Mercato (2012-2014)
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
W ramach ciekawostki przypomnę, że Tevez dymał sobie na boku, więc żona kopnęła go w dupę, zabrała dzieci i wróciła do Argentyny. Dlatego się z nimi nie widuje na co dzień.mrozzi pisze:Samemu Argentyńczykowi nie miejcie za złe tych wypadów do ojczyzny - tu nie chodzi o widzimisię, bowiem konus nie widuje się na co dzień ZE SWOIMI DZIEĆMI.
Jeśli negocjacje toczyłyby się miłej atmosferze madryckiej restauracji, to Beppe najprawdopodobniej zezuje po prostu w talerz.Dolce Vita pisze:W końcu jakby nie było gra toczy się o dziesiątki milionów euro. Chciałbym sobie zobaczyć jak sobie radzi Marotta w takiej sytuacji
Do tej pory pojawiały się plotki dotyczące Matriego (inter/Milan), FaQu (Fiorentina) i Szwagra (ManUtd, Tottenham).ww pisze:Zostaje jeden z dwójki Matri/Quag, i jeden z Gio/Miras ? Chyba, że Conte stwierdził gotowość do pierwszego składu któregoś młodzika. W sumie Immobile miał b. udany sezon ...
Na miejscu Marotty sprzedałbym tych, za których może wziąć najwięcej. Poza tym nie widzę problemu, jeśli zostaniemy z 4rką z przodu.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- bendzamin
- Redaktor
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dzisiaj Marca (dziennik z Madrytu) potwierdziła, że Higuain chce się przenieść do nas.
Wiemy już, że porozumienie między Argentyńczykiem i Arsenalem zostało wymyślone przez angielską prasę, o czym była mowa wczoraj.
Wiemy już, że porozumienie między Argentyńczykiem i Arsenalem zostało wymyślone przez angielską prasę, o czym była mowa wczoraj.
- ww
- Juventino
Ciekawe czy gdyby 20 melonów za Mirasa okazało się prawdą, to włodarze Violi stwierdziliby " 20 za to drewno dostaliście? To Stefana wam możemy sprzedac za 50 !"
Co przeglądam teoretyzowanie w przypadku ustawienia na przyszły sezon, to wszędzie na lewej jest Asa. Czy tylko ja mam wrażenie, że on jest ok, ale na ławkę ?

Co przeglądam teoretyzowanie w przypadku ustawienia na przyszły sezon, to wszędzie na lewej jest Asa. Czy tylko ja mam wrażenie, że on jest ok, ale na ławkę ?
- blackadder
- Juventino
Takww pisze: Co przeglądam teoretyzowanie w przypadku ustawienia na przyszły sezon, to wszędzie na lewej jest Asa. Czy tylko ja mam wrażenie, że on jest ok, ale na ławkę ?

- wojczech7
- Juventino
Nie lekceważ Zduna i jemu podobnych. Chłop lubi mieć dziwaczne poglądy.blackadder pisze:Takww pisze: Co przeglądam teoretyzowanie w przypadku ustawienia na przyszły sezon, to wszędzie na lewej jest Asa. Czy tylko ja mam wrażenie, że on jest ok, ale na ławkę ?
Fajnie, gdyby udało się dzisiaj dogadać Igłę.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ze wszystkich pozycji, które 'planujemy' wzmocnić (atak/lewa/prawa/tyły), to moim zdaniem tylko atak jest wielką potrzebą, mnie mecz z Palermo przekonał w 100%, że warto dalej stawiać na pana Kwadrata po lewej stronie.
- pumex
- Juventino
Aktualizacja zdjęcia, hellena wyjechała na stół. Żółta, najlepszejsza

Choć z jednej strony oczywistym wydaje się, że nie sprowadzimy dwóch topów, to jednak ciągle w głowie siedzi mi pytanie, dlaczego Marotta rozpatruje możliwość sprowadzenia kogoś z trzech piłkarzy o różnej charakterystyce
Nie wierzę, że poszukują byle kogo, aby był z nazwiskiem. Muszą mieć sprecyzowany profil zawodnika.

Choć z jednej strony oczywistym wydaje się, że nie sprowadzimy dwóch topów, to jednak ciągle w głowie siedzi mi pytanie, dlaczego Marotta rozpatruje możliwość sprowadzenia kogoś z trzech piłkarzy o różnej charakterystyce

- bendzamin
- Redaktor
:lol:pumex pisze:Aktualizacja zdjęcia, hellena wyjechała na stół. Żółta, najlepszejsza

