika od siebie.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 14:23

Alexxxxx pisze:
Marian. pisze:Według tego newsa: http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=219011
Ty wiesz co mowisz :?: :!: To oznacza tylko tyle, że powoli u nas przyjmuje się model obecny np.: w Portugalii, gdzie oprawę meczową sponsoruje klub. Czesto jest też odpowiedzialny za jej produkcje, a to wg mnie głupota. Niech w końcu odpalą race na nowym stadionie, a nie zapowiadają mega oprawę bez grosika od siebie.
Przypuszczam, że akurat ta oprawa nie będzie sponsorowana przez klub.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 14:28

juveluck pisze: Przypuszczam, że akurat ta oprawa nie będzie sponsorowana przez klub.
Mam taką nadzieję. Po prostu trudno mi uwierzyć, że Ultrasi za własną kasę zapewnią coś Vip-om, ale jeśli tak, to czapki z głów dla nich.

Najważniejsze i tak dla mnie, co będzie na curvie. :)

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 14:34

Chodzi mi o coś takiego jak w meczu z Milanem. Ultrasi zrobili oprawę na łuku, za resztę odpowiedzialny był klub. Niech ultrasi dalej robią oprawy na łuku, a klub niech dołoży resztę. Z tym, żeby całość była sensowna.
Jeszcze lepiej byłoby jakby Ultrasi byli odpowiedzialni za oprawę na całym stadionie, ale to bardzo dużo roboty i dużo pieniędzy trzeba byłoby wydać, jeśli chcieliby zrobić coś na prawdę ambitnego.

Jeśli chodzi o race. Jestem zwolennikiem pirotechniki na stadionach, ale sądzę, że na nasz stadion ciężko "przemycić" racę.

Obrazek
Bianconero92

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 14:48

Marian. pisze:Jeśli chodzi o race. Jestem zwolennikiem pirotechniki na stadionach, ale sądzę, że na nasz stadion ciężko "przemycić" racę.
Ehh jakby chcieli to by dało radę, przykład choćby nasza ''ekstra kopana''. Śląsk, Wisła, Legia, Lech, Lechia wszyscy nowe stadiony, mega zabezpieczenia a i tak potrafią przemycić sporą ilość rac.
Wydaje mi się, że bardziej obawiają się kar, tak jak ktoś pisał wyżej, za pewne o wiele wyższych niż u nas w PL, chociaż u nas chyba również jest bonusowo zakaz stadionowy :lol:

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 17:45

Nie rozumiem po co te zapowiedzi. ma być fajnie to będzie, a tak może okazać się, że "z dużej chmury mały deszcz" i tylko rozczarujemy się.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 17:52

Bianconero92 pisze: Wydaje mi się, że bardziej obawiają się kar, tak jak ktoś pisał wyżej, za pewne o wiele wyższych niż u nas w PL, chociaż u nas chyba również jest bonusowo zakaz stadionowy :lol:
Eee tam, za to klub nie dostał ani jełrocenta kary, nie wierzę też, że łapano po meczu poszczególne osoby, które te race rzucały.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 18:54

Skoro o pirotechnice mowa :)

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 19:06

Sapo_Juve&Legia pisze:Skoro o pirotechnice mowa :)
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Panathinaikos dostał 1/4 mln euro do zapłacenia, 5 punktów karnych (3 na ten i 2 na następny sezon) oraz 4 mecze bez publiki.
Niezły bonus, na kilka kolejek przed końcem.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Łyko

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 marca 2012, 19:36

Masakra znalazlem na necie projekt oprawy! nawet nie wiedzialem ze tak latwo mozno go znalezc... no ale wymiata!

http://www.saladellamemoriaheysel.it/Im ... icizia.jpg

ODPOWIEDZ