Tu prawdziwa aktualizacja, mają siedzieć w prywatnej sali, żeby nikt ich nie podsłuchał. Na szczęście Di Marzio ma pewnie pluskwę za którymś talerzem, także bez obaw. (:prochno:)
Perez przyjechał na spotkanie prosto z meczu koszykówki Real - Barca. Lunch się już zaczął.
- pan Zambrotta
- Juventino
dobrze, że to napisałeś, nie odróżniłbymbendzamin pisze:Tu prawdziwa aktualizacja

pumex, te szklanki są nieumyte i nieobdrapane z papierka. Skandal wisi w powietrzu.
Della Valle nieich całuja psa w noc, nie będziemy wywalali na stół (podejrzewam) 60%-70% swojego budżetu na to mercato. W dodatku JoJo to kruszyna. Tevez i Igła - tylko tak. Ściskam kciuki.
- Lucas87
- Juventino
Wygląda na to, że z Tevezem już pozamiatane...No cóż można sobie pooglądać stoliki z talerzykami zawsze coś.
Nie rozumiem jak można było przeciągać transfer najlepszego gracza na jakiego obecnie stać Juventus. To jakim cudem można jeszcze pisać o Higuainie kosztującym przynajmniej drugie tyle (sprawa pensji to osobny temat).
Ciekawe czy daliby rade sprowadzić Roberta Demjana. Głupio tak krytykować politykę władz klubu, który się podnióśł z kolan (sprowadzony na dno nie ze swojej winy) i w pełni zasłużenie wygrał dwa razy z rzędu scudetto. Ale gdzie tamte czasy kiedy sprzedaliśmy Zizou za rekordową sumę, a w zamian stać nas było na Buffona, Neveda, Thurama bez oglądania się na kase. Lub czasy gdy za jednym zamachem Juve kupiło Ibre, Canne, Vieire czy Emersona
:!:
Dziś możnaby w sposób dużo bardziej oszczędny pozyskać piłkarza światowej klasy (Tevez) plus piłkarzy dobrych (np. Kolarov, Ogbonna) i ewentualnie ze dwóch młodych.
Niestety zawsze coś staje na przeszkodzie, a potem okazuje się, że klub wcale nie jest tak oszczędny jakby mogło to się wydawać (Martinez ,Motta ,Amauri, Melo itp.)
Wielka szkoda straconych lat z Secco, Blankiem itp.
Nie rozumiem jak można było przeciągać transfer najlepszego gracza na jakiego obecnie stać Juventus. To jakim cudem można jeszcze pisać o Higuainie kosztującym przynajmniej drugie tyle (sprawa pensji to osobny temat).
Ciekawe czy daliby rade sprowadzić Roberta Demjana. Głupio tak krytykować politykę władz klubu, który się podnióśł z kolan (sprowadzony na dno nie ze swojej winy) i w pełni zasłużenie wygrał dwa razy z rzędu scudetto. Ale gdzie tamte czasy kiedy sprzedaliśmy Zizou za rekordową sumę, a w zamian stać nas było na Buffona, Neveda, Thurama bez oglądania się na kase. Lub czasy gdy za jednym zamachem Juve kupiło Ibre, Canne, Vieire czy Emersona

Dziś możnaby w sposób dużo bardziej oszczędny pozyskać piłkarza światowej klasy (Tevez) plus piłkarzy dobrych (np. Kolarov, Ogbonna) i ewentualnie ze dwóch młodych.
Niestety zawsze coś staje na przeszkodzie, a potem okazuje się, że klub wcale nie jest tak oszczędny jakby mogło to się wydawać (Martinez ,Motta ,Amauri, Melo itp.)
Wielka szkoda straconych lat z Secco, Blankiem itp.
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2013, 15:34 przez Lucas87, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino

Miejmy nadzieje, ze posuniemy sie dzisiaj naprzod w tych negocjacjach.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Arbuzini
- Juventino
Masakra. Do otwarcia okienka transferowego prawie 3 tygodnie, a ilość plotek, ich zmienność i ciśnienie na napastnika, jakbyśmy mieli końcówkę sierpnia.
Kojarzy ktoś tego Wakaso Mubaraka? Whoscored mówi, że gra jako lewoskrzydłowy i lubi wjeżdżać wślizgiem - średnio wykonuje ich 3,3 na rozegrane spotkanie. To wynik prawie o jedność wyższy niż u Asamoaha. Coś może faktycznie być na rzeczy.
Kojarzy ktoś tego Wakaso Mubaraka? Whoscored mówi, że gra jako lewoskrzydłowy i lubi wjeżdżać wślizgiem - średnio wykonuje ich 3,3 na rozegrane spotkanie. To wynik prawie o jedność wyższy niż u Asamoaha. Coś może faktycznie być na rzeczy.
- Marian.
- Juventino
Zobaczymy, co to Marotta dziś wykombinuje. Nie ukrywam, że licze na to, że dziś wiele się wyjaśni. Igła jest okazją i trzeba ją wykorzystać. Tym bardziej, że sam zawodnik nie ma nic przeciwko transferowi do Juve.
Odnośnie transmisji dzisiejszego meczu Real - Juve. Transmisja być dostępna na głównej stronie Realu - tak przynajmniej wynika z TEGO newsa. [...]"zmagania obu drużyn będzie można oglądać na oficjalnej stronie klubu"[...]
Odnośnie transmisji dzisiejszego meczu Real - Juve. Transmisja być dostępna na głównej stronie Realu - tak przynajmniej wynika z TEGO newsa. [...]"zmagania obu drużyn będzie można oglądać na oficjalnej stronie klubu"[...]